Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (69)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

asteropi foarte frumos montajul! cred ca tare s.a bucurat sotul cand a vazut

si.am mai vazut in album o mamica draguta cu un cretulin scump foc, dar nu stiu cine e

roxana 27 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

MULTUMESC DANAYARA intradevar i-a placut sotului la nebunie.a ramas f surprins.
in montajul de care zici cu cretulina cred ca e IOANACT cu fetita ei scumpa.de fapt Alina.ioana e idul.

mersi

29+
AMR 10
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

nu, o stiu pe alina si pe ioana :)
e o fata pe care nu am mai vazut.o cu un baietel foarte foarte cret
cu numele anca, parca

roxana 27 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Buna fetele,
Intru si eu sa va urez LA MULTI ANI!si multa sanatate voua si celor dragi voua, bebei grasuni si la termen tuturor!
Imi trimite si mie cineva parola noua pe PM? Please...
Oana, super vestile despre Andra si Diana, ma bucur tare pentru ele.
Si uite un mare si un buchet de , eu sunt convinsa ca se va gasi o solutie pentru montaj care sa impace pe toata lumea. Inclin si eu spre a o lasa pentru dupa sarbatori, poate mai trimit poze si alte fete care sunt departe de calculator zilele astea.
Va pe toate cu drag, sa aveti o petrecere frumoasa de Revelion alaturi de cei dragi si burticute cumintele!

Ramona, 29+ Briana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

La ceas de bilant mi-as dori sa multumesc tuturor celor de aici, care ati facut sa simt sarcina ca pe ceva minunat, care m-ati sustinut si sfatuit de cate ori a fost nevoie!
Am adaugat implinirilor din acest an care se incheie si pe aceea de a purta din nou un miracol in burtica; prilej cu care v-am intalnit si pe voi. Anul ce vine insumeaza o lista intreaga de planuri insa cel mai important este ca bebitza sa se nasca sanatoasa si sa ne bucuram de familia noastra.
Gandurile-mi pentru voi, astazi cand incheiem un nou an si ne apropiem cu pasi repezi de momentul in care ne vom strange la piept sambureii din burtica, sunt pline de caldura si optimism. Va doresc, dragele mele, sa aveti parte de cele mai alese clipe si sa va bucurati de linistea adusa de sanatate si implinire!
LA MULTI ANI 2010!!!

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Dragi mamici va dorim ca anul nou sa va aduca puiuti sanatosi si frumosi, multa dragoste si sanatate si impliniri minunate! La multi ani!

Mesajul ar fi fost mai lung dar suntem departe de calculator, scriu de pe telefon.

Va imbratisez cu drag, ne auzim pe 3 ianuarie.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
28+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

Tocmai ce am terminat si eu TORTULETUL. yammy a iesit f gustos. dar deja am obosit.nu stiu de unde aveti voi putere sa faceti atatea mancaruri,ca eu azi abia m-am cacait la un tort dar ieri am bagat bine curatenie generala cu al meu sot

fetelor nu cred ca o sa mai intru azi asa ca va urez de pe acum sa aveti parte de un AN NOU plin de bucurii,prunci sanatosi,papaciosi si neplangaciosi.un an plin de realizari alaturi de cei dragi.

va pupik

[BIS] UN AN NOU FERICIT [BIS]

29+
AMR 10
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

SUNT ACASAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!

am primit invoire din spital pana luni dimineata. dupa care ne intoarcem si stam pana nastem, probabil inca 2, 3 saptamani, asa spera dr meu.

vreau sa va multumesc din suflet tuturor pt sustinere, nici nu stiti cat de important este sa stii ca cineva se roaga pt tine, isi face griji pt tine, si cand mai stii ca acel cineva este o persoana pe acre nu ai vazut-o niciodata si probabil asta nici nu se va intampla, sentimentul de multumire si recunostinta este de 2 ori mai mare! va multumesc din suflet tuturor

va urez si eu LA MULTI ANI si va doresc tuturor copii sanatosi, frumpsi, destepti, cuminti, ce mai, sa fie CEI MAI CEI COPII DIN UNIVERS!!!

va pup tare pe toate si va multumesc ca sunteti asa deosebite!!!

DISTRACTIE PLACUTA!

POZE

28+ - (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Salutare burticutele mele dragi! Eu mai rarut ca am fost ocupata cu mancarica, am facut ciorba de burta, salata de vinete etajata, peste la cuptor cu cartofi rantaliti si legume si mai am de facut ciupercile la cuptor cu branza de burduf.
Andra ce vesti bune!!!! Poti sarbatori si tu revelionul in familie!!!
Sa auzim si de la Dianami in continuare numai vesti bune!
Imi trimiteti si mie va rog parolele noi?
Oana, de-abia astept sa fie gata montajul, imi pare rau ca ai atata de lucru la el, acum cand trebuie sa te ocupi de musafiri, de pregatiri, eu zic sa il lasi deoparte, pana maine-poimaine, noi mai putem astepta.

L-am pus pe Nicholas la culcare si ma intind si eu putin, pe la 9 imi vin musafirii asa ca profit putin de liniste, si daca nu apuc sa mai intru, va zic de pe-acum

LA MULTI ANI!!! Un an nou fericit, plin de sanatate, fericire si iubire alaturi de toti cei dragi, sa dea DD sa ne ducem sarcinile cu bine pana la capat, sa avem niste nasteri usoare si prunci sanatosi!!!

Adriana 28+ Denis Alin si mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Ne cam pregatim sa decolam, asa ca am intrat si eu sa va urez un an plin de bucurii, cu nasteri si recuperari cat mai usoare si copii sanatosi, voiosi voinici.
Andra draga, tare mult ma bucur ca ai dat un semen de viata. Pe cuvant de nu mi s-a zbarlit pielea pe mine cand am citit ca esti acasica .
Sper ca si de la Diana o sa primim vesti bune.

La multi ani!

www.brizamarii.sunphoto.ro/bebe/" target="_blank">poze

24+ Eric Mihai

Mergi la inceput