Puiuti de Randunici 2008!! (349)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

la laaa laaaaa....primiti cu impartasitul ? .... nu stiti ce e aiaaaa .... va spune fata : am luat piscoturi de tiramisu....da' am luat "prea multe" ... asa ca mi-am pus o canita de vin rosuuuuu, si inmoi piscotu, hap in gurita ... "sa-mi mai vad o data soartaaaaa" ... da mimo, asa e....noaptea nu e de dormit ....vorba lu' mamaie: lasa mama, cat mai pot...cand n-oi mai putea......dorm "dincolo" destul ....
mai iau un piscot si revin ....daca nu fugiti de mine, cum faceti voi de ma lasati sa beu singura pe aci

"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Sovi,arde-i o tigaie dupa ceafa si-sigur 3 zile nu mai miscaDaca misca cineva-trag!!Daca trage cineva..misc!!Fataaa..nu ma baga in seama ca-s matoala-pe bune!2pahare de sange de taur,zac la bordul meu

Arielo-bine ca gasisi ce cautai!! Fata,pe mine asta cu bagatu' si cautatu',ma omoara!! Azi,de exemplu,bagai o masina la spalat si plecai.La intoarcere,masina sedea,cum e normal.O deschid sa scot rufaraia sa o intind..cand..ce sa vezi?!Rufaraia uscata si murdaraBagasem masina,nu setasem programulAre logica ca spun aci?!

Oana,numai prostii ne inveti!!Auzi tu,pompilica pu.a lungahuiduuhuuu!!

Gata-declar inchis sezonul de rasoteca!Si maine e o zi!!AOLEEEU!!

La multi ani,Diana si Raluca!!

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Liana, io fug, dar nu de tine, ma cheama patul... si ma duc sa-mi culc... amarul!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Ete si dansatoarea sefa,veni si ea cu piscotu' ei!Tu ce bei?! Mie-mi intra toata punga cu piscoturi la tiramisu!Punga mea e mai mare!

Ela,sufletelului blond!!
@

Mergi la inceput

Nico,daca te cheama patu'...atunci e de bine!Patu' meu sforaie deja

Ela,sufletelului blond!!
@

Mergi la inceput

mai blondino-pompilica-punga-de-tiramisu-lunga ... eu am 2 pungi daaaa? si daca vreau ma duc mainee la kaufland si imi iau din alea la kg

somn usor nico

"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Al doilea blat la cuptor deja Pila-n punga,punga-n pila Na, ca mi-a iesit , ia mai turnati mai hai hai Si aveti grija la Liana ca suge mult (piscotul ) , are antrenament la nopti albe
Ce-a gasit Ariel frate, ca n-am inteles A gasit-o Marcel?
Sovi, nu e corect asa Un Craciun gatesc, un Craciun domnesc Primiti cu Mos Ajunul?
Pompilica, sa-mi spui tu mie de ce mi se coc blaturile care trebuie sa stea 30 de min in cuptor in 15? Ca am reglat temperatura exacta
Pe Kya a rapus-o tehnica Oare ce tehnica detine ? Sa raspunda Pompilica si Lienica , ca ele au fost la Amsterdam de curand
Ce zici Zoze, cate prostii debitez? Am trecut de preselectie ?
Si sa stii Gecko ca te asteptam cu uratul mai ales ca la tine e timpul sa servesti micul dejun deja Noi de-aicea nu plecam, nu plecam acasa
Semnat: o Duoamna (cu D mare, da? )

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Azi,de exemplu,bagai o masina la spalat si plecai.La intoarcere,masina sedea,cum e normal.O deschid sa scot rufaraia sa o intind..cand..ce sa vezi?!Rufaraia uscata si murdaraBagasem masina,nu setasem programulAre logica ca spun aci?!

eu si mai tare, pe cand era teo capiant si eu capiata...am pus rufe, detergent, am setat programul siiiiiii la sfarsit rufele uscate, stropite cu detergent (lichid) si...oops, nu deschisesem apa! tam...tam...tam....spalasem "uscat"
tot in ziua aia am plecat in sutien afara. m-am prins in fata blocului. noroc ca nu era nimeni pe strada....si ma mai mir cu cine seamana fiica-mea care a iesit din casa, pana in lift, in chiloti!!!! si cu tricoul pe ea, incaltata in adidasi...si culmea! cu tat'su de mana, care o ducea in parc...(tat'su, nu mana)
deci,asa parinti, asa copii...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Ce-a gasit Ariel frate, ca n-am inteles A gasit-o Marcel?

C U T I A !!! aia cu buburuze si fluturi!!! acum selectez fluturii. d-aia sclipiciosi. si floricele...si buburuze. lasa, ca fac poze sa vezi si tu ce fac eu la 1 noaptea, fara sa ma puna nimeni! dar dupa o oala storcosita, merge o cutie impopotonata, nu? m-am dilit!!! rau de tot!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

lienica zice : ieczista mai multe variante, printre care : fiindca o lua somnicu vru sa scape de noi in mod elegant ... crizantema aia avu ceva "otravitor la creieras" si uita fata unde are cablu' de alimentare...ori stie unde e cablu da' e prea departe pentru ora asta ... mai am variante, ca amsterdamu' e mare ...da' nu mai zic nimic, ca iar va luati de piscotu meu, daaaaaaa ?

peseu: mimoxina-gospodina, poate pusesi tava prea jos in cuptor si o lua flama repede ... sau se grabeste si cuptoru tau bietu' ... sa te lase ca o Doamna mai repede, nu la ...tava ... mai am variante, si gata, nu mai sug, am terminat daaaa?

Mergi la inceput