Puiuti de Randunici 2008!! (349)
Raspunsuri - Pagina 6
zozela spune:
Numa' sanatoase nu suntem pe-aci!!

Fata-parca voi si anul trecut va intrebati care-i faza cu datul la grinda..si uitarati iara!!

Io v-am mai zis-mi se pare pierdere de vreme si bani,mai ales ca suntem in vreme de criza
Ia colac si sorcova,ia cadou la copil,parintii tre sa ia cadou la mosi..ete-asa,hai sa facem schimb de dracii..Pe mine ma seaca,asa ca am ales sa zic PAS!!
Ramo-nu te supara pe mine!
E frumos sa pastrezi traditia-acolo unde e vointa..Noi suntem aia cu pisu contra vantului!![]()
![]()

Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@
Kya spune:
pilica = pisica?
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
zozela spune:
pilica=paturica?!
Aia a lui teo cu ecu,ecu..habar n-am ce e!
Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@
mimonix spune:
Bubu, sarumana pentru daruri!
Praji cu branza si fructe de padure si praji krem a la krem de pe bucataras
Maine produce Mimu curcanul acela din nou 
Kya, ii speriem !
Eu, cel putin, in fiecare an am grija sa ma dau de-a berbeleacul intr-un fel de speriat 
MA APUC
Tine-ti pumnii stransi ![]()
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
Kya spune:
Deci, eu am observat asa: ca noi nu am imbatrinit absolut de loc - anul trecut pe vremea asta intrebam despre datul la grinda, si vorbeam tot despre torturi si prajituri! Suntem belle si florelinde!
ori asta, ori ne-am senilizat de tot, si uitam de la mana pan' la gura 
Lalele, lalele, frumoasele mele lalele,
Suntem uniti si fericiti,
Lalele, lalele-nfloriti!
Raluca mamica de
Sanziana
Nicoleta spune:
Parca vad ca Matei va vorbi clar si bine de la inceput
! (da de unde) Ca il zice pe R! Cioara face crrrra!! (cred ca e cel mai mutulica de pe craca...)
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
ariel_7000 spune:
no ca am epuizat toate "susurile" si nu am gasit cutia!!! vreau cutia mea cu fluturasi si buburuze 
mi s-a revoltat si tastatura si da rateuri...papa litere! e de la ei,nu de la mine!
deci: traducere la cantecelul lui teo:
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
Kya spune:
Tehnica m-a rapus!!!
Mi s-a terminat bateria la laptop, si cablul de alimentare e pe undeva... pus bine... ![]()
Sa aveti grija cum ajungeti acasa, da?
Sa nu conduceti! 

Pe maine!
Raluca mamica de
Sanziana
ariel_7000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kya Tehnica m-a rapus!!! Mi s-a terminat bateria la laptop, si cablul de alimentare e pe undeva... pus bine... Sa aveti grija cum ajungeti acasa, da? Sa nu conduceti! ![]() ![]() Pe maine! ![]() Raluca mamica de Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |
undeva "sus" ???
mimooooooooo, nu iese mai vasul ca la tanti aia! iese o placinta!! poate maine seara, de rev., va iesi! ca lut am, roata am, muzica am, marcel am...
dar gata cu artizanatul pe ziua de azi, ca e clar ca nu merge. eroare de soft...oale nu, cutii nu, poate ca ar trebui sa ma apuc de altceva. mai pot face sarmale la ora asta?

mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
Nicoleta spune:

Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei