ALEX,URGENT-3000 EURO-22 FEB!!-Avem Pay-Pal
Raspunsuri - Pagina 7
alina023 spune:
Daca nu mai am cont deschis la banca, cum pot depune niste lei in contul mamicii lui Alex?
Multumesc!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
Flavia spune:
te duci la banca ceri un formular de depunere si tot ce ai tu de scris pe el despre tine este numele si CNP-ul si pui usma banaca si ibanul respectivei persoane si gata.
E foarte simplu,
Flavia
linioara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela77O avem 1500 ron si 170 euro! cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com |
Am trimis si eu niste banuti din contul de paypal. Sper sa fi ajuns..
Sa va dea Dumnezeu putere si multa sanatate si sa va intoarceti cu vesti bune! Pupici
M&M spune:
Any, cum se mai simte Alex? Cu banutii cum stati?
Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 21+ cu Matei Stefan
ankalaura spune:
Any, am trimis si eu, spre contul in lei, o mica suma. Sa va ajute Dumnezeu sa fiti sanatosi!
Talciocul meu
AdiS spune:
Am facut transfer electronic azi pentru suma de 100RON. Tranzactia va fi procesata pe 18 Ianuarie 2010. Detaliile de plata = "donatie pentru Alexandru".
Multa sanatate si sa treceti cu bine prin aceste incercari!
anyvovcu spune:
dragele mele mii de multumiri fie ca dd sa va dea sanatate si numai bine in case si in viata de zi cu zi .azi au intrat 40 de euro in contul euro iar in pay pal va va spune miha cand se intoarce inca nu am apucat sa verific contul dar mai tarziu o voi face si va voi tine la curent.alex e bine face numai prostioare de genul urlam cat ne tine gurita (de fapt el vrea sa cante)si mai nou am obs ca se chinuie sa vb cate ceva dar ce sa nu ma intrebati ca nici eu nu inteleg.e o dulceata rasfatata de toti si daca nui dai atentie iese circul de pe lume.
abia astept sa plecam si sa ne intoarcem cu vesti bune cu ajutorul lui dd o sa ne revedem sanatosi si plini de bucurii.asta va doresc si voua sanatatea care o doresc pt alex sa o aveti din plin
mamica de galusca alexandru gabriel
carolinah spune:
A trimis si sotul azi 200 RON in contul din BRD. Mult succes in Israel!
(va rog sa nu scrieti aici numele real al sotului dupa ce primiti banii, mi s-a mai intamplat in cazuri similare. multumesc)
kariguld spune:
citat din mesajul lui carolinah A trimis si sotul azi 200 RON in contul din BRD. Mult succes in Israel! (va rog sa nu scrieti aici numele real al sotului dupa ce primiti banii, mi s-a mai intamplat in cazuri similare. multumesc) Caro |
ok, 'nteles! multumim pentru implicare tuturor!
ALEX, operatie pe cord!
3000 euro, 31 ianuarie!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
anyvovcu spune:
citat din mesajul lui carolinah A trimis si sotul azi 200 RON in contul din BRD. Mult succes in Israel! (va rog sa nu scrieti aici numele real al sotului dupa ce primiti banii, mi s-a mai intamplat in cazuri similare. multumesc) Caro |
multumesc din inima stai linistita ca punem numai nikul ca multa lumevrea ca numai nikul si eu una va inteleg asa ca stai linistita dam numai nikul tau
mii de multumirii si sanatate la toata familia mii de pupici de la alex
mamica de galusca alexandru gabriel