America (187)
Raspunsuri - Pagina 21
LucasMom spune:
liris, poate daca o duci dimineata la spalatorie scapa de miros? WOW, nici nu m-am imainat ca-i chiar asa rau :((
Chestiunea cainilor si la noi e una delicata. Nu reusim (cu LucasDad) sa ajungem la acelasi tip de caine; eu vreau labrador sau golden rietriever si opozitia vrea cu totul altceva. Nici unul nu vrem catel de talie mica sau medie... Si da, stiu ce munca presupune sa avem grija de el dar totusi vreau sa aiba Lucas un caine cu care sa creasca impreuna. Eu si fratele meu am avut caini toata copilaria noastra.
Nu am ceva anume nici impotriva pisicilor insa nici nu-s preferinta nr. 1.
pumba in Ro am avut si noi un dachhund cu parul scurt, sunt niste caini nemaipomenit de fideli, afectuosi, curati si foaaarte viteji. In mod special sa nu-l lasati departe de voi in vacante sau pe termen lung sau scurt, e printre speciile care fac depresii foarte serioase.
mihutza11 spune:
Lisa ce pofta imi faci de bebic!
Pumba nu stiam eu cum arata rasa asta, dar e funny rau si imi si imaginez cum ramanea blocat ..
si noi suntem dog person-i, iar la matze eu una cam fac cahh.. hai ca la pui nu, dar in rest zic pas...
poate cand om avea casa ne-om lua si noi catel, ca Andra e super ahtiata dupa ei.. e in extaz cand ii vede prin vecini, toata se incordeaza, tipa de bucurie si fuge dupa ei sa ii atinga.. unii stapani ne lasa, altii se uita urat, dar mereu ne cerem voie..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
mihutza11 spune:
mai sunteti de coma cu dl Ramona si LucasDad!
edit: ce dragalasi sunt toy puddle.. eu asa dupa rasa nu ii cunosc, dar astia tare mi-s dragi,, este unul mic maroniu pe aici prin vecini, Doamne ce dragalas poate fi si Andra moare dupa el..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
blackpanterro spune:
Fetele ce spuneti de numele Lennon Robert sau Orion Robert? Stam pe canapea si ne gandim aiurea la nume de baieti :)) Numele de mijloc trebuie sa fie Robert ca am promis socrului. Mai avem Julian Robert. (asta in caz ca vom avea baiat :) )
Adriana si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
buflea spune:
Hahaha, ce m-am distrat cu sconcsul ..dar de ce va miros hainele ca doar nu s-a imprastiat pe voi ...sau v-ati dat jos sa-l inmormantati.
Imi place cum a spus cu BMW-ul lui barbata-meu ...hahaha, BMW este masina vietii Bufloiului meu (na, ca daca e sa ne introducem barbatii masculinizandu-ne nick-urile la mine cam asa iese ). Imi imaginez ce drama ar fi daca ar incepe sa miroasa a sconcs.
blackpanterro spune:
Yikes Liris, acum am vazut ca ati calcat un sconcs! Aici sunt tot felul de idei http://www.aaanimalcontrol.com/skunksmellremovalrid.htm
Si noi ne-am dori un caine dar aici nu putem adopta, ca eu refuz sa dau sute de dolari sau euro pe un caine, ca nemtii nu dau caini americanilor plus ca si ne plimbam prin lume si nu as avea unde sa duc cainele.
Dar imi plac Schnauzer-ul pitic pt ca nu miroase si nu naparleste, Beagle-ul, German Shepard, Labrador, Pugs...mai sunt dar nu imi vin in minte :)
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
CamiM spune:
LOL stau pe canapea si mai sa vars cana cu cafea de atata ras.. cu dl Bufloi, Lucasdad, dl.Ramona et co... !!
Adriana eu votez cu Julian. Aveti si lista cu nume pentru fetite?
La noi e invers: jumatatea mea mai buna(nu ma aventurez sa imi masculinizez nick-ul ca cine stie ce mai iese) vrea catel eu sunt gica contra.. ca toata munca ar fi a mea si mai am si problema cu animale in casa.. pitici pe cerebel..
Mihutza ce dulce e Andra..
Liris ouch!! Parca auzisem undeva ca acidul ascorbic ajuta sa scapi de miros. Freaca si tu BMW-ul cu niste rosii..
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
blackpanterro spune:
Mihaela, e delicioasa Andra! E toata numai un ras! :)
Cami, la fete nu am lista am un singur nume! Isabel Marie (imi doresc baiat dar daca e fata am nume :D)
Mai imi place Pennington dar sotului nu ii place.O prietena are fetita cu numele asta si o striga Petra si nu Penny ca nu a vrut sa o strige lumea asa :).
corinadana spune:
Si nu oboseste pana l speluieste, ha ha?! Lennon nu i de familie? John Lennon... Nu i ca si cand ii pui Popescu?
Si mie tot Julian imi place din ce ai scris tu acolo.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
liris spune:
nu ne-am intors sa-l inmormintam dar e dept ne-am intors sa vedem dc a fost intr-adevar EL. da, era un el, mort cu fata rinjita pe marginea strazii.
dupa "incident" masina s-a umplut instantaneu de miros si acasa am constatat ca ni se impregnasera si hainele. asta e cu hainele, cu roata nu mai povestesc.
am o prietena care a calcat unul in mai si pe unde naiba i-au intrat mirosurile ca nici in ziua de azi nu baga masina-n garaj. great.