Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (69)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Neata,burticoaselor.Haideti la o cafea cu laptic inainte sa va apucati de toate treburile prin casa.Ma bucur pentru vestile ce le-am primit de la dianami si de la andra.Oana am adaugat si eu o poza pentru montaj.pentru tot ce faci pentru noi...si sunt convinsa ca o sa se gaseasca o solutie pentru montaj pana la urma..

29+
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Oana, am apreciat ideea montajului de la bun inceput, insa nu m-am gandit ca va fi ceva public, ci un filmulet pe care sa-l putem toate downloada si sa-l avem ca amintire. Daca nu se poate altfel, prefer sa fiu scoasa, te rog sa nu te superi pentru asta. Daca se poate privat si cu o parola care sa nu mai fie facuta publica pe forum, atunci e ok. :)

Ioanact, te rog mult sa editezi mesajul tau anterior, stii la ce ma refer, sa stergi datele care nu trebuiau sa apara acolo. Sunt sigura ca ti-a scapat, nu ai facut-o intentionat.

De asemenea propun sa schimbam parola la contul comun, pt siguranta. In momentul asta toate datele noastre si pozele sunt deja publice. Stiu ca sunt cam paranoica, insa n-as vrea sa-mi sterg toate pozele si datele din lista.

Pupici la toate, n-am vrut sa va supar. Daca am facut-o va rog sa ma iertati.

25+ cu Matei (AMR 14+)
Pictura pe sticla
Poze

Mergi la inceput

Oana, stiu ca ai muncit mult si ai facut-o cu dragoste. Tocmai de aceea, pentru a nu strica ideea de montaj si pentru a avea toate aceasta amintire frumoasa propun sa nu te grabesti cu el acum, de anul nou. Cu toate am inteles intentia ta buna si-l primim in dar cu aceasta ocazie, insa daca va fi gata mai tarziu intr-o forma mai buna cred ca nu se va supara nimeni. Poate chiar mai trimit poze si alte fete care acum sunt plecate. Asadar sunt convinsa ca toate vom fi mai fericite cu montajul gata mai tarziu intr-o forma acceptata de toate, decat repede si... sa apara doar cateva fete. Te pup. Hai ca va iesi ceva frumos pana la urma.

25+ cu Matei (AMR 14+)
Pictura pe sticla
Poze

Mergi la inceput

Am vorbit cu Oanka: va transmite tuturor LA MULTI ANI 2010 si va doreste un an nou fericit cu nastere usoara si bebici sanatosi! Este cam ocupata si momentan nu prea poate intra pe forum deoarece sotul ei a fost operat de hernie ombilicala. Au fost 3 zile la munte si a inceput sa il doara burta acolo, a ajuns la urgente in Campulung si au zis ca e de operatie. Au venit in noaptea aceea si ieri dimineata l-au operat. Ea e bine, doar ca acum e dadaca. :)

25+ cu Matei (AMR 14+)
Pictura pe sticla
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Mamicilor,
si eu va urez La multi ani, un an plin de bucurii si impliniri, copii frumosi iubitori si la termen!

Noi ne pregatim sa plecam la Sarata Monteoru unde vom sta pana in seara de 3 ianuarie.

Sa aveti petrecere frumoasa de Revelion!!!

28+ Elisa Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Lindal eu merg pe 7 ian la viza si vreau sa vb cu sefa de aici de la somaj ca e f de treaba eu am lucrat cat de cat cu astea dar nu le stiu f bine.Vreau sa o intreb sa vad daca fiind in somaj imi pot lua doar alea 42 zile dupa ce nasc daca pot ramane in continuare cu indem de somaj.Pt ca ma gandesc ca daca iau prenatal ala e 85% din sal min pe economie si cred ca si bani ca e mai putin decat indemnizatia pe care o iau eu acuma.pe 7 aflu sigur cum e mai bine si te anunt.eu acum iau 500 ron somaju nu stiu cat iei tu.Mai vb , te tin la curent.

ioana_fota, eu stiu ca prenatalul e 85% din media veniturilor pe ultimele 6 luni, deci probabil 85% din somaj (in cazul meu, tu nu stiu de cand esti in somaj si pana cand) si iti trebuie pt asta o adeverinta de la casa de pensii. Ideea e ca eu vreau sa intru cat mai repede in prenatal si sa las cat mai putin dupa, adica doar cele 42 de zile care oricum se suprapun cu CIC. In momentul intrarii in prenatal se suspenda somajul, care se reia dupa cei 2 ani de CIC, deci practic prelungesti perioada in care iei bani cu aceasta perioada de prenatal, chiar daca iei mai putini banuti acum. Insa eu ma gandesc ca oricum e greu sa-ti gasesti un servici dupa cei 2 ani. Asa macar mai prelungesti un pic, ca sa ai timp sa-ti cauti de lucru, sau sa mai stai cu copilul. In cazul meu perioada s-ar prelungi cu vreo 4 luni. Eu pe 7 ian merg la doctor sa-mi zica exact DPN pentru cezariana, ca sa-mi pot lua concediul de la dr.de fam, iar apoi, pe 14-21 cred ca merg la somaj si vad exact cum rezolv.

25+ cu Matei (AMR 14+)
Pictura pe sticla
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna fetele!

Am sters mesajul in care era scris parola si adresa de mail..nu mi-am dat seama ca si in acest caz e public.
Da, e bine sa schimbam parola si sa o trimitem prin PM tuturor celor care vor sa o stie (fetelor de aici, ma refer).

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 24+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

legat de parola daca se schimba va rog comunicati-mi si mie pe pm.
in ceea ce priveste montajul nu cred ca e o problema daca apare mai tarziu sa mai puna si alte fete poze pt ca acum probabil multe mai sunt si plecate, si recunosc ca si eu as pune una mai recenta, iar daca filmuletul va fi totusi public optez si eu pentru stergerea numelui...
stiu ca si la alte odisee s-au facut filmulete dar erau parolate.

Fetelor va doresc un an cat mai bun si plin de realizari sa ne vedem cu toate sanatoase si cu bebei sanatosi in 2010! dianami si andra bafta multa si rezistati in continuare!

28 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

buna dimineata ,

Am citit si eu mesajele bune despre Andra si Diana..Doamne ajuta in continuare, chit ca nu e o fericire sa stai atata in spital, dar ce nu facem noi pentru bebei, nu?
si multumim Oana pentru vesti

Anca

cu Codrin (Martin sau Fabian) in 31 saptamani
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Lindal mie sefa de la somaj mi-a spus ca nu imi trebuie nimic de nicaieri ca se ocupa ei direct de dosar pt prenatal si indemnizatie
nu-mi treb nici de la fostu loc de munca adev din aia de venit si nici de la casa de pensii.Eu sunt din 18 sept in somaj si pe 18 ian as face 4 luni si as mai avea dreptu apoi daca e la inca 8 luni ca aveam dreptu la 1 an.Eu merg pe 7 la viza si vad atunci ce imi mai zice.eu abia pe 12-14 ajung la control si sa vad ce imi zice si mie in legatura cu nasterea.Vb daca e ne tinem la curent.
Oana si eu zic ca cel mai bine este sa mai asteptam cu montaju sa nu ne grabim si sa nu ne apara numele .Oricum intentia ta este frumoasa si o apreciem si iti multumim .
Ma bucur ca in urma vestilor bune despre fetele cu probleme vor trece toate burticile si toti bebii cu bine in noul an .
28 + Alexandra

Mergi la inceput