Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Ancutoooooooo!!! tinem pumnii! Doamne ajuta!

Sheri, esti totala...ma distreaza fiecare postare a ta...ai un stil de-a descrie....da cred ca ti-am mai zis asta...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 14+

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

'neata burtici cu delfinasi!

Eu am avut treaba zilele astea si desi v-am citit n-am scris nimic. Maine ma duc si eu la eco sa vad daca a disparut hematomul. Tati si Ale s-au anuntat si ei cu mine ca nu cumva sa imi spuna ce e bebe si ei sa nu fie pe faza. Acum sa vedem daca ne spune sau nu. Maine as avea cam 12 saptamani. Eu cred ca am luat in greutate dar e cam ultimul lucru care ma intereseaza. La Ale am luat 15 kg in total si dupa un an de la nastere eram mai slaba cu 3 kg fata de greutatea cu care am intrat in sarcina. E drept ca am si alaptat dar am dat f f usor jos. Asa ca nu ma stresez. Mananc ce vreau si cand vreau. E drept ca nici nu am cine stie ce pofte. Mie insa mi-e cam rau daca nu mananc.

Alina, col scurt zici. Uf....asta am auzit eu toata sarcina cu Ale. Eu ti-as sugera daca tot stai acasa sa stai in pat cat mai mult. Colul se scurteaza de la contractii nedureroase pe care e foarte probabil tu sa nu le prea simti. Poate ar trebui totusi sa intrebi medicul de cerclaj. Eu am discutat acum cu doctorita si mi-a zis ca daca ma odihnesc cat mai mult ( asta insemnand sa nu ridic, sa nu fac efort si sa stau in pat de cate ori prind ocazia) incercam sa ducem sarcina pe picioare si fara cerclaj. Pericolul la un col foarte scurt este ca in timp sa se deschida ( cum am patit eu). Eu si acum de cate ori prind ocazia tusti in pat. Nu in fotoliu, nu pe scaun. Eu incerc sa te ajut cu niste informatii care mi-ar fi prins bine mie la prima sarcina. Pe atunci nu stiam insa de nici unele si nici nu intram pe forum ca nu aveam timp la job. Take care si la urmatoarea vizita la medic cere sa iti zica exact cat de scurt e colul si daca e cazul de cerclaj. Pana atunci sa te odihnesti cat mai mult profitand de medical! Odihna insemnand la orizontala dar nu pe spate. Sa stai pe parti!

Larisa 10+ si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata si din partea mea...nu am mai scris de anul trecut(rusine sa-mi fie) dar v-am citit zilnic...bun venit noilor burtici de delfinasi
Asa ce imi place de voi ca sunteti vorbarete...eu nu prea am ce sa zic..sunt f.bine,uneori zici ca nici nu sunt insarcinata...mi se vede f.putin burtica...ink port aceleasi haine ca si inainte....peste 2 sapt ma duc si eu la control si poate aflam si ce e

Pupici la toata lumea si o zi cat mai placuta

GEO 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Salut burtici! M-am trezit de dimineata si am fost sa ma intep. maine ma duc la doftor si voi avea si rezultatele la analize. sunt f increzatoare ca totul e bine, dar cu toate astea am destule emotii...
ce sa mai, sunt o bomba cu hormoni, dar parca mai putin isterica (ori am innebunit de tot si nu ma mai vad), m-am consolat ca o sa-mi treaca la un moment dat senzatiile astea nasoale din stomac, starile de somnolenta din timpul zilei si insomnie pe timp de noapte.
oricum acuma sunt data peste cap ca iau de duminica utrogestanul oral, ca sa-mi ia o cultura de col maine.
Pupi pe burti

Alina 10+
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 86cmm spune:

salutareee burticilor..:)cine poate sa imi spuna cu aproximatie cat timp dureaza crampele..azi noapte am adormit pe la 1 si inainte de asta,am avut o tura de ele..a fost scurta tre' sa recunosc..:P..iar azi dimineata iar m-au luat prin somn inca o tura..asta a fost mai lunga si mai profunda..dupa care s-a oprit si parca dupa cateva min a dat iar sa vina si intr-un final m-am hotarat sa merg la baie sa ma usurez si n-am mai avut nimic dupa asta..sa fi fost si faptu ca n-am urinat dimineata(de lene n-am mers bineinteles) si m-a apasat pe sarcina??poate par banala ca pun intrebarile astea,da nu am mai trecut niciodata pe aici si chiar imi este frica sa nu patesc ceva...nu am alte probleme doar asta din cand in cand...
nu imi fac probleme daca stiu ca durerile asa se manifesta in mod normal(bineinteles nu la toata lumea la fel),pt ca eu am fost operata acum vreo 7-8 ani la apendice si atunci am primit o injectie sa imi intarzie CM(cam asa ceva) sa nu fac hemoragie si de atunci inainte cu 1 sapt si ceva sa imi vina CM am dureri asemanatoare,ba chiar mai grele si in prima zi cand imi vine,la fel..si nu iau nici un calmant,... doar in cazul in care nu mai suport durerea...asa ca is obisnuita ..iar pe astea de acum le suport cu usurinta,doar ca imi este teama sa nu fie vreo problema...
va multumesc..o zi frumoasa ...

cristina 9 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata si de la mine pe la amiaza

hai ca parca nu mai e atat de greu la servici...incep sa ma reacomodez dar nu mai stau mai mult de 8 ore...pe vremuri sub 9-10 ore nici nu se punea problema

Stefania si eu tocmai ce am fost sa-mi fac o urocultura, cred ca m-am pricopsit cu o iinfectie...vineri iau rezultatul

Sheri, ai fost comica...parca vedeam in fata ochilor ce povestesti tu acolo

Larissa tinem pumnii sa vi cu vesti bune maine de la eco
v-ati mutat, gata actiunea "casa noua"

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 13+

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor voi va mai amintiti daca la 4 saptamani de sarcina se intampla ceva cu burta voastra?Adica intepaturi,o oarecare jena...chesti dastea

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!

ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE

Mergi la inceput

Anca, pe mine la 4 sapt. ma durea ca inainte de rusi, fix la fel, si eram ff suparata, numai ca n-a venit in z 28 si a doua zi am facut testul, care a iesit palid pozitiv. Mi-as fi facut beta-hcg daca mi-ar fi iesit clar negativ testul.. dar oricum stiam ca deja sunt incubator.
Imi doresc din sufletul sa clocesti deja un pui mic.

Alina 10+
gargarita

Mergi la inceput

Cristina, pe mine ma mai doare din cand in cand, nu prea ar fi nicio regula, cel mai clar o sa vad sapt. viitoare cand ma duc la munca. Tot ce pot sa spun e sa iei no-spa, sa fii cumintica si sa te feresti de frig

Alina 10+
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Ancutoooooooo!!! tinem pumnii! Doamne ajuta!

Sheri, esti totala...ma distreaza fiecare postare a ta...ai un stil de-a descrie....da cred ca ti-am mai zis asta...

Mi-ai mai zis da-mi place si ma stradui si mai tare !

Ancuto, bafta multa, daca stii tu ca la Giuly iti poarta mustacioasa noroc du-te la ea, pup-o, smulge-i un fir din barba si da-i foc cand e luna plina, ciupe-o de-un neg cu afectiune, du-i un tort si-o sampanie, zi-i ca-i esti recunoscatoare si-i dai bani doar de placerea ta, botezi copilu dupa numele ei, ii admiri zveltetea si usurinta, numa sa-ti scrie pe bulitin o valoare mare!
Apoi ii dai teapa

Shery +11 si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput