Puiuti de Randunici 2008!! (349)
Raspunsuri - Pagina 7
sovietica spune:
Faceti oale, dansati sarbe, lipiti sutici pe frunte
trai pe vatrai!
Bubulina, daca nici tu nu gateai pt rev acasa fiind, mi se ducea toata speranta in pastrarea traditiilor!!
Ariel, vad ca te reprofilezi cu businessul, te apuci de olarit ![]()
Tare de tot clipul!
Nico, tare Matei, Sasa nici pe L nu il zice! cand zice brad, br-ul il compune din varful buzelor
Monix, ai voie sa ai Craciunul odata cu mine, cu conditia sa gatesti inca o data la fel ca la craciunul din 25 
Io-s putin cu morcovul, mi-a racit Omul. oailei, ce ne-o astepta...
umblu dupa el cu apa cu sare sa isi spele nasul, cu echinaceea si vit C sa i le bag pe gat. Si toate astea nu din compasiune pt el
, cat de teama sa n-o dea.
Nico, nu creeeed ce salata ai facut aici 
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Nicoleta spune:
Eu am facut toate astea anul asta! Si acum sunt si cu pauze intre ele!! ![]()
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
sovietica spune:
2010: sigur stiu ce NU mai vreau sa fac: copii! 
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
bubu05 spune:
Mai, si eu imi amintesc cum e cu datu' de grinda! v-ati "imbatut" vorba nasicului meu 

Ia repetati voi dupa mine, dar repedeeee:
Pompilica pila lunga
Baga pila intr-o punga
Pila punga, punga pila
Pompilica pila lunga
Ahaaa, vi se plimba limba
Tz,tz,tz, ce rusine sa vorbiti prostii! 

Mimo, super prajituricile, moama si curcan 
Gata si varzica mea, mi-am facut si parul ![]()
Ma duc la Lost 
Nicoleta spune:
Sovi, te cred ca nu mai vrei... stai sa faca micuta 9 luni si mai vorbim! ![]()
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
sovietica spune:
MIhutaaa vaaai ce frumos e plugusorul! 

Clau 

sanatate maxima!
Bubu ![]()
![]()
![]()
i-am citit si Omului versurile 
bubu05 spune:
Hai ca am intrat pe mozilla, ca nu se mai putea, in ce hal mergea...
Am intrat sa va pupez, noapte buna, spor la treaba maine, la gateala, petrecere frumoasa, da Doamne sa apuc sa intru maine sa va urez ![]()
Oricum, va iubesc mult! 
ariel_7000 spune:
am gasit-ooooooooooooo!!! cutia!!!! ea pusa "bine" de catre teo intr-un troller!!!! 
nici prin cap nu-mi trecea sa o caut acolo, insa trollerul era ilogic pus sub pat!!! si gasindu-l, ma gandeam, oare ce cauta ala acolo si cand sa-l iau, fermoarul desfacut si cutia mea iubita!!!
. yupiiii! am buburuze! am fluturasi (la cap) ![]()
sovi
, never say never
(la ce NU vei face tu in 2010 ma refer)...in rest, sanatate lui OMU' si sa va fereasca DD pe voi de carcaiasii lui. baga influcid la greu ca apara...
aaaaaa, functioneaza cu succes medicamentul homeopat anti-dintareala! atat la teo, cat si la alex, careia ii iese inca un colt din nu stiu ce masea intarziata si i-a cam inflamat gingia.
stie careva cand apar TOTAL maselele astea la intarziati? dentista mea a zis sa nu ma agit, ca e ok, s-au mai vazut cazuri d-astea....pe mine ma mira, ca la 7 ani inca sa mai iasa cate un coltulet.
aaaaaaaaa si inca ceva ciudat la alex!!! ultimile masele sunt cu 6 colturi!!!! daaa! au 6 ridicaturi d-alea!!! dentista spune ca a mai vazut si d-astea
...eu ma uit ca curca in craci la ele.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
bubu05 spune:
aaa, Sovi, si pe Cata il luase raceala zilele trecute si i-am facut dimineata si seara ceai de echinaceea cu multa miere cu catina si zeama de lamaie, 3 modafene pe zi si Ketof seara, pastiluta si e ca nou
mihutza11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kya pilica = pisica? |
Bingo!
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii