Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Am mai intrat inca o data sa-l privesc si m-am lamurit ca are 13 sapt...cam tirziu

E frumushel tare!

tina 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Tina se pare ca nu mai trebuie sa-ti spun la cate sapt. este eco. Ecografia este normala 2D, (parca asa se numeste cea simpla), mai fac una simpla pe 4 februarie si eco morfofetala-3D-la 22 sapt--in prima sapt din martie-- ( ATUNCI SPER SA SE VADA BINE SI CE ASCUNDE ). Medicul asta s-a uitat sa vada daca are iernie ombilicala, i-am numarat degetele...intr-un cuvant s-a vazut bine si sa stii ca si la tine se vede cam la fel, mai ales ca si eu aveam dupa calcul 12 sapt si ceva, dar conform eco este mai marisor si avea 13 sapt. Deci bafta si poate ne pui o pozica si tu....

Corina bine ai venit printre noi, o sa te trec in listutza, sarcina usoara si bebicul sa stea in burtica pana la tremen.

Ooana probabil din cauza ca nu ai ai pus pe tine, eu ce sa pu......abia de acum am inceput sa mai pot manca, dar nu cum vreau eu...si ce este mai important am inceput sa ma hidratez, pot bea apa si compot.Asta este un semn bun

Elena, 13+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

beluistef iti multumesc frumos pentru primire. Sarcina usoara si tie si bebic sanatos si la termen!

Mami fericita de Mihnea-Cristian &5s3z
Mihnea se face mare Gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Iunia82, durerea de sani e f normala in sarcina, nu te panica. Da un search pe google.
ramo1901, citeste prospectul de la materna pentru ca s-ar putea sa contina doza recomandata de acid folic, prin urmare sa nu mai fie nevoie sa iei si acid folic pe langa materna. Luat in exces, acidul folic poate dauna.
pufescu, nu esti paranoia deloc, e ceva normal la gravidute. Garantez ca si cele la a 2-3-a sarcina tot panicoase sunt, ce sa mai vb de cele la prima sarcina...
Lili_g, mirela2,
tanti, de obicei vitaminele contin DMR de Ca, nu trebuie luat suplimentar. Cel putin nu in perioada asta de sarcina, o sa fie nevoie in partea a III-a cand se dezvolta oasele.

Miscarile - la prima sarcina se simt mai tarziu, undeva in jurul saptamanii 17-18.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Neatza burtici! (chiar daca nu mai e asa dimineata)

Cristina (86cm), eu din fericire nu am fost atat de racita, dar mi-a spus dr ca daca nu ma lasa in 3 zile, sa iau Oscilococcinum. Deci mie mi l-a recomandat, dar tu ai dreptate, pana nu ti-l recomanda dr tau, e bine sa nu iei nimic.

Racusor2010, mie la Medlife mi-au spus ca rezultatul la dublu test e gata in 10-15 zile lucratoare. Se pare ca depinde de la cabinet la cabinet...

Lili_g, imi pare tare rau pentru pierdere, nu pot sa-ti spun decat sa fii increzatoare ca data viitoare va fi bine. Si nu te mai gandi ca ai facut tu ceva rau, a fost selectia naturala, Doamne-Doamne a considerat ca e mai bine asa...Te pupic si te mai asteptam pe la noi!

Tina_80, chiar daca nu iei vitamine, trebuie neaparat sa iei acid folic. Iar daca iei vitamine nu inseamna ca te vei ingrasa.

tanti, calciul nu este deloc recomandat la inceputul sarcinii, pentru ca da contractii. Cel putin asa mi-a spus dr mea. Deci orice iei, trebuie sa iei la recomandarea medicului tau.

Eu aseara pot sa bag mana in foc ca l-am simtit pe bebe, a fost asa ca o falfaiala in burtica...stateam linistita in fotoliu si l-am simtit de 2 ori, la interval de cateva secunde. Oricum, daca l-am simtit, inseamna ca marisor, mie dr mi-a zis ca am un bebe gras de 51 de grame, asa scrie si pe eco, dar am citit pe net ca la 12-13 sapt, bebe trebuie sa aiba pana in 20 de grame. Oare o fi vreo greseala sau bebe meu se face de 6 kile? Al vostru bebe cat cantarea/cantareste la 12 sapt?

Cat priveste kilogramele, eu am slabit 3 pana acum. Si nici n-am . Dar nu cred ca o sa mai am norocul asta de acum inainte, ca deja mananc cu o poftaaaaa

Elenus, o sa mai caut si eu poza cu bebe tau, sper sa o gasesc. Pupic!

O zi buna tuturor!

Alina, 13+

Cum creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 86cmm spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005

Neatza burtici! (chiar daca nu mai e asa dimineata)

Cristina (86cm), eu din fericire nu am fost atat de racita, dar mi-a spus dr ca daca nu ma lasa in 3 zile, sa iau Oscilococcinum. Deci mie mi l-a recomandat, dar tu ai dreptate, pana nu ti-l recomanda dr tau, e bine sa nu iei nimic.

Racusor2010, mie la Medlife mi-au spus ca rezultatul la dublu test e gata in 10-15 zile lucratoare. Se pare ca depinde de la cabinet la cabinet...

Lili_g, imi pare tare rau pentru pierdere, nu pot sa-ti spun decat sa fii increzatoare ca data viitoare va fi bine. Si nu te mai gandi ca ai facut tu ceva rau, a fost selectia naturala, Doamne-Doamne a considerat ca e mai bine asa...Te pupic si te mai asteptam pe la noi!

Tina_80, chiar daca nu iei vitamine, trebuie neaparat sa iei acid folic. Iar daca iei vitamine nu inseamna ca te vei ingrasa.

tanti, calciul nu este deloc recomandat la inceputul sarcinii, pentru ca da contractii. Cel putin asa mi-a spus dr mea. Deci orice iei, trebuie sa iei la recomandarea medicului tau.

Eu aseara pot sa bag mana in foc ca l-am simtit pe bebe, a fost asa ca o falfaiala in burtica...stateam linistita in fotoliu si l-am simtit de 2 ori, la interval de cateva secunde. Oricum, daca l-am simtit, inseamna ca marisor, mie dr mi-a zis ca am un bebe gras de 51 de grame, asa scrie si pe eco, dar am citit pe net ca la 12-13 sapt, bebe trebuie sa aiba pana in 20 de grame. Oare o fi vreo greseala sau bebe meu se face de 6 kile? Al vostru bebe cat cantarea/cantareste la 12 sapt?

Cat priveste kilogramele, eu am slabit 3 pana acum. Si nici n-am . Dar nu cred ca o sa mai am norocul asta de acum inainte, ca deja mananc cu o poftaaaaa

Elenus, o sa mai caut si eu poza cu bebe tau, sper sa o gasesc. Pupic!

O zi buna tuturor!

Alina, 13+

Cum creste bebe

Alina..m-am pus pe ceai si paracetamol si vad ca sunt mai bine ca ieri..mai inainte am sunat un prieten de familie medic generalist si mi-a spus sa iau un paracemol dim. si unul seara si ceai cu miere si lamaie,atat...si asa am sa fac..acuma simtindu-ma mai bine..fac orice,numa sa nu am probleme la sarcina..ca totusi imi este frica sa abuzez..fiind la prima sarcina,cred ca drept as muri sa pateasca ceva..
.o zi faina sa ai..

cristina 9 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Burtici, acuma imi iau pranzul, o farfurioaie de fructe.
Eu iau acid folic si elevit de cateva luni, cam cu vreo 2 inainte de a ramane insarcinata, bineinteles la recomandarea medicului. Am pus si eu cred juma' de kg, dar oricum, tranzitul meu f lent nu prea-mi permite sa vad exact cum stau.

Alina 10+
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Lili, inseamna ca nu ai avut dureri pt ca sarcina se oprise din evolutie mai devreme? Imi pare rau,dar in mod sigur nu e vina ta, asa a fost scris

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Lili, imi pare foarte rau pentru pierderea ta! Capul sus si priveste cu speranta ca sigur bunul Dumnezeu nu te va uita!

eu iarasi nu am rezistat la serviciu :(
cand stau pe scaun incepe sa ma doara si mi se intareste burtica...am venit acasa si muncesc de acasa dar nu stiu cat o sa o pot tine asa...azi sun la doctor si vedem ce zice, ca trebuie sa iau hotarare, ori stau acasa, ori merg la munca...

offf... Doamne ajuta! cand ajung acasa mi-e mai bine, chiar daca nu stau tot timpul in pozitia regulamentara, intinsa....dar e altceva...ne dorim atat de mult acest copil si nu vreau sa i se intample nimic!

Bulina 13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Am strans podoabele din bradut, m-a cuprins o nostalgie, cu ajutorul lui DD asta a fost ultimul Craciun, Revelion in 2.

Alina 10+
gargarita

Mergi la inceput