Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raluk31
Beluistef,in Sibiu - Mihai Viteazu,tu?Nu stiu daca tot tu ai completat lista de inceput,in caz ca da,data nasterii lui Anais e 23.03.2008..cu dpn vin dupa control (pe care e cazul sa-l fac luna asta

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Raluca eu stau pe Rahova, aproape de posta de pe Rahova, la 2 blocuri. Se pare ca stam aproape una de alta.

Eu de Revelion m-am simtit foarte rau, dupa o lunga perioada in care am crezut ca am scapat de starile astea. Culmea este ca m-a pus atunci, asa ca eu la 00.30, deja dormeam.Eh, asta este, sper ca voi nu ati patit ca mine si v-ati distrat. Sampanie nu am putut bea decat o guritza, ca mi s-a facut rau de cum am pus-o pe limba. Asa ca.... asa revelion...... sper ca v-ati distrat.

P.S. Bun venit noilor burtici, o sa va completez in lista zilele astea, sa nu va suparati .

Elena, 13+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

La multi ani,Sofia,sa fii sanatoasa si iubita!

Beluistef,eu,daca as fi putut,as fi dormit de la 22 in noaptea de Rev.Si inca fara remuscariDar am asteptat totusi sa bata gongul..Da,stam aproape,pacat ca prin Sibiu vin mai rar acum,ca ne-am stabilit resedinta la Saliste

Lili,cum te mai simti?

O seara buna,gagici!

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Am pus prima pozica a lui bebe in albumul meu de la profil personal.
Sper sa o puteti vedea..si intelege .Trebuie mai intai aprobata si apoi apare.

si o seara placuta

Elena, 13+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

dragele mele,acum la inceput de an,va urez si eu la multi ani cu sanatate si bucurii si vin la voi cu o mare rugaminte....
Alex,mai are inca nevoie de noi,haideti sa-l ajutam!
va multumesc si stiu ca-i veti da o sansa!

cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

BAZARUL ALINEI DONESCU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 86cmm spune:

hello mamicutzelor...numa ce am aflat si eu ca vine barza si la mine:)..am avut UM 31.10.0209 si aici imi da DPN 07.08.2010..(azi am 9 sapt dupa calculele de aici)..am fost inainte de craciun la ginecologie si atunci nu se vazuse sarcina nici la eco normal nici la vaginal(asa mi-a spus dna doctor:P:..am plecat tare dezamagiat de acolo:()primul gand care mi-a venit in minte a fost:daca nu pot avea copii???...si mi-am facut testul acuma cateva zile si mi-a iesit pozitiv:)...desi eu banuisem ca sunt insarcinata de cand am vazut ca imi intarzie menstruatia...
daugati-ma si pe mine aici cu voi..daca nu va incurca prezenta mea:)...pupici.. si noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hello

elena, imi pare rau ca iarasi au venit starile de rau...
si noi am fost in vara la o pensiune in Saliste, foooarte muuuuuult ne-a placut!!!!!!!poate vom reveni si ne intalnim, Raluk! daca nu cumva pensiunea e a voastra :):)

bun venit noilor gravidute..haideti, haideti..sa ne cunoastem mai bine.

lili, parca am avut gura pocita..ieri am avut si eu o mica sangerare, habar n-am de la ce. normal ca m-am speriat, cum nu aveam nimic prin casa, am stat frumos in pat. vad ca nu s-a mai repetat. tu cum esti? incerc cat pot sa nu il mai ridic pe Stefan..si..ce sa zic..Doamne ajuta...

La multi ani Sofiei!

Paula 12+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Buna burtici

Am intrat si eu sa vad ce mai e nou. Vad gravidute noi. Yupii! Am aflat zilele astea ca 2 cunostinte, candva prietene (s-au mai racit relatiile)sunt gravidute, una e in 5 luni, alta in 6 saptamani. Se pare ca rezolv si cu munca, s-a oferit o matusa sa ma ajute; o sa vedem daca cu bb sau cu munca. Oricum e mai bine.

De Revelion am umblat prin Oras, pe la prieteni; am ajuns la 5 dimineatza acasa. Eu m-am simtit aiurea, am avut gaze multe multe si am fost umflata ca un pepene, deci cam nasol. Pe 1 am zacut, la fel si ieri. Poate are bb un puseu de crestere ca nu mi-a fost prea bine. Mai rau e ca am arsuri groaznice, indiferent cat si ce mananc. Sunt disperata.

Tzuc

13+
Vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

Azi e ziua Sofiei,implineste 3 ani.

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

LA MULTI ANISORI SOFIA! SA CRESTI MARE, SA FII SANATOASA SI NOROCOASA!!!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 14+

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Salutare!

ce mai zic fetele?? slaba miscare, se evde ca lumea leneveste inca...sau dimpotriva, e inca plecata de acasa... si noi tot colindam de cand am inceput anul...deci... e de bine sau nu?

elena, lili, paula? cum sunteti?

bun venit tuturor gravidutelor noi! sarcini minunate!

si eu ma simt balonata, desi mananc putin si ma satur repede...trebuie sa mananc des, altfel ma roade stomacul...

maine trebuie sa sun si pt programarea la TT..stiti cumva daca dureaza mult de la programare pana cand ajungi sa faci TT-ul?

aaaa.. si inca ceva...am inteles ca TT-ul se face din sapt 16-19...asta inseamna ca trebuie sa ai 16 sapt implinite, adica 16+ sau nu e musai?

o duminica frumaosa!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 14+

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Andreea, triplul test se face intre 15 si 18 saptamani, adica imediat ce implinesti 15 saptamani si pana cand ai 17 saptamani si 6 zile.

Mergi la inceput