America (187)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

O FI ptr ten gras Ramona!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

corinadana - pai ,atunci nu stii ,cine sunt io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ah! hai ca m ai facut sa zambesc!!!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

La multi ani de Sf Ion!

La multi ani Ioana,sa fii fericita si iubita !
La multi Oana,cum mai e sarcina?

corinadana - la nevoie o chem si acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Am trimis barbatul cu copiii la laborator sa le ia sange pentru analizele de sange anuale. Alex cica a fost ok, desi pana acum el era cel care zguduia ferestrele de plans.
Flavia in schimb - Doamne !!! - m-a sunat barbata-meu, ce-o fi fost in capul lui - cica sa o linistesc eu la telefon ... ce sa linistesc frate, ca cred ca nici nu ma auzea. Urla de zici ca o ardeau cu tigara. Daca nu sunt acolo cu ei si ii aud plangand, am impresia ca ii taie, ca barbatul nu e in stare sa ii potoleasca suficient, ca e prea militaros ... poate nu e asa, dar acum desigur ca imi pare rau ca l-am trimis pe el, trebuia sa ma duc eu cu ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

La multi ani IOANA.
LA MULTI ANI tuturor celor care isi serbeaza azi ziua numelui!!!!

Buflea,offf....asta lectie.Nimeni nu e ca mama...mai ales cand face buba.Eu simt cum imi creste numarul batailor inimii rapid cand e vorba de asa ceva...indiferent cui urmeaza sa i se faca asta.Sunt o mare lasa cand e vorba de durere.Pupa pruncii cand ajung acasa,fa-le poftele pe cat posibil.Mama in copilarie ma recompensa...desi urlam...si nu ma prea controlam....si parca asteptam ziua aia cu oaresce mai putina groajza...stiind ca urmeaza o pizza,o ciocolata mare,...o inghetata.Eu avui hepatita si dupa spitalizare...lunar mergeam sa imi ia sange ca sa vedem ce face domnu ficat ,daca creste sau mai scade,...nu am sa descriu acu ce si cum...dar de atunci am ramas cu o mare pata pe creier ,figurat vorbind binenteles...pe treaba asta.Fug la scoli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

La multi ani tuturor ce isi serbeaza numele de Sf. Ioan!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

LA MULTI ANI OANA_B!
LA MULTI ANI OANA_C!
LA MULTI ANI IOANA!

Sa va fie viata o sarbatoare! Doar zambet si bucurie!

LA MULTI ANI la toti Ionii si Ioanele!

Ce antibiotic sa cer si eu din tara care sa fie mai complex, asa mai cu spectru larg de actiune? Nu de alta, dar eu mereu am pe cate cineva pe aici si nu as fugi la medic pentru antibiotic.

Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

La multi ani!
Am crezut ca ati schimbat titlul si l-ati botezat north america. Cand colo, voua vi s-a urat cu binele si pacea mondiala, vaz c-ati pus-o de razbel.

Io am alta problema: vreau caine. Am avut in Romania, nu l-am luat aici, din lipsa de creier la vremea aia, acum mi s-a pus iar pata si ma lupt cu doua probleme, una e domnul lexi, care poarta inca sechelele unei copilarii muscate de caine, a doua este ca nu-sh care s-ar potrivi mai bine. Astept sfaturi si pareri, nu uitati ca aici le cam ploua, suntem plecati in medie juma de zi, impart casa cu doi nazdravani care au mereu de lucrat la o nebunie si nu suport mirosul de pufarine canine, cu care vad ca se hranesc ei pe aici. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Carmen, eu as zice amoxicilina. Asta il am in casa mereu; daca e ceva mai grav, ma duc la doctor sa imi dea el antibiotice.
Ultima oara l-am folosit pentru o infectie la masea. Nu aveam un dentist, am gasit unul printr-o recomandare, care putea sa ma vada doar dupa 3 zile (era in weekend). Dupa advil, aspirine, algocalmine, tuica si whiskey, am zis ca nu mai are ce sa strice si amoxicilina. Dar a fost perfect, pana si denstitul mi-a dat prescriptie pentru amoxicilina.
In plus, are o gama larga de infectii pe care le poate trata.
Ah, si daca tot iei antibiotice din ro, recomand si trachisan - un fel de faringosept cu putin antibiotic contra durerilor de gat. Face minuni - un fel de oropivalone, daca suna cunoscut.

www.razvanphotography.com

Mergi la inceput