Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 16
racusor2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumblebee Am strans podoabele din bradut, m-a cuprins o nostalgie, cu ajutorul lui DD asta a fost ultimul Craciun, Revelion in 2. Alina 10+ gargarita |
sa vezi de frumos o sa fie cu pui pe langa ;)

Bulina
13 +
tina_80 spune:
Alina si 86cmm! Eu am inceput sa iau acid folic de cum am aflat ca sunt insarcinata, stiu ca acesta e obligatoriu in sarcina. Saptamana viitoare cind merg la medic am sa o intreb si daca ar tb sa iau ceva prenatale. Va multumesc pt raspunsuri.
O seara buna!
tina
11+
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Florentina_C
Beluistef adineauri am putin doar ca nu mancasem nimic si nu am avut ce . Acum ma simt bine, bine. Poate ca prea bine. Offf...nu am decat sa ma rog sa ma simt rau ca sa stiu ca bb e ok. Hai ca o sa fie bine pana la urma...pai....nu are ce sa fie rau...ne facem noi mari, simt si sper din tot sufletul. ![]() ![]() ![]() "Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"![]() fericita 6+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen***Bebelul meu mic*** ***Poze*** |
flori, draguta, chiar m-ai facut sa rad...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
14+ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
86cmm spune:
| citat din mesajul lui tina_80 Alina si 86cmm! Eu am inceput sa iau acid folic de cum am aflat ca sunt insarcinata, stiu ca acesta e obligatoriu in sarcina. Saptamana viitoare cind merg la medic am sa o intreb si daca ar tb sa iau ceva prenatale. Va multumesc pt raspunsuri. O seara buna! tina 11+ |
am auzit si eu de la sora mea ca este bun si chiar mi-a spus sa iau,dar n-am facut-o..:d..tot am amanat..dar poate ajung in seara asta la farmacier si imi cumpar si incep sa iau:P..mersi mult

cristina
9 +
86cmm spune:
multumesc frumos celei care m-a adaugat si pe mine in lista
o seara frumoasa
cristina
9 +
ramo1901 spune:
salutari burticilor.....abia am asteptat sa ajung acasa sa vorbesc cu voi....mi-ati lipsit tare astazi...
....si cate ati mai scriiiiissss...![]()
voi incepe cu Lili....te imbratisez draga mea si imi pare tare rau, dar sunt sigura ca data viitoare (va fi mai repede decat te astepti tu) va fi bine....
Raluk...ce sa mai zic....numai coincidente in ceea ce privesc minunile din burticile noastre. ma bucur ca ti-e bine...eu inafara de durerile de sani si uneori de burtica nu am alte simptome...mananc orice...nu am treaba...sper sa aud numai lucruri bune de la tine.
ramo1901 spune:
crissy77 - cum am vazut mesajul tau am si luat la puricat cutia de centrum materna....si ai avut dreptate. are acid folic, nu in cantitatea pe care o iau zilnic (1 mg), dar totusi este prezent. acum nu stiu ce sa fac..la dr voi merge abia in 13 ian, asa ca pana atunci renunt la vitamine si raman la acid folic.
inca o data multumesc din suflet............
Alina2005 spune:
| citat din mesajul lui ramo1901 crissy77 - cum am vazut mesajul tau am si luat la puricat cutia de centrum materna....si ai avut dreptate. are acid folic, nu in cantitatea pe care o iau zilnic (1 mg), dar totusi este prezent. acum nu stiu ce sa fac..la dr voi merge abia in 13 ian, asa ca pana atunci renunt la vitamine si raman la acid folic. inca o data multumesc din suflet............ ![]() |
Eu stiam ca acidul folic nu are efecte secundare si nu da fenomene de toxicitate pt ca este o vitamina hidrosolubila si excesul se elimina din organism...dar cel mai bine iti intrebi doctorul, el stie cel mai bine ce iti trebuie!

Noapte buna, burtici!
Alina,
13+Cum creste bebe
Lili_g spune:
Va imbratisez pe toate, ma simt si rusinata ca mi-ati raspuns cu toatele...si cu asa demulte incurajari.
Nu am avut nici o durere pentru 3 sapt si 2 zile si apoi, in timpul sangerarii maronii, nu am avut dureri deloc. Dar... pt 2 ore am avut hemoragie continua acasa, cu dureri si cheaguri... groaznic...Ne-a lasat Dumnezeu sa ne bucuram de Craciun, sa-l intampinam cu bucurie...si dupa aia am trecut prin chinul asta.
pana acum inceputul de an s-a aratat dezastruos, parca nimic nu-mi iese, nici sa mai vorbesc nu mai pot...nu mai am nimic de spus...
Va imbratisez, sa fiti binecuvantate!
Lili

.
, ai greturi si iti este rau inseamna ca bebe creste si este bine.Si in plus, ai spus ca ai auzit inimioara si l-ai vazut...deci...nu gandi negativ...
& Beatrice ( 02.06.2003)
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 6+. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen