Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (69)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

As vrea sa schimb parola (daca tot am facut o greseala, sa o indrept)..sunteti de acord sa schimb parola cu alta si va voi trimite PM la fiecare?

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 24+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oanka sanatate sotului!

doamne nu.mi vine sa cred ca trec si sarbatorile in sfarsit, nu de alta dar eu nu ma inebunesc deloc dupa ele :)))
abia cand vad ca trec incep sa ma bucur

roxana 27 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ioanact merci penru parola

dar nu trebuie schimbata si la gmail si la picasa? intreb...n.am idee
ca pe PM am vazut ca e schimbata doar pe yahoo , eu acolo n.am intrat niciodata, ma uitam doar pe gmail

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

ioanact merci penru parola

dar nu trebuie schimbata si la gmail si la picasa? intreb...n.am idee
ca pe PM am vazut ca e schimbata doar pe yahoo , eu acolo n.am intrat niciodata, ma uitam doar pe gmail

POZE

Nu ai pt ce..
Am mai trimis la cateva fete PM..daca mai sunt care vor parola sa ne zica, si daca voi fi pe faza le voi trimite, daca nu, poate ma ajutati voi.
Eu zic ca nu tb, pt ca nu am pomenit de picasa sau gmail.
Vreti sa o schimb tot cu aceiasi parola?
Acum o schimb daca sunteti de acord..

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

Mergi la inceput

Gata, am facut modificarea si la gmail/picasa.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui child

ella calciu efervescent mi-a dat din saptamana 32. Nu ma sperii eu asa usor, o sa mai citesc si eu despre asta, dar eu chiar am incredere in doctorita, ca si ea deabia ce a nascut in iulie la 42 ani si a urmat acelasi tratament. Hai ca o sa ma mai informez

30+

Child, Ela mie mi-a dat sa iau 20 de zile de taxofit: magneziu, calciu D3. Si asta fara sa vada analizele care le voi face abia saptamana viitoare. Eu eram oricum cu calcemia la limita de jos inainte de sarcina , si magneziu imi era sub limita de jos..asa ca rau nu poate sa imi faca, nu?

Anca

cu Codrin (Martin sau Fabian) in 31 saptamani
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Lindal mie sefa de la somaj mi-a spus ca nu imi trebuie nimic de nicaieri ca se ocupa ei direct de dosar pt prenatal si indemnizatie
nu-mi treb nici de la fostu loc de munca adev din aia de venit si nici de la casa de pensii.Eu sunt din 18 sept in somaj si pe 18 ian as face 4 luni si as mai avea dreptu apoi daca e la inca 8 luni ca aveam dreptu la 1 an.Eu merg pe 7 la viza si vad atunci ce imi mai zice.eu abia pe 12-14 ajung la control si sa vad ce imi zice si mie in legatura cu nasterea.Vb daca e ne tinem la curent.

Abia astept sa vad ce iti spune concret. Totusi concediul medical de la medicul de familie iti trebuie si cred ca si ceva adeverinte de unde sa reiasa venitul pe ultimele 6 luni (somaj + salariu), desi astea le stiu si ei din dosar. Eu sunt in somaj din iunie pana in mai anul viitor si iau 485 lei (buni si astia decat deloc).

25+ cu Matei (AMR 14+)
Pictura pe sticla
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Am primti si eu parola. Multumesc! (cand am deschis, am citit intai PM si nu intelegeam ce e cu parola aia).
Acum m-am intors din piata de unde mi-am luat fructe si am vrut sa cumpar si vasc. Sa va zic cat costa 2 crengute amarate de vasc?!!!! 10lei!! Astia chiar sunt cretini, daca ei cred ca pe "praful" asta o sa gaseasca nebuni sa dea 10lei pe o creanga. Anul trecut ca nu era criza se vindea cu 2lei si acum?!! Am zis ca mai bine ma duc in botanica si imi iau singura din pom!

www.brizamarii.sunphoto.ro/bebe/" target="_blank">poze

24+ Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

buna burticutze.

BRIZA_MARII ce haioasa ai fost . dar ai dreptate nici eu nu-i suport pe astia care incearca sa te prosteasca pe fata.cat tupeu au.
lasa ca o sa ne iubim cu sotii nostri si fara sarutat sub vasc.

burticutze am atasat si eu la semnatura un montaj.am invatat de la IOANACT .
sper sa se deschide si sa va placa. o sa incerc sa fac unul si de la nunta.

ANDRA,DIANA -bravo pt vestile bune.din cate stiu Andra ar trebui sa fie lasata acasa azi poate ne da si noua un semn .

pupici

29+
AMR 10
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

am uitat sa va spun ca pozele sunt de la inceputul sarcinii,din prima luna pana acum.

29+
AMR 10
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed

Mergi la inceput