Puiuti de Randunici 2008!! (349)
Raspunsuri - Pagina 10
mihatp spune:
Nico, ce fain sfarsit de an…la piscinuca
! Ce tare ai fost cu toate emoticoanele… e bilantul pe 2009?!... aha
, acum am vazut ca e chiar asa…
Simo, ma bucur ca esti mai bine! Starea de spirit face totul!
Cami, drum bun, am scapat unde mergi… dar sa ai distractie placuta pe acolo!
Bubu
, harnicuta! ce frumos vorbesti tu acolo de familie!
Kya, hai ca imediat e acasa jumatatea! Dar pana atunci ce are daca savurezi un pahar de vin in cinstea revederii voastre?!
coltisor de Sanziana, poate trece mai repede!
Blankar, sa va fie de bine vacanta!
Luny, ce program incarcat pe ultima zi. Vorbesc eu, de la serviciu!
Zoze, bine ca nu te-ai gandit ca le-a si uscat! merci de cafea
Mimo, ieri scriam de la serviciu si n-am mess. Acasa n-am avut vreme nici sa respir. Am fost sa iau “ingrediente” pentru rev. ad-hoc am hotarat sa merg pe o salata de ton si tiramisu, ca fie ceva la comun ca facem cu gasca intr-o crama si ducem noi toate cele. Si nu stiu cum am facut ca pentru nimica toata am stat 2 ore in market.
Si esti mortala, incerc sa nu rad ca cica eu lucrez la chestii serioase
si ar zice ca am luat-o pe aratura
. Cum e gelatina?
Ariel si Kya intru si eu in clubul vostru “ce pune bine lucrurile”.
Mihutza, tare-mi place etapa asta ce vine, in care o sa ne intrebam ce semnificatie au cuvintele. Sunt tare dulci. Inca mutulica al meu nu-mi furnizeaza ghicitori…
Sovi… ce ferma esti in planuri pentru NU!
Iti urez sa tina randunoiul tot tot pentru el!
Aha, Liana
, bine ca nu mergem in acelasi loc…cu atata tiramisu!![]()
Gecko, pe unde ai umblat?! e bine ca esti atat de explicita... eu sunt stan-patitu', de m-am fixat cu travaliul pe 7... dar n-am specificat nasterea, si-a fost 9 (ziua, nu ora
)
Tonic
, Adriuta
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade
mihatp spune:
eu sunt la serviciu...ciudat final de an... sa intru eu pe craca la serviciu!!! anul asta am primit calificativul exceptional, primul din 99 de cand sunt aici... imi da mana da?!![]()
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade
gudinde spune:
Salutari din campul muncii. Sper sa ne dea totusi drumul un pic mai devreme decat programul oficial ...
Mihatp
sper sa va dea si voua drumul acasa un pic mai devreme si sa sti ca acel calificativ il meriti din plin.
Adriuta
primim cu uratul cum sa nu primim.
Nicoleta
stai linistita cu R-ul. Eu am 31 de ani si tot nu-l pronunt corect. Am un R ... ca o rochie Cavalli, ori iti place foarte tare, ori o urasti.![]()
Luny
eu mi-am facut unghiile azi noapte si sunt intacte in aceasta dimineata desi le-am facut rosii, deci base coat + 2 straturi de oja. Exista un produs de la Mavala (in farmaciile Sensiblu) care se numeste Mavadry. Este exceptional. Se da ca top coat, peste oja si nu numai ca (virgula) confera un luciu deosebit ojei, dar o si usuca in 60 de secunde. Bine, eu nu m-am bagat chiar intr-un minut in pat, sa zic ca am mai stat vreo 20 pana sa ma culc (dar dupa un minut trebaluiam prin casa), dar intelegi ce vreau sa spun.
Mihuta
absolut fenomenal plugusorul!!!!!
Nu-i de mirare ca Andra e asa o artista. Are cu cine semana!
Zozelici
pune si un ceai sau fresh de fructe ceva sa nu fie doar cafea la tratatie.
In rest, eu am adus o prajitura Marconi la servici, un coleg s-a dus dupa Cola si ne facem viata un pic mai frumoasa.
Va urez tuturor sa intrati in Noul An pline de speranta si voie buna, sa vi se indeplineasca toate planurile si sa nu va fie frica sa visati. Sa aveti parte de multa sanatate, sa fiti fericite alaturi de cei dragi voua, sa va simtiti iubite si apreciate si sa aveti pace in casa si in suflet.
mimonix spune:
Ciorba de potroace aveti?
Uite ca-mi pun ochelarii sa nu-mi vedeti ochii rosii ![]()
![]()
S-a intarit
Multumesc vodoo 
Si nu le-a mancat nici pisica
Pup eu motociclista cu calificativul ei exceptional
si pe Gudinde ca-si face viata mai frumoasa cu Marconi
(asa am gandit ei eu de-am prajiturit pana la 3)
Geckoooo, n-am mai pomenit asa dorinte precise
Nicoleta, iubesc emoticoanele, ma cheama Simona si sunt dependenta ! Tot aia am facut si eu anul asta !
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
mihatp spune:
gudinde
, io-s dintre cei care-ti iubesc R-ul
.
in general
raraitul (cand eram in scoala generala m-am fortat sa vorbesc asa o perioada)... nu neaparat raraitii, numa' cei care merita![]()
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
luny spune:
neatza!
vine cineva in IOR pe la 11,30?
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mihatp spune:
mimo, asta...
http://good-times.webshots.com/photo/2669624850103392202nmoFCw
e cea care a plecat din familie
iar asta...
http://www.anunturi-moto.ro/vand/vand_suzuki_bandit_400/8031.html
e cea care intra in familie
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
mihatp spune:
he, he, recunoasteti personajul?
http://good-times.webshots.com/photo/2281658100103392202wEPBow
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
mihatp spune:
luny
, io nu![]()
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
luny spune:
ce dezmat aici la ore tarzii
noi am avut o noaapteee, vai mie!!
bine, nimic nou, dar nici asa...s-a trezit la 2 si a adormit pe la 5, timp in care ne-a calarit, vorbit si s-a amestecat in tot patul
ce-o avea copilul meu, de nu doarme deloc???nu mai pot, ma gandesc cu groaza la serviciu..tre sa ma scol la 5,30 cel tarziu
Miha, Gudinde
serivici usor!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!