Puiuti de Randunici 2008!! (349)
Raspunsuri - Pagina 13
bubu05 spune:
Vai, Doamne, ce destrabal pe voi aseara
Vezi daca va dau nas? 
Piscoticile foarte tari, am ras cu lacrimi! 
Vad ca a scos nasucul Geckolina, ai intrat deja in noul an, fata????
La multi ani, sa fiti sanatosi! Da doamne sa se implineasca ce iti doreti! 

Cami unde pleacade rev, ca am ratat....si sunt si eu curioasa ![]()
Eu azi iar cu treaba...i-am trimis pe baieti afara si am facut iar curat
, am spalat baia, prin bucatarie una-alta, spalat pe jos, sters praf...apoi am pus de mai multe painici, acum am scos una integrala cu seminte si mai fac vreo 2
...am pregatit tava cu somon, am gustat prajiturica
, bunaaa rau ![]()
Mimo-fata, eu toate prajiturile le coc la focul cel mai mic, pe gratarul de sus, chiar daca in reteta zice altceva. La tine am impresia ca nu conteaza unde pui tava, ca se incalzeste la fel peste tot, doar sa setezi la minim. Daca o ia focul prea tare si prea repede, se acopera praji cu folie 
Gata curcanu'?? 
Dorm si baietii mei, ma duc sa dorm si eu nitel...aseara am stat pana la 2 jumate sa ma uit la Lost si nu mai am dvd-uri
...am ramas la jumatatea seriei 4...si urmeaza si seria 5...dar tre' sa facem rost de ele...aoleu, ce naspa e sa le astepti...na, daca te prinde...te prinde! flama ![]()
Daca n-oi mai apuca sa intru, va urez de pe acum La multi ani, un An Nou cu multe impliniri si mari realizari pe toate planurile, sanatate multa, intelegere si armonie in familie!

PS: Anul trecut parca Simo de BV ne-a urat prima la miezul noptii ![]()
mimonix spune:
Bitzooo, pate de fois gras se zice fata 
Ce te-am mai bombanit cu meniul tau, am umblat ieri dupa struguri de-am capiat
ca am vrut si eu sa mananc frantzuzaste
si mi-am adus aminte vazand lista ta de niste frigarui de branzeturi cu boabe de strugure intercalate ....ma si da-i si lupta
si da-i si cauta
, nicio boaba de strugure alb, fataaaa....Eu cred ca anul asta toti romanii mananca frigarui de branzeturi imputite cu struguri 
Si sa faci bine sa nu-mi ruinezi imaginea Parisului la care inca visez : champagne, champignon, Champs Elysees 
ca vin acu' dupa tine si-ti fur strugurii 
------------
In alta ordine de idei, am fost in parc cu Dudu...lume relaxata nene, frumos in parc
Apoi am taiat prajiturile si le-am aranjat frumos si acum cred ca ma culc
V-am spus in ce hal miroase curcanul pregatit de Mimu 

Si cum arataaaa 

Somn usor, Bitza ai grija ca-s cu ochii pe tine 
edit:![]()
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
bubu05 spune:
Mimo, am cumparat eu ieri de la mega niste strugurasi rose
o bunatate, un pepene galben in care o sa infig frigarui cu branzeturi, rosii cherry, strugurasi ![]()
Bitzo, asa zi, ma! nu stiam ca esti la sora ta! ce frumoooos! bravo si petrecere cat mai frumoasa! Abia astept sa vad si eu Parisul...candva ![]()
Gata, fug sa mai pun de-o painica si la nani cu mine 
natynic spune:
Pentru 2010 va doresc tuturor sa aveti parte de bucuriile si multumirile pe care le visati, de sanatate si de dragoste in familie!
(if anyone remembers me...)
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
bitza037 spune:
Mimo esti de coma, ma!!!mi te si inchipui cum alergi dupa struguri(noi am luat rose nu albi) si cum nu gasesti, ca exact asa mi se intampla si mie sa mi se puna pata pe ceva si sa caut de innebunesc...hahhaha....
da ma, asa se zice la pate, dar nu am vrut sa scriu in franceza ca pe urma ziceati ca mi-am luat-o in cap si nu mai vb romaneste.....bai astia au la supermarket ,de fapt la Auchan am fost....... mega raftuloaie cu branzeturi si produse lactate, mezeluri extrem de putine, mai mult am vazut din astea italienesti jamboane...etc......bine, ma nu-ti stric imaginea, vroiam sa mai zic ceva dar lasa ca alea rele-s mai putine......deseara ne ducem la turn sau pe champs elysees sa vedem focurile de artificii....puuuuup
Bubule
Naty ma jur(cu toate ca nu-i frumos)ca acum o jumatate de ora cand ma spalam pe cap ma gandeam la tine ca nu ai scris si vroiam sa te strig....
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
natynic spune:
Bitza,
. Sa ma simt flatata ca ma asociezi cu spalatul pe cap?![]()
De citit v-am citit si v-am vazut mereu...Nu am mai scris pt ca pe mine sfarsitul acestui an ma gaseste intr-o dispozitie mult prea indepartata de veselia de aici de pe creanga si nu ar avea sens sa fac nota discordanta. Bilant 2009? Numai cand ma gandesc la idee mi se face parul maciuca si ma doboara...oboseala. Eu imi doresc ca 2010 sa fie MULT altfel, dar mai presus de orice sa fim sanatosi...ca eu si cei din jurul meu cam cu asta am avut de luptat in principal si jur ca e mai greu de dus decat orice.
Va pup, va iubesc dar deocamdata raman in umbra asa cum sunt si acuma.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Simo27 spune:
Da,Oana eu v-am urat anul trecut la 12.00.00FIX!!!Asa a fost sa fie atunci![]()
Spor la pregatiri tuturor!
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
Olgutzika spune:
Dragele mele, va doresc un an nou asa cum nu a mai fost pana acum vreunul de bun, multa sanatate, fericire, armonie si tot ce va doriti voi, sa se implineasca!
Eu imi doresc pentru mine sa fiu sanatoasa, sa fiu mai linistita, ca prea in viteza am trait in 2009, sa fiu o mama asa cum imi doresc sa fiu, sa am mai mult timp pentru familie si pentru prieteni... Restul, alea materiale, vin cu siguranta ( de la 01.01 cred ca voi avea o noua functie, cu un salariu nou
)!
Va pupam, noi petrecem acasa, cu prietena mea cea mai buna si trupa ei, si incarcata cu bunatati! Fug sa strang pe aici ( abia am venit de la serviciu, in ritm de "Marioaraaaaa,de la Oltttttt"
de la vecini ), poate mai vin 
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
ramo_cata spune:
saluti...
cata limbarita si cata beuturica
zoze esti mortala
cum sa ma supar fata...daca era dupa mine nici eu nu puneam mosi dar a insistat soacra mea ca a vrut sa o puna pe o prietena de-a ei ,care nu are nepoti,inca si na am zis sa-i fac pe plac...nu cumpar colac,sorcova,se ocupa moasa iar de cadoul pentru mosi se ocupa socrela...pe mine nu ma incurca cu nimic...DAaaaa noi facem revelionul acasa,eu ,catalin ,andru si fratele(care ne tine companie pana pe la ora 24),mosii vin si pleaca repede..deci singurei...
mimo bine ca te dumirisi
beyy daca stau bine si ma gandesc ,anul trecut tot eu am deschis subiectul "grinda"..
tonic multa sanatate puiutilor si sotului
gecko ce tare esti
sa dea domnu asa cum vrei tu
miha sa stapaniti cu placere motorul
si felicitari pentru calificativ
si mie imi plac R-araitii..sor'mea e r-araita
movalinda ratacita
si te rog sa o alsi incolod e umbra...
bubu te
pentru ca mi-ai dat o idee cu ciorbitza de curcan cu zeama de varza
am facut si eu azi si e dementiala....
aseara am facut prajituri(foi ,negresa cu nuca si nuca de cocos si un tortulet patratos cu multa ciocolata) ,am renuntat la eclere ca n-am mai putut da comanda de coji....sarmalele le am in cuptor,am facut curatenia finala,spalat pe jos si prin baie,am calcat..acum astept sa ma balacesc si sa ma aranjez putin...si astept sa trecem in Noul An de care imi este frica putintel...dar cum o vrea D-zeu...as vrea sa fac atatea,imi doresc atatea
ps zoze si eu as vrea sa stau la casa mea....
acu ' sa incep o mica urare:
Anul 2010 sa ne aduca sanatate,liniste ,intelegere,sa ne tina la fel de unite si sa fim la fel de prietenoase si deschise,puiutii nostrii sa ne inveseleasca si sa ne umple zilele cu zambete si bucurie,sotii nostrii sa ne iubeasca si sa ne inteleaga atunci cand suntem dependente de crengutza
...va doresc tot ce-mi doresc si mie...va
si va iubesc ..LA MULTI ANI SI UN AN NOU FERICIT!!!!
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128