Gravidutze si mamici de Cluj-148 - LA MULTI ANI!!!
Raspunsuri - Pagina 10
Ioana13 spune:
Eu de egoista ce sint am uitat sa spun
La multi ani Ioanelor si Ionilor!!!! Va doresc ce imi doresc si mie! Sanatate, bunastare si veselie!!!
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
anca.b spune:
Noi tocmai am venit de la un Ionut, asa ca, pina nu se termina ziua, va doresc la multi ani tutror Ioanelor si Ionilor!!!! 

Alex, ma bucur ca ati luat decizia!
Adriana,
.
Meli, drum bun si sa ai grija de tine!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
antoni spune:
am uitat sa va intreb, voi mai dati copiilor vigantol? ma refer la cei mai marisori, nu la cei de cateva luni
Meli
9+ si
Timea-Larisa (08.07.2007)
kitzy spune:
Meli Vigantolul se da pana la varsta de 2 ani. Acuma 2 saptamani in plus sau in minus nu cred ca mai conteaza.
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
elenuta23 spune:
LA MULTI ANI, IOANELOR SI IONILOR!!!!!!!!
www.versu.ro/elenuta23-1405.html" target="_blank"> doar un clik pt un vot
Elena , mamica lui
Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)
vias spune:
Buna seara fetelor,
va rog sa ma scuzati ca dau asa buzna peste voi, dar un copilas are nevoie de noi toate.... in 2 saptamani trebuie sa plece in Israel pentru 2 operatii la inimioara...
Il cheama Alex, are 1 an si aproape 8 luni...
Sa nu-i lasam steluta sa cada!
Are nevoie de doar 3000 de euro!!!
Mai multe detalii, la semnatura mea, multumesc mult!
Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE
OanaAlina spune:
La multi ani tuturor IOANELOR si IONILOR!!!!!!!!!!!!
Am fost astazi la gradinita pentru ca in ianuarie vom lua o mica pauza si a trebuit sa anuntam… O sa stam cu buni asa ca vom fi in vacanta continua… Maine mergem la dr Vasilescu la un control! Speram sa fie totul ok!
Se inmulteste randul gravidutelor si doritoarelor… Azi/maine ne excludeti din club pe cele cu un singur bb… ha!ha!ha! trebuie sa luam masuri! Ma bucur din suflet pentru voi! Doamne ajuta!
IOANA – te-am vazut astazi prin Polus… erai tare grabita! 
ALEX – felicitari pentru marea decizie! Doamne ajuta sa fie cum va doriti voi! 
GABRIELA – frumoase si totodata finute numele mamartei voastre pe care o asteptati cu atata drag!
CO– voi cum sunteti cu gradi? 
Oana si printesa inimilor noastre
Maria-Teodora (30.10.2007)
mami_alexia spune:
Buna dimineata!
Poftiti la o
matinala.
O zi frumoasa tuturor!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!
Ioana13 spune:
Buna dimineata!
OAna, pe mine m-ai vazut? Poate alergam dupa Patrick.. s-a si aruncat pe jos... nu isterie, pur si simplu asa avea el chef
Si dupa aia ii povestea lui taica-so cum a cazut si a dat cu capu... actor mare!
GAbi, deci acum o asteptam pe Ana nu pe Emma? E frumos si Ana! E un nume cu personalitate mai frumoasa parca decit Emma... Mai de fetita super cuminte! Doamne ajuta sa am intuitie buna la de astea!
Co, v-am vazut ieri cind ieseati de la Gradi, dar pina sa gasesc claxonul... am trecut deja de voi. Frumoase fete!
Adriana, tot o minunata e Alexia! Are acolo la verisori ca nici nu are timp sa va simta lipsa! E bine ca sint mai cuminti cu bunicii, dar daca sint si bunici si parinti la un loc eu, cred ca e o combinatie bomba! Nu mai asculta de nimeni!
Azi il cazam pe P la ceilalti bunici, ca tot ne reclama ca la ei nu il lasam.
Va pup, o zi superba va doresc!!!
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)