Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Buna burtici,

Intru si eu pe aici sa mai si sper sa intru mai des astazi. Se pare ca atunci cand stau acasa sunt mai lenesa ca la lucru. Acolo stau tot cu ochii pe forum sa vad cine a scris si sa raspund repede.

Alina poza lui bebe este la profil personal.
Raluca oricum si Saliste este aproape de Sibiu, asa ca poate odata ne vom intalni cu bebeii.
Ooana si eu am lipsa de calciu si dr. mi-a zis sa iau 2 tb. pe zi.

O zi buna la toate.

P.S. O sa actualizez listutza cu noile venite.
Elena, 13+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lili_g

Sa ma iertati ca n-am mai scris. Multumesc la toate care mi-ati scris.

Pe 1 noaptea sinagerarea a devenit rosie si am mers la urgenta mi-au facut US si mi-au spus ca sarcina e oprita din evolutie de la 6s5z (eu ar fi trebuit sa fiu in 10 sapt). Am trecut printr-un cosmar si imi simt sufletul gol. Nici macar nu inteleg ce/daca am facut ceva gresit. Nadajduiesc ca-mi va arata Dumnezeu.

Am sa mai intru la voi din cand in cand , macar pentru o vreme...Sa va dea bunul Dumnezeu multa sanatate, rabdare, intelepciune multe bucurii alaturi de bebelusii vostri.

Doamne Ajuta!
Lili

offff imi pare tare rau Lili
sa iti dea Doamne Doamne putere sa treci peste asta...si te asteptam pe la noi cand ai timp si chef
o sa vezi ca vine si bebe cand te astepti mai putin

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 13+

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Buna burtici,

..... poza lui bebe este la profil personal.

P.S. O sa actualizez listutza cu noile venite.
Bebe strumpf

am vazuttttt
sa cresteti mari si sanatosi.

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 13+

Noi 2...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Lili imi pare tare tare rau pt ce ai patit. Nici nu vreau sa ma gandesc ce poti sa simti in astfel de momente.
Fetelor si pe mine m-a apucat panica de tot, mai ales acum si cu cazul lui Lili. Offff...as da orice sa treaca mai repede timpul sa ajung cat ai clipi la 12 saptamani. Ma rog la DD in fiecare seara ca bb-le meu sa fie bine si sanatos.
Va .

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 6+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Gata am actualizat listutza, daca sunt greseli sa ziceti ca sa le corectam.

Eu inca in fiecare dimineata si mai am si greturi pe timpul zilei. Intr-adevar nu ca cele de la inceput, dar nu au disparut complet, mai am de asteptat

Bebe strumpf

Mergi la inceput

Ooana si multumesc . La fel va doresc si voua sa cresteti mari, dar doar bebe, nu si "mami" , ca am vazut ca deja ai la activ 3 kg.
Eu chiar nu am pus mare lucru, sper sa nu fie de rau, ci sa nu pun eu si sa puna praslea , eu sa ma mentin .

Florentina nu te gandi la ce este rau. Stiu ca este greu in special cand auzi vesti din acestea, insa gandeste-te ca atata timp cat timp , ai greturi si iti este rau inseamna ca bebe creste si este bine.Si in plus, ai spus ca ai auzit inimioara si l-ai vazut...deci...nu gandi negativ....

Bebe strumpf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Citat:

Ooana si multumesc . La fel va doresc si voua sa cresteti mari, dar doar bebe, nu si "mami" , ca am vazut ca deja ai la activ 3 kg.
Eu chiar nu am pus mare lucru, sper sa nu fie de rau, ci sa nu pun eu si sa puna praslea , eu sa ma mentin .

Florentina nu te gandi la ce este rau. Stiu ca este greu in special cand auzi vesti din acestea, insa gandeste-te ca atata timp cat timp , ai greturi si iti este rau inseamna ca bebe creste si este bine.Si in plus, ai spus ca ai auzit inimioara si l-ai vazut...deci...nu gandi negativ....

Bebe strumpf

Beluistef adineauri am putin doar ca nu mancasem nimic si nu am avut ce . Acum ma simt bine, bine. Poate ca prea bine. Offf...nu am decat sa ma rog sa ma simt rau ca sa stiu ca bb e ok.
Hai ca o sa fie bine pana la urma...pai....nu are ce sa fie rau...ne facem noi mari, simt si sper din tot sufletul.

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 6+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Citat:

Bebe strumpf

auzi, am ajuns la concluzia ca nu le poti avea pe toate si cum eu nu am niciodata, probabil ca tot ce am papat sa si depus

mai am greturi dar foarte rar seara, o data la 2 zile...asa ca sunt semne ca intram in perioada frumoasa a sarcinii

Oana 13+

Noi 2...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Citat:

Gata am actualizat listutza, daca sunt greseli sa ziceti ca sa le corectam.

Buna ziua delfinasi,

beluistef, se poate sa reactualizezi listuta? (again)
UM: 28.10.2009
DPN: 04.09.2010
DN: 28.09.1977

Multumesc si inca o data BUN GASIT!!
Imi permit sa o salut pe CD27, colega mea de la bobocei.

Mami fericita de Mihnea-Cristian &5s3z
Mihnea se face mare Gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna dimineata!

Elena! Felicitari! Cit e de frumushel! La cite saptamani si zile ai facut eco? Este eco simplu sau morfo?...din cite ai povestit ai spus ca mergi la o clinica particulara sa faci eco. Sapt viitoare merg si eu la Bucuresti sa fac un eco si am sa am 12 sapt si 2-3 zile. Oare asa o sa se vada si la mine?....oricum mi-ai dat emotii!

Sa aveti o zi buna!

tina 11+

Mergi la inceput