Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 7
tina_80 spune:
Buna seara burtici si la multi ani!
Bun venit noilor mamici! Felicitari!

Sarcina usoara, fara greturi si la termen!
Anul acesta am petrecut un revelion frumos, am ajuns acasa la 5.30 si va pot spune ca de atunci dorm intr-una, parca nu ma mai satur de somn.
Eu inca mai am greturi si nu pot minca orice. Nu suport ceapa, usturoiul si tot ce este gatit cu ele![]()
Fetelor! Voi luati ceva vitamine?
Va pup si somn usor!
tina
11+
ainotna spune:
Salutare burtici!![]()
Dedicut, iti tin pumnii sa vii cu vesti bune maine de la doctor.
Noname, nu mai fii ingrijorata, ca nu te ajuta cu nimic sa ai greturi. E mai bine daca nu ai avea. Eu am inceput de vreo doua zile sa am, nu foarte foarte, dar nici bine nu-mi e….
Saptamana asta merg si eu la eco, sunt nerabdatoare. Am inceput sa am si asa, un discomfort la burtik, nu neaparat dureri, nu stiu ce sa zic, sper sa fie totul in regula…
Tina80, eu inca nu iau vitamine, ca nu am fost la doctor. Iau doar daca imi recomanda.
Va doresc tuturor o saptamana usoara si plina de vesti bune!
lalala13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Raluk31 M-am gandit sa va mai spun ceva despre greturi - ce functioneaza la mine,adica ce ma face sa ma simt mai bine..cum spuneam,plimbarea in aerul tare al iernii,evitarea mirosurilor neplacute, daca imi este pofta de o anumita mancare,mananc doar din aceea,nici nu gust ceea ce cred ca nu prea-mi trebuie,ca dupa aceea,sigur mi-e mai rau..Uneori,mai ales dimineata,rod covrigi simpli,care absorb aciditatea din stomac..Nu stiu daca va ajuta cu ceva,am incercat. Si Arissa,imi pare rau ca fetita ta nu se simte prea grozav!Sper sa-i treaca repede toate cele,iar tu sa te reacomodezi rapid la serviciu ![]() Raluca de Anais Iasminawww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra cum a venit pe lume Anais |
sunt 100% de acord cu tine

----------------------------------------------
my somebody....

10+
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
lalala13 spune:
dedicutla sarcina oprita din evolutie ai avut greturi si dupa 8 saptamani? eu tare sunt speriata de asa ceva..
----------------------------------------------
my somebody.... 
10+
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
86cmm spune:
cine ma poate sfatuii si pe mine cum sa ma tratez...sunt racita copzaaaaaa de 2zile..cred ca de cand am fost copil nu am mai fost asa racita..sora mea a nascut in octombrie si prin august a fost racita vreo luna si a luat numa ceaiuri ca nu a stiut ca are voi si altceva,iar cand a mers la contro,i s-a spus ca are voi pracetamol simplu 2 sau 3 pastile pe zi9nu mai stiu exact)...eu am luat de ieri dupamasa pana acum la ora 23 cam 5 in total(nu am depasit 3 pe zi)...si m-am gandit sa ma opresc..sa nu fie vreo problema..nici una din voi nu a fost racita pe timpul sarcinii?ma poate ajuta cineva cu un raspuns?multumec..noapte buna va doresc 
9 +
aelita spune:
DEDICUt sper a fie totul bine de data asta,sa vii numai cu vesti bune si sa ajungi la termen !
ARISSA,multumesc pt urare!ce bine ca ai scapat de greturi!
NONAME cum sa fii ingrijorata ca nu ai greturi,in loc sa fii bucuroasa?greturile nu inseamna ca merge neaparat bine sarcina,si lipsa lor ca nu ar merge bine...Greturile poti sa le ai sau nu,unele vomita rau,altele deloc,cel mai bine e sa nu simti mare lucru si sa poti face viata normala.deci bucura-te!
si,da cum spune si CRIStINA,incep ceva mai tarziu,vad ca tu ai 4 saptamani,eu la 4 saptamani defapt nu stiam ca sunt gravida si ma simteam fenomenal!dupa 6 da,a inceput la mine.si inca nu vomit.
multumesc de urare ,CRIStINA!
86CM eu am fost racita rrrau saptamnile trecute,nici Craciun nu am simtit,m-a tinut 2 saptamani,am fost la medic,si o data la urgente,toti mi-au dat paracetamol la 8 ore,altceva nu e voie decat daca e grav.nici sirop de tuse,si cand tusesc e nasol ca imi vine sa vomit...ceaiuri,lamaie cu miere..dar astea la un moment dat sunt apa de ploaie,ca si paracetamolul,si nu iti mai ramane decat sa zaci!
bineinteles,mers la spital daca faci febra,sa te asculte la plamani sa nu faci vreo infectie.
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
ainotna spune:
Neata!
hai poftiti la cafea 
Tina, am uiat sa-ti spun ca iau acid folic dar asta se incepe dinainte sa ramai insarcinata (daca il planifici pe bebe, bineinteles)
Sa aveti o zi frumoasa!
stefania_97 spune:
Neata burtici si bine v-am gasit in 2010!!!
Sa fie un an bun si cu multi delfinasi sanatosi si frumosi.
Va dau o ciocolata calda ca sa faca intoarcerea la servici mai usoara

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
9+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
86cmm spune:
AELITA..mersi mult..am baut ceai cu lamaie cand m-am trezit si acuma dupa ce am citit msg tau am mai luat un paracetamol
sper sa i8mi treaca,cat mai repede..ca nu mai suport deja..
inca ceva..eu cum pot sa apar in lista cu viitoare mamici de august?
mersi mult de tot
cristina
9 +
Iunia82 spune:
Dragele mele,
Ma puteti ajuta si pe mine cu o informatie? Sunt in 5 saptamani si azi urmeaza sa imi fac o programare la medic. Sunt ingrijorata intrucat de ieri nu mai am dureri de sani. In general, m-am simit foarte bine inca de la confirmarea sarcinii printr-un test.
Dar nu stiu cum sa interpretez aceasta schimbare a sanilor, de la durerosi si umflati la noi si nedurerosi. Este normal?
Multumesc.

de Anais Iasmina