ALEX,URGENT-3000 EURO-22 FEB!!-Avem Pay-Pal
Raspunsuri - Pagina 16
anyvovcu spune:
dragele mele azi am rezolvat si cu biletele de avion neau facut rezervare pe data de 22 luna aceasta.
am trimis toate actele si ne asteapta astfel ca am pregatit plecarea noastra.
va pupam dulce
mamica de galusca alexandru gabriel
alex_andra spune:
Poate reusiti sa mai strangeti niste banuti
Ati mai intrebat pe la firme, de donatii?
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
anyvovcu spune:
draga mea katya confirmam intrarea banutilor de la tine cu multe multumiri din suflet
da alex andra am mai incercat la firme dar pana acum nici un raspuns cine stie...........
vias spune:
Any, sper din inima sa reusiti...sunt aici, poate nu am atata timp...dar ma gandesc la voi.
Va pup si va imbratisez tare, tare...asa cum o faceam la Tg Mures
Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!
Flavius
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE
anyvovcu spune:
cami de ai stii ce dpr imi e de tine .
mai stii cum stateam de vorba si ne imbratisam una pe alta si ne spuneam pasurile vai ce dor imi e sa mai stam sa vb sa radem si sa plangem ai fost singura care ai stat cu mine la operatia lui alex si ma imbarbatai.......multumesc din inima ca esti alaturi de noi pupici lui bb
Katya spune:
Draga Ana,ma bucur ca i-ai primit,sanatate va doresc,ajutor de la Domnul,drum bun si sa va intoarceti cu vesti bune!
anyvovcu spune:
Draga mea mii de multumiri sa speram ca totul o sa fie bine si ca o sa ne antoarcem cu vesti bune va pupam dulce
mihaela77O spune:
dragele mele,in momentul de fata avem asa:
3340 ron,260 euro si 137,19 $!asta insemnand,in jur de 1170 euro din cei 3000!
cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata pentru FLORIN!!
anyvovcu spune:
miha vezi ca tiam dat pm nu stiu daca am dat bine dami bip sau ceva sa stiu ca a ajuns la tine
pupici
la noi a inceput sa ninga de numai si numai asa ca suntem inzapeziti dar noua ne place mai ales lui alex
anyvovcu spune:
alexandra te rog sa nu pleci nu stiu ce sa intamplat dar gandeste-te ca lumea de aici are nevoie de tine si noi nu lasa pe nimeni sa te doboare esti o dulce