Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (69)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

andra ce ma bucur sa te vad! de fapt te asteptam :)

va urez si eu un an nou fericit si cel mai tare imi doresc sa ajungem toate pana la capat cu bine!

roxana 27 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

OANA, daca montajul va fi public, optez pentru scoaterea mea din montaj, fara suparare .

LA MULTI ANI 2010!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Intru si eu sa va fac urarile cuvenite.

Vreau sa va urez si eu numai bine in anul ce vine, dorintele cele mai mari sa vi se implineasca, sa fiti fericite alaturi de familiile voastre si noile minuni ce asteapta sa intre in viata voastra si multa liniste sufleteasca sa aveti.

P.S.Cu montajul, fie cum vreti voi. Pusesem mult suflet in el, dar probabil nu m-am gandit la toate. In fine, om vedea ce si cum va fi.

Oana 32+ Eric Nicholas
AMR 7+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

La multi ani Tuturor !!!
Un an nou plin de realizari si cel mai important . un an nou in care bebeii vor veni toti pe lume sanatori si la termen
La multi Ani 2010

Denisa, 26 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Andra ma bucur ca esti acasa !!!
Sa stea bebe cat mai mult in burtica.
De la tine astept impresii despre spital si cresterea bebeiilor , dar nu te grabii, mai pot sa astept 7-8 sapt.

Denisa, 26 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

mai sunt cateva ore din anul 2009, un an plin de realizari, din care cea mai importanta pt noi toate si sotiorii nostrii este BEBE!!!
va doresc si eu acum la intrarea in noul an sa fiti fericite, sanatoase si multe multe realizari in tot ce va doriti. plus, in anul 2010 sa vina pe lume toti bebeii de la odiseea noastra sanatosi, la termen, sa fie cumintei, mancaciosi si cat mai putini colici, raceli si alte probleme!!!
vreau sa multumesc si eu tuturor fetelor de aici de la odisee, alaturi de care citesc in fiecare zi vesti bune si sper cat mai putine vesti rele, de la care am invatat multe, care mi-au fost alaturi cand am avut o intrebare sau vreo problema !!!

vio asteptand pe bebe 23+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Dragele mele, am ajuns si noi acasa, tot 2 in 1. S-a oprit hemoragia, la monitorizari bb este bine, am colul sters si dilatatie aproape 3 cm. Ne intoarcem curand la spital, nu stiu daca pot rezista acasa pana pe 7. Mai vedem.
Maine intram in saptamana 34, pe care sper s-o si incheiem.

Va multumesc din suflet pt. mesajele de sustinere, pupici multi Oanei care v-a transmis mesajele mele. Sa aveti un 2010 superb, va fi anul in care va veti tine comorile in brate si credeti-ma, nimic nu conteaza mai mult .

Sa va dea Domnul bucurii, sanatate si tot ce mai vreti voi! La multi ani!

Diana 34 s cu , mami de Iulia (15.07.2005) si Andrei (23.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

LA MULTI ANI 2010

Sa aveti un an plin de bucurii, cu sanatate fericire si cel mai important, toate de aici sa avem bebeii sanatosi, la termen, voinici, frumosi si mancaciosi.

Andra si Dianami bine ati revenit acasa, un revelion linistit sa aveti si Doamne ajuta sa ramana bebeii cat mai mult la caldurica, sa se faca mari si grasani si apoi sa vina printre noi .

DISTRACTIE PLACUTA

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 29+ Sofia Maria

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

diana ce ma bucur sa te vad si pe tine! sper sa stea bebe acolo cat e nevoie si cat se poate de mult, daca nu oricum totul va fi bine, ai trecut de perioada critica si noi vom avea primul iepuras

roxana 27 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Andra si Dianami ma bcuur si eu ca sunteti acasa si sa dea d-zeu sa fie bine la toata lumea si toti bebeii sa vina la termen si sanatDraga burtici va urez un AN NOU FERICIT! plin de sanatate , fericire si numai impliniri alaturi de bebeii si famiiliile noastre.

Mergi la inceput