America (187)
Raspunsuri - Pagina 18
corinadana spune:
Da da !!!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Carmenbr spune:
Corina, pana in BH fac 2 ore de condus. Si chiar de salonul Anastasiei nu am bani. Daca la asta unde ma gandeam sa merg platesc aproape 100 pt facial, pai la Anastasia nici macar nu vreau sa intreb ca iar ma iau crizele de vertigo.
Oricum, multumesc de recomandare.
Eu cred ca m-am specializat in liste, lista cu ulei, cu cosmetica, etc.
Multumesc mult oricum de sfaturi.
Ana-Maria, daca promiti ca arat asa tanara si faina ca tine cand ies de acolo, pe bune ca ma duc.
ruxij spune:
Carmen, eu de cand descoperii saloanele-scoala acolo ma duc. Costa 20$ facial si fac fix aceleasi chestii ca aialaltii, ca am mers si la aia. Acu' e drept ca eu nu's in LA sau NY, ci mai pe la porumb poate aialaltii fac mai multe chestii. Sa stii ca mare diferenta nu se vede imediat, iti straluceste fatza ashea, dar poate dc te duci regulat, o conta.
LucasMom spune:
Cum va curatati voi fata cu malai, scrie cineva detalii? eu tin minte ca am incercat mai demult cand eram in Ro, cand toata lumea spunea ca-i foarte eficient si bun, si m-a usturat fata doo zile. Nu am frecat cu malai pe fata, tin minte ca am pus pe mainile ude, am frecat bine mainile cu malaiul pe maini si apoi chestiia aceea (ceva faina dizolvata in apa de pe maini) am pus-o pe fata. A fost astringenta daca tin bine minte dar m-a usturat rau fata si de atunci nici de mamaliga nu prea ma apropii.
Am folosit cu success in ultimii ani o pudra de curatat fata de la Dermalogica, cica din orez, asta nu mi-a creeat nici un fel de probleme si poate fi folosita zilnic, eu foloseam o data pe sapt.
LucasMom spune:
Carmen de ce nu incerci pur si simplu, faci poze before and after si ni le arati si noi iti spunem daca merita sa mai mergi si al'data sau nu
pumba spune:
eu as vrea sa ajung la Anastasia pt sprancene
la saloane nu merg.acum folosesc Gerovital, fata e superba , ii voi spune mamei, sa-mi mai trimita.
pt corp ,cand am timp si voie buna ,imi fac masaj cu cafea,se face mizerie destul de multa, dar merita .
mihutza- saptamana viitoare incepe Projectu'
m-am uitat aseara la Loser,mama ce mari sunt
pumba spune:
lucasmom - in tinereti , foloseam malai cu miere ,puneam masca si o lasam ,pana se usca mierea si se adunau mustele dupa care ma spalam cu apa calduta, nu prea tare ca te iriti si faci mai mult rau decat bine.
Ramona J spune:
M-am luat si eu dupa voi cu Gerovitalul ala, uitai sa dau raportul. E nasol rau de tot, mai ales ala de noapte parca imi usca fata instantaneu. Nici pe corp n-am indraznit sa ma dau.
Acum imi place Jason Hyper-C Serum, e anti-aging si deci il recomand numai pentru babete ca mine. Carevasazica la voi se aplica doar peste niste ani asa...
corinadana spune:
Lucasmom iei un pic de malai cat prinzi intre degete asa si peste el(in palma) pui sapunul tau lichid de fata, un piiic de apa cat sa faci acolo niste clabucei si speli fata. Acuma dai si tu usurel nu freci.
Pumba sa te faca Anastasia nu prea ai sanse. Dar ma gandesc ca fetele ei ar face treaba buna. Anastasia mai face doar personalitati...
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca