Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

buna burticilor....ce mult imi place sa va urmaresc...sunteti extraordinare......cel mai mult imi place optimismul vostru si felul cum va incurajati una pe alta. chiar daca nu scriu prea des, nu inseamna ca nu intru zilnic sa vad ce mai faceti.
eu nu prea am probleme cu greturile...pot sa mananc orice, mai putin fructe, cu care nu m-am impacat nici inainte...in rest e totul bine deocamdata. dupa calc. mele ar trebui sa am si eu vreo 8 sapt, mai sigur voi sti in 13 ian cand merg la medic.

UM 02.11.2009
DPN 09.08.2010

va pup pe toate.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Buna burticutzelor,

Am revenit din lunga calatorie de sarbatori...si de maine din nou la lucru, dupa o pauza de vreo 3 saptamani

asa m-am obisnuit sa stau acasa incat...

va !

Bulina 13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

si inca ceva...voi mai aveti greturi? desi sunt in saptamana 14 seara tot ma apuca cate o stare de imi vine sa imi trece doar dupa un bun....

oare cand scapam de tot de ele? abia astept sa mananc si eu de toate, sa nu ma mai stramb la toate mancarurile

dar deja mi se vede burtica si m-am ingrasat si vreo 2 kile pana acum

Bulina 13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Multumesc pt urari,fetelor !!!

86CMM Bine ai venit!

Victo,sper sa nu mai apara sangerari!

RAMO,Vine ai venit!scrie mai des!

RACUSOR-scapatul de greturi tine de fiecare sarcina in parte.unele scapa mai repede,altele mai tarziu.sper sa scapam toate curand de greturi!

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

beluistef, ce interesant, inainte de a ma muta in Brasov, pana acum 2 ani, am locuit exact langa tine, pe Rahova in blocul de langa posta!
Eu de la 5 saptamani nu am mai mers la lucru pentru ca am o sarcina cu risc, am o zona de desprindere destul de mare si am stat cam tot timpul in pat, inclusiv de sarbatori. Maine merg la spital si sper ca s-a resorbit.
De fapt mi-e foarte frica, la sarcina precedenta a fost totul ok, fara nici un simptom care sa-mi dea ceva de banuit sarcina s-a oprit din evolutie la 8 saptamani iar eu am aflat la 12, cand am fost la control. Asa ca acum nu astept sa am dureri sau sangerari ca sa fiu ingrijorata, sunt in permanenta. Abia astept sa treaca primele 12 saptamani sa scada riscul.
Voi multe deja ati scapat de perioada cea mai riscanta din sarcina, o sa fie totul foarte bine!
Sper sa vin cu vesti bune...
Va pup.

9+

bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Buna, fetelor!

Bun venit noilor gravidute si sarcina usoara!
La multi ani frumoasei Sofia! Cu putina intarziere, dar ieri nu am intrat deloc pe computer.
Adriana, ce bine ca incet incet se aseaza lucrurile.
Lili, Victo, imi pare rau sa aud de sangerari, sa speram ca nu se vor repeta.
racusor, eu nu mai am greturi, doar unele stari de disconfort, dar din ce in ce mai putine. Oricum difera de la sarcina la sarcina si de la mamica la mamica. Poate dupa ce treci de primul trimestru scapi si tu.

De maine la munca . N-am nici o dispozitie. In plus, reincepem gradinita si Maya de cateva zile nu a fost in forma buna, are o tuse care nu-mi place, cred ca maine aterizam la doctor. S-a mai pricopsit cu o zgarietura pe fata de la un catel mult prea prietenos...of!

O seara buna si saptamana care vine sa fie cat mai usoara!

arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Buna fetelor!!!
Cum v-ati distrat de revelion?
La mine a fost fff bine.
Eu sunt ingrijorata tare ca nu am si eu greturi. Oare de ce?

GRAVIDUTA CU ACTE IN REGULA.
ACUM ASTEPAM SA VEDEM CATI SUNT 2 SAU 3 :D
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

noname, scuze, dar nu m-am putut abtine . In general greturile apar de pe la 6 saptamani, dar nu e o regula generala. Nu e obligatoriu sa ai greturi, depinde de organismul tau cum tolereaza schimbarile ce se produc datorita sarcinii (hormonii produsi de placenta si fat). Doar 60% din femeile insarcinate prezinta greturi, de obicei cele aflate la prima sarcina sau tinerelele.

Se zice ca scapam de greturi cand simtim primele miscari ale copilului.

La multi ani gravidute!
La multi ani, Sofia!

P.S. 1. Bine v-am gasit!
P.S. 2. Sper sa revin cu noi postari

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Buna,fetele!
Ramo,avem aceleasi date um si dpn adica...sa vedem care naste primaDaca stii si data conceptiei si e 20-21 nov (nu mai stiu exact!),e ca si cum ar fi gemeni

Noname,bucura-te ca nu ai greturi,sunt groaznice,eu nu am chef de nimic toata ziua,doar afara as sta,ma simt mai bine la aer..Si nu e o regula,cu Anais m-am simtit minunat si sarcina a decurs fara probleme.

Victo,nu era a noastra pensiunea,ca nu avem radacini pe aiciAm ales zona pt ca era frumoasa si accesibila in ceea ce priveste pretul (comparativ cu orasul).Si pt gradina..sa aiba unde se juca Anais!Dar ,daca treceti pe aici,sigur ca ne putem vedea!

Beluistef,nu ma mai bagi in seama daca m-am mutat

Ok,v-am pupat,sa fiti cuminti!!!

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

M-am gandit sa va mai spun ceva despre greturi - ce functioneaza la mine,adica ce ma face sa ma simt mai bine..cum spuneam,plimbarea in aerul tare al iernii,evitarea mirosurilor neplacute, daca imi este pofta de o anumita mancare,mananc doar din aceea,nici nu gust ceea ce cred ca nu prea-mi trebuie,ca dupa aceea,sigur mi-e mai rau..Uneori,mai ales dimineata,rod covrigi simpli,care absorb aciditatea din stomac..Nu stiu daca va ajuta cu ceva,am incercat.

Si Arissa,imi pare rau ca fetita ta nu se simte prea grozav!Sper sa-i treaca repede toate cele,iar tu sa te reacomodezi rapid la serviciu

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput