America (187)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

EXACT aceeasi problema si la mine ca la lexi (daca ce-am avut in ro se poate numi ciine era un pechinez pitic amaritu').
Domnu andrada la fel de reluctant desi a crescut cu shpe ciini.
Si nu stiu ce ciine: sa fie pufos, sa nu lase par si sa reziste sa stea singur, imi plac astia fara fite, o corcitura stradala e super, dar sa fie bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

repede pana nu se termina ziua: La multi ani celor ce poarta numele Ion,Ioan,Ioana,Ionela sau Oana!

fetelor,mii de scuze ca nu am mai intrat,dar va citesc cand apuc.
pe mine ma tine in priza Anusca care nu sta DELOC, acum ca a luat-o la picior e si mai si,merge unde vrea,cand vrea.isi mai aduce aminte ca are o mama si vine si ma ia de mana si ma plimba farte prin toata casa,imi arata geamul,ceasul,lustra...you name it.
e o haioasa si o dulce,zicem papa,ap(apa),mama-da-da,un fel de olloo(avionul),aci(aici),batem din palme si pupam la comanda. adica eu zic pup si ea pupa in gol,ne iubim ca eschimosii,nas in nas...ce mai...nu ma mai plictisesc defel.
aici aveti dovada:
http://www.youtube.com/watch?v=lyHIaYMlQCY
http://www.youtube.com/watch?v=VpX3BOaVC2Q

si sa nu uit: radem NON STOP
va pup si o seara buna sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

La multi ani de Sf. Ion, sorry de intirziere!

Ce draguta-i Ana, foarte vesela! Dar si Ana ta vad ca-i tot fata lui tata. Eu nu mai exist pentru Ana mea din momentul in care intra tati (domnul Ramona?) in casa.

Eu sint dog person si am luat pisica pentru ca am considerat ca-i mai simplu. Nu intra in casa deloc, bintuie linistita pe afara si vine doar sa manince si sa doarma. Copiii o adora, se joaca mereu cu ea si cind intra in casa dau jos hainele, spala miinile si gata cu pisica!
Cit de mult imi plac mie ciinii vreau sa va spun ca am curatat vents de la aerisire cind am cumparat casa si au scos oamenii aia un sac de par (ciine plus pisica), altfel n-as fi stiut ca oamenii dinainte au avut animal in casa. Restul era foarte curat, nici urma de par pe nicaieri, nici un miros. Asa ca m-am lecuit si de ciine in casa cu ocazia asta. Pina sa fac operatiunea asta Alexandru tot stranuta si de cum am curatat i-a fost foarte bine.
Deci daca vreti ciine nu stiu ce sa zic... chihuaha? Macar daca-i mic are si putin par si e mai usor sa-l carati dupa voi.
Alt avantaj cu pisica este ca nu trebuie plimbata (desi chestia asta mi-ar placea citeodata, dar nu tot timpul si indiferent de vremea de afara) si daca pleci doar citeva zile e suficient sa-i lasi niste apa si papica in plus acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

La multi ani tuturor Ionilor si Ioanelor!

La catelusi nu ma bag, ca imi plac animalele doar in poze sau la altii in case, in casa la mine nu. Numai cand ma gandesc cata munca implica. Eu chiar nu ii inteleg pe cei ce isi iau catei, mi se pare de neinteles sa iti iei extra-work si sa tb sa iesi pe strazi sa il plimbi in toiul iernii. Nu dati cu prea multe rosii, ca si alea au calorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

lia, la tine e mai greu ca esti brambura prin lume, poate cind te-oi mai aseza la casa ta.
Pisicile nu-mi plac deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

ruxji- dar ,fac bine la ten..rosiile

noi ne-am marit marit familia cu un dachhund, cu parul scurt. e maro,cu negru si gri,e diferit - uratel, dar e al nostru si e simpatic foc.
nu vad par e mic ,deci si caca mica nu cantareste mult - usor de transportat, plimbat, depozitat. recomand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Pumba, astia chiar ca sint tare haiosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

ramona - e simpatic,la inceput nu putea sa urce-coboare scarile
ramanea blocat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

mie imi plac cei din rasa toy puddle. e mare cat o pisica, are si blanita frumoasa si e simpatic tare.

www.razvanphotography.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

La multi ani, Ionilor!!! la mine este inca 7 ianuarie.

am calcat un sconcs cu roata din stinga. si cu bmw-ul iubit al barbatului . ne miros hainele, miroase roata de nu se poate, am lasat masina afara. cum procedez? mai ales in cazul masinii? hainele, in fine am vazut pe internet ca trebuie spalate cu baking soda la rece, etc. dar masina?

Mergi la inceput