Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Deci cand am facut beta cu Maria s-a dus Adi sa ia rezultatul si i l-a dat mustacioasa care era extrem de uimita ca asta o intreba, desi acolo scria sarcina 3-4 saptamani .daca sunt sigur gravida...
Alina pe mine nu ma doare nimic simt doar o greutate in burta jos

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!

ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui 86cmm

salutareee burticilor..:)cine poate sa imi spuna cu aproximatie cat timp dureaza crampele.....
cristina 9 +

mie doctorul mi-a zis ca daca numarul crampelor nu depaseste 10-12 sa stau linistita
ca si timp la mine durau aprox 10 secunde

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 13+

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

da, Oana, ne-am mutat inca inainte de Craciun. E asa frumos la casuta noua. Totul nou si curat si frumos....o sa imi fac timp si o sa pun si poze sa va arat noul cuibusor.

Larisa 11+ si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

yuppi

m-a sunat asistenta ca au venit rezultatele de la bi test si sunt bune...cred ca in cazul asta nu mai fac si triplu test!

Bulina 13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Salutare si de la mine burtici. Am fost cam lenesa azi, m-am trezit la 11 ca a fost si sotul acasa si am lenevit amandoi...
eladea2005 merci pt raspuns. M-am mai linistit acum. Tu nu ai avut nici o simptoma in sarcina...adica nici una, nici una...???
Eu in afara de sani mai umflati, dar nedurerosi...azi ma simt bine bine.
Va pe toate.

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 6+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Hello everybody! Multumim, Stef, pentru tratatie! Da mi-ai facut o pofta de croissant..

Sheri si Larisa, va multumesc mult pentru sfaturi, sper sa fie bine, desi pe moment nu m-am panicat, acum is iar paranoica si ma gandesc in fiecare momentel sa nu fac vreo miscare gresita...Am hotarat sa ma duc si in Slobozia la un medic, am auzit ca e destul de bun, sa vedem ce zice si ea. Oricum n-am de gand sa-i zic nimic, pur si simplu ca vreau un control si vedem ce zice ea...

Acum va las, ma duc sa ma orizontalizez

Pupicei

Aaaaaa am uitat, Elenus, ce frumos sta bebe acolo la poza...e un dulce, sa fie sanatos si sa se nasca la termen

Alina, 13+

Cum creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

yuppi

m-a sunat asistenta ca au venit rezultatele de la bi test si sunt bune...cred ca in cazul asta nu mai fac si triplu test!

Bulina 13 +

Bravo racusor2010. Ma bucur tare ca totul e in regula.

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 6+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Salutare!
Lili, sa-ti dea DD putere sa poti trece cu bine peste asta si te asteptam cu vesti bune.
Stefania, 500 ml de sange ?? Imi pare rau ca au iesit carcaiasi la analize, vor trece cu antibioticul. O sa fie bine! Iaurtul nu e bun pt prevenirea fungusului de la antibiotic?
Anca, tinem pumnii sa fie cum vrei tu. Eu la 4 saptamani am avut intepaturi asa ca si cum m-ar fi durut apendicul. Chiar am sunat la doctor sa vad daca intru in criza ce sa fac. Si am avut si "dureri" ca inainte de CM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Uraaa! Am scapat de moderare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ainotna

Salutare!
Lili, sa-ti dea DD putere sa poti trece cu bine peste asta si te asteptam cu vesti bune.
Stefania, 500 ml de sange ?? Imi pare rau ca au iesit carcaiasi la analize, vor trece cu antibioticul. O sa fie bine! Iaurtul nu e bun pt prevenirea fungusului de la antibiotic?
Anca, tinem pumnii sa fie cum vrei tu. Eu la 4 saptamani am avut intepaturi asa ca si cum m-ar fi durut apendicul. Chiar am sunat la doctor sa vad daca intru in criza ce sa fac. Si am avut si "dureri" ca inainte de CM

Da, mult sange. Aci se testeaza si de HIV, sifilis, si alte minuni se fac multe teste pe aia 500 ml.

Eu pana acum nu am baut iaurt ca nu imi place dar acum din cauza lui bebe pt ca dra mi-a recomandat 500 ml produse lactate pe zi beau lapte batut (2 pahare) in fiecare zi.

Eu sunt o pofticioasa de cand am ramas gravida de nu am aer. Mi-e pofta de acrituri, nectarine, caise, prune, prajituri cu frisca si bineinteles cartofi prajiti

Inca ceva nu va abtineti sa faceti pipi si beti multe lichide pt a preveni infectia urinara.

Cine stie ce remedii naturiste se pot folosi pt infectia urinara in timpul sarcinii?

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 10+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput