Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 17
stefania_97 spune:
Neata fetelor,
Va invit
Ciocolata calda si croissant cu ciocolata proaspat de la brutarie
.
Ieri am fost si eu la dr. si am facut analizele de sange. Mi-au luat 500 ml sange ca sa testeze pt o groaza de boli. Am programat dublu test si ecografia de 12 saptamani si acum mor de narabdare sa imi vad si eu bebicul.
Lili
mult curaj si putere ca sa treci peste o asemenea durere. Ca sa te incuraajez iti spun ca eu am ramas gravida imediat dupa o pierdere de sarcina la 5 saptamani. Ai incredere ca o sa iti vezi visul cu ochii
O zi buna fetele 
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
10+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
Sheritra spune:
Carlito, e normal sa te intepe peste tot creste un uter in tine cat un sac, dintr-o celula se face in bebe de 3 kile sau doi tot inauntru, te ingrasi,m retii lichide, e normal sa te ia tot felul de belele, ba pe la sale, ba prin noada, ba prin pasa, asta-i viata de artista! Cresc tatele cat pepenii, pofta de mancare e uriasa, gandeste-te ca nu-ti mai apartine organismul, e caminul bebeilor, e casuta lor unde cresc si se dezvolta, iti vei recapata "corpul" dar mai tarziu, dupa nastere. Iar atunci cand isi va reveni complet la forma de dinainte, o sa te buseasca plansul al dorul de burtica, si vei avea mereu o frumoasa nostalgie.
Racusor, stai acasa daca nu te simti bine, urmeaza-ti instinctul de mama, e cel mai bun!
Florentina eu deja iau materna, pt ca am doi, la Alesia am luat din sapt 13 cand am intrerupt acid folic.
Beluistef fericito, eu am luat 3 kile si-s disperata, iar am trecut la regim! M-am rotunjit la fata si am o burta imensa, ridicata care se umfla chiar de sub titane!
Alina, nu ti-a recomandat cerclaj la un col asa de scurt? Nu mergi la inca o parere la alt doctor? Ai mare grija cu colul, sapa si pe net sa sti exact cum e treaba!
Aelita, stiu sexu de la testu cu verigheta care daca e facut de mine se confirma totdeauna! Le am!
Bumblebee, si eu am fost exagerata cu virozele la Alesia si drept dovada are 2 ani si un pic si nu a fost racita nici macar o singura data, nu rosu in gat nimic, decat sa stea copilul bolnav si cu febra si plin de doctorii, mai bine sa-l feresti cat poti. Ca la gradi... vai de mama noastra ce-o sa fie!
Lili imi pare tare rau de vesti proaste, pupici multi si cand te simti pregatita multa bafta, capul sus si nu te lasa!
Tanti, calciu iti da in spital cand nasti sa te apuce travaliul mai repede si sa-ti declanseze contractiile! F periculos acum! Ia si tu materna sau elevit, daca n-ai incredere in noi sapa pe net si gasesti toate inf.
Eu inca nu am strans bradul, il mai tin ca-i verde inca si nu s-a uscat nici un acusor, si la anul cu trei plozi nu cred sa-mi mai permit ce brad, instalatia s-o bag in priza de frica facturii la curent
!
Astept vinerea pt DT!
Shery
+11 si inimioara
Alesia (30.10.2007)
Corrina spune:
Buna dimineata,
Multumesc frumos beluistef pt ca m-ai adaugat in listutza
Data de nastere a lui Mihnea este 17.08.2008, daca ai timp sa completezi.
Vroiam sa ii spun si eu lui Lili ca imi pare rau pt pierderea suferita si pentru durere...Sa ai incredere ca va fi bine data viitoare
Si multa putere sa treci peste acest moment
Mami fericita de
Mihnea-Cristian &
5s4z
Mihnea se face mare
Gargaritza
stefania_97 spune:
Doar ce am aflat ca la testul de urina facut ieri au iesit o groaza de bacterii in urina. O sa imi dea antibiotic
Sper sa nu afecteze sarcina. Ei au spus ca imi vor da ceva ce nu afecteaza bebelusul.
Imi este frica de ecografia de 12 saptamani, imi este frica sa nu ajung acolo si sa imi spuna ca s-a oprit din evolutie. Ce cosmar 
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
10+
O romanca in Danemarca
ancadragoman spune:
Sheri la Giuli se face beta zilnic?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
Victo spune:
hello
am fost si eu ieri la eco, din nou..se pare ca am doar o fragilitate capilara. pe langa ceai de cretisoara si arnica, iau totusi o luna si progesteron.
stefania, stai linistita, multe dintre noi am luat sau vom lua antib. in sarcina, pt ca decat o infectie, mai bine tratamentul. si eu am luat in sarcina trecuta augmentin pt o infectie cu listeria.
acum toate analizele au iesit bune, dar mai ales dc nu ne hidtartam corespunzator, riscul de infectii urinare sunt mai mari.
da ce facem cu porcina, ca vad ca iar o ia razna..eu dimineata merg cu 2 autobuye..cred ca in curand voi merge cu masca..
Paula
12+ si Stefan (30 oct. 2007)
stefania_97 spune:
Victo de ani de zile ma lupt cu infectia urinara si cand scap de ea din cauza antibioticelor fac o infectie cu fungus. Dupa ce o tratez si pe aia sunt bine cateva luni si o iau de la capat
Ma enerveaza ca nu mai scap de infectii ale tractului urinar.
10+
O romanca in Danemarca
Sheritra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Sheri la Giuli se face beta zilnic? |
Daca faci FIV doar marti si joi sus la fete.
Daca esti outsider, la laboratorul de analize, costa si dureaza, nu ti-l da in ac zi. Plus 5 ron in buzunar la acritura, plus vanataia naibii pe brat, plus guguloi cat un pepene de vata plina de 1/2 kil spirt cu zoaie siroind pe mana. Plus asteptat juma ora in curent pe hol pan' te cheama.
Cel mai elegantescu la Bios Diagnosis, pe Paris, in spate la liceul Caragiale, iti da rez la h13 pe mail sau fax. Poti sa-ti faci si programare de ora cu o zi inainte sa nu astepti cumva 10 min dupa toata lumea la coada
Mama-mama ce emotii am, simti ca a muscat ceva? Joaca pluta? Se misca bambinele?

Shery
+11 si inimioara
Alesia (30.10.2007)
adrianaBuc spune:
salutari si de la mine.
lili, suntem multe pe aici care am trecut prin ce treci tu acum. Fi puternica, ai grija de tine si spera ca o sa vina si timpul tau. Fi tare!
Cat despre raceli si gripe, cred ca e norocul fiecareia. La sot la munca au fost confirmati 4 bolnavi cu porcina. Acum, doar nu o sa-l izolez saracu'! Eu iau vitamina C zilnic si incerc sa ma feresc cat pot. O sa iau oscilo preventiv, cate o capsula.
13+
Vine bebe! 
ancadragoman spune:
Doamne cat de bine imi amintesc ce ai descris tu acolo ,parca o vad pe asistenta aia enorma care rade pe sub mustata![]()
Eu simt ca e ceva 
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE