Gravidutze si mamici de Cluj-148 - LA MULTI ANI!!!
Raspunsuri - Pagina 11
Victo spune:
salut
Ada, cum e Sara? Noi deocamdata suntem bine. Azi sta soacra cu el. sper sa fie bine si in wk.
mersi fetelor, deci in kaufland gasesc.e innebunit copilul meu dupa asa ceva. teoretic sunt jucarii de fetite, dar acum nu ma cramponez eu de asta. poate asa nu mai imi scoate mie toate borcanasele de prin bucatarie :):) ca atata aspir la gris si malai si zahar de numa...acu mai nou ii place sa desfaca sticla de otet,sa miroasa..
nu va spun ca intr-o seara mi-a varsat pe jos..desi am spalat cat am putut de repede,. vreo 2 zile tot a otet imi mirosea casa :)
Paula
13+ si Stefan (30 oct. 2007)
dulcineea_cj spune:
neata fetelor!
de ieri mi-a coborat burtica
am mancat vreo 3 portocale si acidul nu era nicaieri
Asta e inceputul Puiutul vrea sa ne cunoasca Acum Doamne ajuta Sa fie bine si sanatos Restul nu mai conteaza !
o zi minunata sa aveti !
38+
Andrei Sorin
eladea2005 spune:
Neata!
Alina, te inteleg perfect...si eu am tras-o cu mulsul mult timp...chiar pana la 6 luni jumate...cand sna cand muls si biberon...uf, greu a fost...asta din cauza ragadelor provocate de asta micu...dar pana la urma toate trec...putere si rabdare...
fetele...
Adriana, ai dulceata de fetita creata...si cu atatia copilasi in jur, sunt sigura ca se simte f bine...a crescut mult, e domnisoara...
si bafta la noul job!
Ada, barbatii sunt ca vremea...
acuma zic ceva, ca apoi sa se razgandeasca...
eu stiu o familie, au un baietel, ea mai vroia o fetita, el nu...pana la urma a ramas insarcinata, si a facut nu una ci doua fetite...
iar acum cine e cel mai mandru tatic de fetite??? ghici...![]()
Dulcineea, tinem pumnii, scoatem majoretele!!! sa vina Andrei!!!
Gabi, Ana e nume pur romanesc, din cate stiu, nu? Emma e, asa cum zicea Co, englezesc...oricare ar fi, important e sa va placa amandurora...
Meli, distractie frumoasa! ai grija de voi , de acum nu mai esti singurica...![]()
Vroiam sa va intreb si eu de Vigantol, un medic ortoped mi-a zis sa-i dau pana la 2 ani, desi noi l-am intreprut primavara trecuta, tot la recomandarea medicului...nu mai stiu ce sa cred...acu ii dau iarasi de ceva vreme...pana in aprilie inclusiv...
Aaa...inca ceva...citeam de chisturile de Giardia,care se gasesc in apa de la robinet si care sunt rezistente chiar si la fierberea apei... voi cum faceti cu vasele/tacamurile copilasilor? le spalati cu detergent, le fierbeti? banuiesc ca nu mai sterilizati...asta m-a pus pe ganduri...Giardia e tare pacatoasa...
o zi frumaosa tuturor!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
14+
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
dulcineea_cj spune:
multumesc fetelor !
inca o chestie Mi s-a intensificat tranzitul intestinal In 24 de ore am avut 8 scaune Nu diareeice,doar moi Si inainte cu o zi am fost constipata Si de cand ma stiu am fost f rar constipata Deci incepe 
38+
Andrei Sorin
ALEX29 spune:
salutare
DULCINEEA curaj mamico ,Doamne ajuta sa scapi repede sa ti tii puiu langa tine 
ANCA am uitat sa ti scriu ieri tare frumos mai e Stefan 
ELENA am votat
ADA mersi mult ,cum e piticuta?
ADRIANA felicitari pt noul job ,o sa te sun sapt viitoare ,
ANDREEA chiar ca i norocos taticul cu doua gemene ![]()
CO superbeeeeeee pozele 
MELI drum bun
,nu i mai dau vigantol lui Tiadris de cand avea 1 an si 7 -8 luni
fetelor cred ca la anul o voi inscrie pe Tiadris la o cresa de stat ,inca nu e nimic sigur ,subiectul e in discutie ![]()
va rog tare mult daca stiti sa mi recomandati o cresa de stat in Manastur sau Grigorescu
s a marit taxa la gradinta unde merge mamaruta cu 80 lei deci pt program scurt platesc 530 lei ,o duc cam 2 -2.30 min pe zi ,mi se pare f mult si oricum de la 3 ani piticuta e deja mare si clar ca putem comunica mult mai bine ,deci va fii capabila sa mi spuna daca ceva nu este ok
sunt tare confuza ,nu stiu cum sa fac sa fie bine :(
oricum sunt convinsa ca sunt crese de stat f bune ...ramane sa gasesc una care sa fie ok
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls
Victo spune:
dulcineea, de regula se dau plicurile dupa nastere. eu stand bine si gandindu-ma ,totusi, cred ca ar fi mai stimulati dc le-ai da inainte. efectiv iei plicul, il bagi in buzunar si zici frumos..asta e pt dvs..probabil va iesi afara,se va uita..si sperand ca va fi multumit (a), va fi mai atent(a).
mult curaj!
Paula
13+ si Stefan (30 oct. 2007)
arghirmonica spune:
Servus fetelor si la multi ani, un an bun cu multa sanatate.Eu mai rara dar na..
Alex de ce vrei sa o duci pe fata la cresa ???De la 3 ani e gradinareasa la grupa mica .Asaa au mers ai mei amandoi.Cat despre gradinta care sa ia copiii de la 3 ani. in Mnastur sunt o gramada.Eu recomand gradinita Albinuta din spatele pietei Flora,,adica la 15 minute de tine.E 7 lei pe zi taxa si daca nu o duci nu platesti.Programul de la 8 la 16,30.Eu sunt fff multumita .
Cu inscrerile te duci ca tot omu si te inscrii in ziua in care zice ca se fac inscrierile.
Va pup
adab spune:
Buna fetelor,
Dulcineea Doamne ajuta sa ai o sarcina usoara, tzinem pumnii...iara cu plicurile nu te stresa , ori inainte ori dupa , sa fii tu sanatoasa cu bebele in bratze, asta conteaza cel mai mult.
Sara e bine, n-a luat enterocolita, asta probabil din cauza ca e vaccinata pt. rotavirus.
Gabriela77 spune:
Victo, la Cora am vazut set de vase cu o gramada de alimente, si pt Sara ar trebui sa iau. Acum asteapta cadou de la surioara ei si pretentia e clara: Baby Born...e vreo 3 mil lei
Ca sa nu mai vb ca jucariile de la Mosu nu mai prezinta interes...
Ada, ce bine ca ati scapat!
Alex, si eu ma gandisem pt Sara ca din toamna de la 3 ani sa mearga la o gradi de stat, dar C nici nu vrea sa auda, a zis ca subiectul e inchis...ce sa zic, e clar ca prefer Tandarica, doar ca ma gandesc ca va fi mai greu cu doi copilasi la privat!
Dulcineea draga, pumnii stransi pt tine! Vad ca a crescut nerabdarea la tine si e firesc. Doamne ajuta sa ie totul bine si sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos!Si la mine s-a lasat burtica, asa zice lumea, eu nu prea imi dau seama.
In alta ordine de idei, eu sint tot mai speriata de pandemia asta, mi se pare ca incepe sa scape de sub control, sunt tot mai multe cazuri, tot mai multe decese, 9 in ultimele 24 de h,
, mai grav mi se pare ca mor si oameni care nu au asociate alte patologii. Eu tocmai am aflat ca la mine la serviciu a fost confirmat primul caz. Si tocmai ieri voiam sa trec saduc concediul medical, s-a dus C azi si asa am aflat
Trist, tare trist. Ma simt tare vulnerabila, insarcinata fiind si cu Sara mica...In alte conditii, eu m-as vaccina clar!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
37 +
Eu zic ca vii cam peste o saptamana, dar tu...vii cand stii...