America (187)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

liris - imi pare rau de patanieaiurea rau de tot

blackpantero - Julian .restul ,nu-mi spun nimic. Isabel e dragut.cum te simti? in cate saptamani esti?

Mergi la inceput

vreau sa ma duc la shopping. sunt reduceri peste tot bani nu prea sunt ,dar asta-i alta poveste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Adriana, mie imi place Orion dar si Julian.

Pumba, pe unde sunt reduceri?

Liris, pe unde stati voi in California de e colonie de sconcsi? Ca pe aici, langa Disneyland, eu nu am auzit. Bafta sa scapati repede de miros.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

LOL, eu chiar pe Orion vroiam sa-ti propun sa-l scoti de pe lista!

Cu sconcsul nu stiu, dar ma adaug si eu pe lista celor care zic "nasol"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Ramona, te rog sa nu te superi rau pe mine, ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Liris, eu stiu ca mirosul de sconcs il poti indeparta cu suc de rosii.
Lexi, voi vreti caine, iar eu vreau sa scap de el. M-am saturat de el pana peste cap. E un caine zapacit, mini pinscher, e frumusel foc, par scurt ... dar cretin rau de tot. Imi fuge in fiecare zi de acasa, il fugarim ba cu masina, ba cu bicicleta, mai nou Luca a devenit maestru in a prinde monstru. Sa ne vezi pe afara cum ne rugam de jivina, cu bucata de salam in mana si zicand cutzu-cutzu. Se uita vecinii la noi ca la niste ciudati. Si dracul asta de caine greu se lasa convins. Si cand vine acasa am asa o furie pe el de l-as lua numai la suturi. dar nu pica bine in ochii copiilor . Am cochetat cu ideea sa il duc la Humane Society sa ma scap de el. dar e batrana jivina, are pe undeva in jur de 12 ani, si nu il mai ia nimeni. Iar astia il vor omori. Asa ca decat sa am constiinta patata ca am omorat animalul, mai bine imi omoara el mie nervii. Scrisorile de plangere au incetat sa mai apara. Ca ne stie lumea ca pe calul breaz. Si ne stie povestea cu animalul.
O prietena mi-a facut un bine. Stia cat de mult imi doream o matza, m-a pricopsit cu caine ca l-au gasit in munte si le era teama de ursi si pume sa nu il atace. Si cand l-am vazut asa mic si dulce, saltaret, ca sare de zici ca are arcuri in picioare, jucaus, eh, mai era si cu un ochi nefolositor ... asa am stat in cumpana ce naiba sa fac. Inima zicea da, buzunarul zicea nu. Eh, la naiba, risc. iau animalul, trimit scrisoare la Humane Society ca am gasit jivina, nimeni nu l-a cerut inapoi, Istrate a scris pe el. L-am dus la medic, toate bune si frumoase, caine sanatos, cu ochiul se rezolva, platim 1000 de dolari sa aiba ochi de sticla ca sa fie mai frumos . Ca oricum nu poate sa mai vada cu ochiul ala. Pai ce am sa platesc banii aia pentru cosmetizarea jivinei? In primii ani a fost dezastru ca jivina isi facea nevoile in casa. Cu chiu cu vai am scapat de obiceiul asta. De atunci doarme in cusca lui.
Nu aveam copii, timpul mi-l dedicam lui. Sotul calatorea, Cezar lua locul sotului in patul nostru.
Dar cand au aparut copiii nu am mai avut timp de el si cred ca cainele a simtit.
De atunci imi tot fac scenarii de planuri de "evacuare". Cum sa scap de el. Te doare mintea de ce idei aveam.
Ba am vrut sa il trimit si in Ro la ai mei. Ei, saracii, ce naiba nu faceau pentru mine. Dar cum sa imi conving baiatul? Ca el il iubeste asa de mult, ii ofera atata dragoste ca ma face sa ma simt vinovata. Hai ca ma lungii cu povestea mea cu dihania. Eu recomand catel mai mic si fir scurt. Vecinii mei au 2 mini Schnautzer. Am o asa ciuda pe cateii aia, ca sunt manierati , asculta de stapan, zici ca sunt niste oameni. Eu cu Cezar am declarat batalie pierduta. A invins el.
Golden retriever sunt niste caini foarte buni, mai ales cu copiii. Dar sunt talie mai mare si par lung. Eu nu ma vad sa adun toata ziua parul de prin acasa.
Am o prietena care ma mai pricopseste cu cate o vizita insotita de jivina ei, ce e o amestecatura de rase, talie mijlocie. Dar imi lasa la par ... si pe parchet se vede al naibii de bine. Si cum o vad pe catelusa ei ca se gudura pe langa mine ma si gandesc: oare cate fire de par au cazut de pe ea? Am obsesie cu parul.
Deci in primul rand gandeste-te la dimensiuni. Astia mai mici sunt mai sensibili la temperaturi (jivina mea zici ca e caine de Florida, tremura ca un rahatel in ploaie, sa il vedeti afara cand il scot pe zapada cum merge numai in labele din fata, iar cele din spate si le aduna chircite), mai bolnaviciosi. Sa nu mai vobesc ca degeaba sunt ei mici, ca in sufletul lor se vad niste bestii . Niste animale dure care latra si latra de zici ca acum te ataca.
Tine cont de tipul de caine care il iei. Cat este de energic. Sunt caini mai puturosi si sunt altii care o tin intr-o continua miscare. Cat timp ai sa iesi cu cainele si sa il obosesti?
Cezar alearga de voie 10 mile cand mergem cu bicicleta. Si daca se intampla sa gaseasca usa deschisa ar lua-o la sanatoasa.
Eu as prefera un puppy. Chit ca dureaza vreo 6 luni sa il pregatesti, sa il inveti regulile, dar apoi cainele le respecta.
Alt aspect e parul. Unele rase necesita frizura facuta la o luna. Vecinii mei isi tund cateii o data pe luna. Ii face tanti aia boboc, le mai lipseste pamponul pe cap.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

carmen - ex -Gap (reduceri mari +40%) si am printat un cupon cu 20%
avem nevoie de manusi,ceva shoes pt mine
in general sunt reduceri peste tot ,depinde ce vrei. acum e momentul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Uhm, nici mie nu-mi place Orion. Are o rezonanta mai putin placuta in urechile mele. Imi place Julian si mai putin Lennon (asta din cauza asocierii cu o anumita cunostinta pe nume Len).
Numele de fetita Pennington iar nu-mi place, dar imi place foarte mult Isabel Marie ca suna asa feminin, exact cum ar trebui sa sune.
Numele meu favorit pt o fetita e Grace.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Am fi vrut Lennon pt ca sotul e fan Beatles si nu vrem John pt ca imediat se arunca astia pe aici sa imi spuna "good, strong, Bible name" :) dar cred ca fi Julian.

Adriana si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

ciuf- de ce nu-l lasi sa fuga de-acasa, daca asta vrea? poate are Alzheimer's
stii faza din My big fat wedding, cand ii fugea bunica prin vecini?

Mergi la inceput