Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 20
ainotna spune:
Eu ma duc dupa amiaza la ecografia pt confirmarea sarcinii… Dimineata am fost la doctor si mi-a zis ca sarcina pare mai mica, cam de 6 saptamani, nu de 7 si ca sa nu beau Kinley sau Bitter Lemon deoarece chinina da contractii.
De vreo 2 zile am si eu niste pete si secretii maronii. Nu tot timpul si destul de putin…(nici nu stiu cu ce sa fac comparatie). Cand am fost la doctor nu aveam…Acum am iar. Mi-a zis sa ma hidratez...
De abia astept sa merg la eco 
beluistef spune:
Dragi burtici va invit la
Capitol nou
Elena,
13+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf
bumblebee spune:
Anca, sa fie intr-un ceas bun, sa te ajute DD sa fie totul bine!
Shery, am sa-mi caut o asistenta mustacioasa ca sa fac ritualuri in noaptile cu luna plina![]()
Aiotna, bafta
, sa vii cu vesti bune!!
Alina
10+
gargarita
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Fetelor voi va mai amintiti daca la 4 saptamani de sarcina se intampla ceva cu burta voastra?Adica intepaturi,o oarecare jena...chesti dastea anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!! VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! VIATA PENTRU ALEXANDRA!!! ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE |
da, da, da...cam astea sunt semnele...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
14+ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui Florentina_C Salutare si de la mine burtici. Am fost cam lenesa azi, m-am trezit la 11 ca a fost si sotul acasa si am lenevit amandoi... eladea2005 merci pt raspuns. M-am mai linistit acum. Eu in afara de sani mai umflati, dar nedurerosi...azi ma simt bine bine. Va pe toate. "Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"![]() fericita 6+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen***Bebelul meu mic*** ***Poze*** |
flori, asa cum citesti pe aici si auzi din diferite parti, fiecare sarcina e diferita, chiar si sarcinile aceleiasi femei...la mine singura chestie a fost o usoara senzatie de greata, usoare ameteli si balonare...dar toate astea au durat mai putin de 2 sapt...apoi nimic...repet, nu e musai sa ai niciuna din simptomele sarcinii...ai fi o norocoasa sa scapi...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
14+ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ooana spune:
| citat din mesajul lui larissa_79 da, Oana, ne-am mutat inca inainte de Craciun. E asa frumos la casuta noua. Totul nou si curat si frumos....o sa imi fac timp si o sa pun si poze sa va arat noul cuibusor. Larisa 11+ si mamica de Alexia (13 iulie 2006)http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
bravo!
asteptam poze sunt sigur ca e foarte frumos
la casa noua You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
13+Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 6+. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen