Puiuti de Randunici 2008!! (349)
Raspunsuri - Pagina 12
mihatp spune:
olga
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade
gudinde spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui mihatp va scriu de acasaaaaaaaaaaaMamica de berbecut-Luca 9 aprilie 2008 www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade |
Lucky you!
Olgutzika spune:
Nu, Raraici
, sunt la serviciu, am un calculator care merge brici, nu mai pot de cat am de lucru, azi, pe 31.12 

Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
gudinde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Nu, Raraici ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008Magazin de modelism |
Naspa!
Eu n-am de lucru dar nici nu ne-ar da drumul acasa. Noooo, stam aici pe plantatie si frecam menta.
zozela spune:
mmm...miroase a menta frecata bine!!
Da' miroase si a flanela uda

fug la trebi
Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@
ariel_7000 spune:
si eu ador raraitii!!! si ochelaristii!
de pustoaica imi placeau.
luny, chinchilloi??? super! sunt foarte delicati si dragalasi! ghemulete de catifea, adorabili. ideea e...are sora ta aer conditionat? caci nu suporta mai mult de 25-28 de grade. sunt f f f sensibili la asta. in rest, sunt usor de ingrijit, nu necesita cheltuieli mari, nu trebuei scosi, plimbati, vaccinati, ci doar rasfatati si dragalit, ceea ce e f usor la cat de dulci sunt.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
zozela spune:
Stau si ma uit la fereastra asta alba.As fi vrut sa va scriu ceva de suflet,deosebit,dar mintea nu ma ajuta..![]()
..Asa ca,ce sa ma mai lungesc atat:
Va multumesc pentru inca un an frumos,petrecut alaturi de voi,va multumesc pentru prietenie si suport,va imbratisez si va trimit cate-un pupic zgomotos,virtual si..si La multi ani!!

Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@
zozela spune:
Tot citeam si nu pricepeam care-i treaba cu bilanturile-deci Nicoleta e capul rautatilor
M-as baga la un bilant/2009 dar mi-e teama ca va bag pe toate-n butoi,de nici revelionu' nu-l mai prindeti
Ma rog..nu chiar pe toate-unele chiar nu au leac
Ca-mi amintii:daaa,Mimo,esti pe lista,te-ai calificat!!
Daca e sa zic de 2010,eeeee-atunci e alta treaba![]()
So,in 2010 as vrea sa:
-ma mut la casa mea(asta e dorinta restanta);
-slabesc vreo 2oaj' de kile(si asta e tot restanta...de cativa ani);
-sa-mi repar corpul,pt.ca in 2011 as vrea sa am bebelash nou-nout in casa;
-fie ai mei sanatosi..iar bunelul sa prinda si Craciunul viitor;
-treaca criza curului si sa ni se mai umfle si noua putin buzunarele;
-va dea Dumnezeu sanatate tuturor,ca tare 

Gata cu visatul ca nu-mi face nimeni salata de vinete.
Auziti,mai e cineva ca noi-sa faca reve acasa,in 3(4)-singuri?!![]()
Doooaamne si cata treaba am!!![]()
Ela,
@
zozela spune:
Sarbatorita noastra de azi,Raluca(Raluk31) e gravidutza-odiseea de Iulie-August
Felicitari mamico!!La multi ani,inca odata!!
bitza037 spune:
salutare!!!!
bai sunteti mortale, zau asa...mai ales Mimo cu dedicatia pentru Ariel...am ras 
cu roata olarului...si cu prajitura cu fructe de livada in loc de padure
...
si ca sa nu raman restanta pe anul viitor, am pus si pozici cu buburuza de Craciun, daca aveti timp sa va uitati ...printre unghii vopsite, salate de vinete, si alte pregateli....
de aici,(scuze ca nu am mai stat sa prescurtez)
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/4230966516/
vizionare placuta!!!!!
Bubule, nu maaaaaaaahhhhh nu este meniul de la restaurant, ci asa am vrut sa manca noi in noaptea de rev....noi stam la sora-mea.....si am uitat sa trec somon fume, pate din ficat de gasca ......

Luny....iti zic cateva impresii, de fapt va zic ....: este foarte frumos Parisul, aseara am vazut Catedrala Notre Dame....ce sa-ti zic???... am ramas super impresionata, mai ales ca era si slujba si rasuna orga de ti se facea pielea de gaina......am vazut si primaria....foarte frumos luminata , in fata ei era patinoar artificial....nu stiu cum naiba se dadeau aia ca ploua si cand luau cate o cazatura erau flesca pe panataloni, dar ma rog........
.....in schimb am ramas shocata de cat de aiurea se imbraca oamenii pe strada in capitala modei(romancele sunt luxoase ,frate)...astia zici ca au deschis usa de la sifonier si ce a picat pe ei cu aia s-au imbracat....daca am vazut femei imbracate cu geci pe ele, cu fuste de panza si cu papuci de vara fara ciorapi
.....multe femei incaltate in pantofi....cizme mai rar...aaaaaaaaaa cam toate negresele sunt fara ciorapi..... ce mi-a placut f mult a fost ca bebelusii si copii nu au caciuli frate...sunt cu capul descoperit,imbracati de iarna ....si copii sunt in carut pana pe la 5 ani din cate am vazut, chair si cu suzeta in gura.....multi negrii si chinezoi, pot sa numar pe degete cate femei aranjate si frumoase am vazut........la astea tinere ma refer, ca doamnele mai in varsta sunt cochete.....
eu zic ce am vazut pe strada si la metrou, ca or mai mai dar cred ca merg cu masina personala![]()
Cuscra sa stai pe aproape ca transmit live form Paris![]()
, pregateste vinisorul/.....pupici
scuze daca am fost incorenta dar ma preseaza bitu sa-i cedez locul la net....revin
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze