Puiuti de Randunici 2008!! (349)
Raspunsuri - Pagina 11
mihatp spune:
luny, nu stiu daca am povestit cu tine de asta, Luca e un frate "geaman" al lui Mufa (mai putin mancatul). de la 4 luni nu stim ce e dormitul o noapte intreaga. si azi-noapte s-a trezit la 4 si s-a culcat la 6. am noroc cu maica-mea, ca altfel nu stiu cum puteam veni la serviciu. dar mi-e taaaaaaare mila de ea. nu stiu cum sa o ajut
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade
mimonix spune:
Ce motor are exceptionalaaa
Rosu, sa nu te deochi , ptiu ptiu!Sa-l stapanesti sanatoasa si sa-l plimbi mult!
Luny,
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
luny spune:
sor-mea a primit cadou un chinchila
asta-i lipsea..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
fata, miha, ce motor!
sa va fie de bine achizitia! stiu ceva si de Luca..zau ca nu inteleg..ma tot gandesc sa ma duc cu el la un psiholog..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mihutza11 spune:
Miha faina
! sa o folositi cu placere!
Gudinde,Tonic 
nebunatice mai sunteti!
Gecko LA MULTI ANI 2010!
la restul va mai zic maine..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
gudinde spune:
Mihatp sa va bucurati de Suzi. Arata tare bine si e rosieeee

Ma bucur ca-ti splace R-ul meu. Eu am incercat de muuuulte ori sa ma fortez din gat cumva sa capat si eu un R mai normal dar nici o sansa.
Mimo sa sti ca ne-a mai binedispus un pic prajitura. Parca am mai uitat nitel ca suntem la servici.
Luny
Mihu de America macar in ultima zi din an sa fim si noi nebunatice.![]()
Nicoleta spune:
Salutare.
Ce dezmat, de intorsaturi din condei!! Sunteti cele mai tari fata!
Despre R: A si Stefan sunt raraiti!! Matei se pare ca nu, inca; eu iubesc raraitii, mai ales pe 2 dintre ei!! (Stefan era suparat la gradi ca i se spunea ca nu stie sa-l spuna pe R... si eu i-am zis ca asa il vor placea mai tare fetele! Iar el s-a dus la taica-su si i.a zis ca si pe el il vor placea fetele, asa cum il plac si pe el, taica-su (
)!
)
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
gudinde spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Olgutzika![]() Ma credeti ca nu mai pot??!?! Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008Magazin de modelism |
Al meu de acasa se blocheaza zilnic. Nu stiu ce sa-i mai fac si nici la cine sa apelez. Deci, te inteleeeeeeeeeeg
mihatp spune:
va scriu de acasaaaaaaaaaaa![]()
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

Sophie, 25 feb 2008