Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 4
Raluk31 spune:
La multi ani,fetelor!Va doresc sa fiti sanatoase,mereu inconjurate de cei dragi si toate dorintele sa vi se implineasca!Sa aveti un an minunat!
Multumesc frumos pt urarile de ziua mea,foarte dragut din partea voastra!
Beluistef,in Sibiu - Mihai Viteazu,tu?Nu stiu daca tot tu ai completat lista de inceput,in caz ca da,data nasterii lui Anais e 23.03.2008..cu dpn vin dupa control (pe care e cazul sa-l fac luna asta!!!..ca deja ma simt un pic iresponsabila in comparatie cu voi
)
Va doresc o seara frumoasa!
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
Raluk31 spune:
Lili,cand sa ies,am vazut mesajul tau.Sper sa nu fie nimic.Dar poate ca ar fi mai bine sa stai in pat pana apuci sa vezi un dr.Eu zic ca e bine ca nu ai dureri..Iti doresc sa treaca cu bine si bb sa fie ok,iar tu linistita!Doamne-ajuta
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
kitzy spune:
Lili daca n-ai dureri, atunci e ok, e posibil sa fi eliminat vreun hematom, asa am patit eu pe la 12 saptamani, dar cu sange rosu, am stat in pat o saptamana cu tratament de sustinere si pana la urma s-a rezolvat, dr nu s-a putut pronunta daca a fost o mica desprindere de placenta sau hematom, pt ca dupa o saptamana nu se mai vedea nimic suspect la eco. Zic si eu ca si Ralu ca pana ajungi la dr, sa incerci sa nu faci efort fizic si tin pumnii sa fie totul bine 
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
Luana1985 spune:
Buna fetelor...La multi ani! Sarcina usoara tuturor!Vreau sa ma alatur si eu viitoarelor mamici de iulie august 2010
Data nasterii: 4.09.1985
UM: 17.10.2009
DPN: 24.07.2010
Multumesc!!
Victo spune:
La multi ani!!!!!!!!!!!!!
he he ..ce de mamicute noi pe aici..ca de cand n-am mai intrat...o trecut un an :)
Noi crestem..e ok bebita,luni (l)-am vazut (o)..mi-a prins bine concediul acesta de 2 saptamani, caci a fost destul de urat ca si stare fizica. acum s-au mai estompat greturile de peste zi, fara sa fi disparut, insa sunt suportabile.
talia mea incet incet dispare :)
n-am gatit mare lucru de sarbatorile astea ca n-am avut energie. cum prindeam un pic de timp, cum dormeam un pic, iar daca Stefan era treaz ori ne jucam, ori ne certam :(..ori la plimbare..
Lili nu stiu sa te ajut nici macar cu un sfat, ca nu am avut pb din astea..iar la voi nu prea puteti merge la farmacie sa cereti nimic din cate stiu eu..deci..nu prea ai ce face pana se deschid spitalele..decat sa mergi la urgenta dc ti se pare ca devine mai ingrijoratoare treaba.
Paula
12+ si Stefan (30 oct. 2007)
aelita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Luana1985 Buna fetelor...La multi ani! Sarcina usoara tuturor!Vreau sa ma alatur si eu viitoarelor mamici de iulie august 2010 Data nasterii: 4.09.1985 UM: 17.10.2009 DPN: 24.07.2010 Multumesc!! |
LILI sper sa nu fie nimic,nu pare grav ce spui,si eu am avut sangerari rosii cu Andres,si a doua zi aeam programare la ginecolog,i-am spus si nici macar nu m-a controlat,pt ca a zis ca in cele mai multe cazuri e normal,si ca numai daca e hemoragie mare sa ma duc la urgente.initial mi s-a parut aiurea...dar apoi am inteles ca daca doamne fereste ..nu are ce sa imi faca in primele saptamani decat repaus ..si am avut incedere ca totul va iesi bine .iti doresc si tie sa ai incredere,si cand poti sa mergi la medicul tau ,nu e de stat 6 ore la urgente mai ales ca nu au ce sa vada si ce sa iti spuna.Ma rog din tot sufletul sa fie o scurgere normala,si sa fie totul bine!
mai e o chestie,la data cand ar fi trebuit sa iti vina ciclul ,e normal sa apara scurgeri asemanatoare.daca nu e hemoragie nu e pericol.
eu am fost la urgente la 7 saptamani si mi-au facut ecografie...cred
eu am fost la urgenta pt altceva,eram racita si nu puteam sa respir,si ei afland ca sunt gravida au considerat ca inainte de consult la plamani,sa ma vada ginecologul.care a spus ca nu intelege de ce m-au trimis la ea,dar ca in fine,s-a uitat pe-un aparat si asa am aflat si eu ca avem batai ale inimii.ca aveam doar testul facut.
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
aelita spune:
Azi e ziua Sofiei,implineste 3 ani.
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
bumblebee spune:
Aelita, La multi ani Sofiei!!, multa sanatate si noroc!!
Bun venit noilor burtici! Sarcina usoara si la termen!
Lili, pana ajungi la doctor cred ca ar trebuie sa stai la pat, pana te lamuresti ce e cu scurgerile alea, poate n-o fi nimic in neregula, dar daca stai cumintica n-are de ce sa-ti para rau
, iti tin pumnii si sa auzim numai de bine!

Alina
9+
gargarita

La multi ani, Sofia!