Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna seara!

Alina2005 si 86cm! Cind am aflat ca sunt insarcinata, am mers repede la dr de familie sa-mi dea trimitere pt a face niste analize primare. Am facut analizele si cind m-am pomenit cu o usoara anemine.... Prima data, mi le-a interpretat medicul ginecolog de la Bucuresti care nu mi-a prescris nici un fel de vitamine, dupa care am mers si la dr de fam. care mi-a prescris repede o reteta compesata cu Ferro-Folgamma, 1cp/zi. Luna trecuta am lasat reteta uitata printr-un sertar si ultima data cind am fost la dr de fam., la fel, mi-a dat acelasi medicament. Am citit prospectul si sunt niste suplimente care contin de la acid folic pina la nu mai stiu ce vitamine. De data asta am spus sa le iau de la farmacie, mai ales ca sunt si gratis....le-am luat si stau cu ele in casa si parca nu as vrea sa le iau. De ce? pt ca dr ginecolog nu a parut speriata de analizele mele....si parca nici n-as vrea sa ma ingras de pe acum
Oricum, nu depun f mult efort ca sa ma simt ametita...(teoretic muncesc, practic stau acasa)....din cauza asta nu prea stiu ce sa fac pina sapt viitoare cind merg la dr ginecolog.

In legatura cu greturile...mie mai imi trec cu guma mentolata.

va pup si sa auzim numai de bine

tina 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

RACUSOR e normal sa se faca burta pietroi,ai sa te obisnuiesti.unii medici se sperie si nu inteleg explicatia,si de frica dau medicamente.sunt niste contractii normale,si eu ma speriam la inceput,apoi in timp am vvazut ca m-au insotit pe tot parcursul sarcinii,si faceau parte mai tarziu din contractiile pregatitoare,nicicum ca nasti mai repede,eu am nascut dupa termen,dar am nascut usor,si am avut bune contractii.
cand am ajuns in sapt 40,am fost sa masoare contractiile la monitorizare,si eu le aveam aceleasi intariri de burta ca din primele saptamani,una dupa alta,si cand se impietrea burta asa cum facuse dintotdeauna,aparea contractia pe monitor,si asa una dupa alta,asistenta zicea "vaaai ce contractii frumoase !"
eu zic si asta ce inseamna,nasc? nuuuuu,doar ca astea te vor ajuta mult,ca le ai ;corpul se pregateste.
o fata langa mine ,nu avea niciuna,nimic,o mai misca de burta...avea si ea 40 sapt si o zi...si mi-a spus ca asa a fost si la celelalte 2 sarcini,si a ajuns sa ii induca nasterea ca nu avea deloc contractii.
nu mai stiu cum se numesc contractiile astea,dar sunt bune.
sper sa fi inteles ceva din povestea mea.

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

LILI imi pare atat de rau...
te imbratisez si iti doresc multa putere sa depasesti momentul...

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

tina,daca nu vrei sa iei vitaminele,acidul folic trebuie sa il iei !
vitaminele celelalte sunt in functie de analize,dar acidul folic e pt toate gravidele in primele 3 luni.

si in caz ca e nevoie sa luati supliment de vitamine,nu va speriati ca nu ingrasa! eu la prima sarcina nu am luat vitamine,si la a doua am luat.la prima am ajuns la 70kg,la a doua 68kg.iar copilul mai mare la a doua sarcina,deci eu dupa nastere am ramas cu si mai putin ca la prima.

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

buna fetelor

chiar daca nu mai fac parte din odiseea voastra, sa stiti ca stau cu ochii pe voi ca pe butelie
lili, imi pare rau, si la mine s a oprit de la 4s5z, o sa fie bine, inca mai astept sa mi vina faimosul cm sa plecam dupa puii congelati.
ieri la eco mi a spus ca e ok uterul dupa aspirare, endo era de 12,6 si sa astept ca tre sa mi vina. din z1 tre sa iau estrofem care nu se gaseste de nicio culoare.

pupi burticilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Lili, imi pare sincer rau, sa-ti dea DD sanatate si data viitoare sa fie bine, pana la capat.
La ultima sarcina pe care am pierdut-o, tot asa a debutat, cu scurgeri maronii, care ulterior s-au facut sangerii, in fine, dureri nasoale, cand ajunsesem la medic, la echo nu se mai vedea nimic, ca si cum n-ar fi fost acolo..., dupa care m-a controlat pe masa, sa vada daca am colul deschis, atunci l-am eliminat, si l-am vazut, ce sa zic, ma infioara si acum cand ma gandesc, dar timpul trece, DD te intareste, dupa ce iti vine rezultatul de la biopsie ai sa stii ce ai de facut.
Multa multa sanatate si toate gandurile noastre bune!

Alina 10+
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata
eu iar dorm cu capul pe birou ...ieri seara am fost la finii nostrii la un pahar de vin fiert, eu la un suc evident...si un pahar s-a facut pana la ora 12:30
diseara sper sa adorm si eu mai devreme

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010
stie cineva cat dureaza pana sunt gata analizele de la dublu test? le-am facut pe 23 decembrie si Dl Doctor a zis ca ma suna cand sunt gata sa ne vedem...dar cand o fi asta??? nu mai am rabdare :(

exact la asta ma gandeam si eu zilele trecute ...si eu am fost tot in 23 dec si inca nu am primit rezultatele

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 13+

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Buna fetelor

Dublul test la mine mi-au zis ca este gata in 4 zile lucratoare

Eu cu greturile mai putin, dar cred ca am probleme cu lipsa de calciu si magneziu, aveam si inainte de sarcina
Stiti cumva daca in afara de vitamine avem voie sa luam calciu si magneziu si cat?

Bun venit la noile fete

Andrei 11.02.2006 si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanti

Buna fetelor

Dublul test la mine mi-au zis ca este gata in 4 zile lucratoare

Eu cu greturile mai putin, dar cred ca am probleme cu lipsa de calciu si magneziu, aveam si inainte de sarcina
Stiti cumva daca in afara de vitamine avem voie sa luam calciu si magneziu si cat?

Bun venit la noile fete

Andrei 11.02.2006 si 14+

draga mea, nici calciul nici magneziul nu se ia fara recomandarea medicului, in urma analizelor de sange...pt ca daca iei si tu ai suficient calciu/magneziu, s-ar putea sa faca mai mult rau de cat bine...asta mi s-a spus si mie...medicul iti spune daca ai sau nu nevoie...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 14+

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lili_g

Sa ma iertati ca n-am mai scris. Multumesc la toate care mi-ati scris.

Pe 1 noaptea sinagerarea a devenit rosie si am mers la urgenta mi-au facut US si mi-au spus ca sarcina e oprita din evolutie de la 6s5z (eu ar fi trebuit sa fiu in 10 sapt). Am trecut printr-un cosmar si imi simt sufletul gol. Nici macar nu inteleg ce/daca am facut ceva gresit. Nadajduiesc ca-mi va arata Dumnezeu.

Am sa mai intru la voi din cand in cand , macar pentru o vreme...Sa va dea bunul Dumnezeu multa sanatate, rabdare, intelepciune multe bucurii alaturi de bebelusii vostri.

Doamne Ajuta!
Lili

Lili, imi pare nespus de rau...stiu prin ce treci, multe dintre noi au trecut, din pacate, prin asta...dar ai incredere si fii optimista...vine bebele din nou... intra pe aici cand poti si vrei sa vorbesti cu noi...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 14+

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput