Mami de fulgusori de novdec 2009- Bravo Carla(188)
Raspunsuri - Pagina 5
Lidia74 spune:
Mai stiti ceva de MIRAMAR?
Tot mai frumosi se fac bebeii.RAMONAC vazut si pozele cu bebitza la 2 luni. Tare dulce

shtephy spune:
Moni pofta buna si somnic dulce

Lidiuta nu inteleg la ce mesaje te referi.

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Cezar Iustin (4 dec 2009)
raluci_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shtephy Pup dragelor. Raluci parerea mea,batista bb e f ok ,curata ca nimic altceva. ![]() |
sarumana mult

Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09) Te iubim
drag
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze bubu
Ramonika spune:
Lidia - cred ca se pot scrie si aici mesajele (desi probabil unele fete de la pufuleti citesc si aici
), sau le poti trimite cuiva care vrea sa faca compilatia de mesaje, poate lavi, daca tot a spart gheata. 
si eu ma intrebam zilele trecute de Miramar, ca n-a mai dat nici un semn demult. poate stie monis ceva de ea, ca parca tineau legatura. 
Ramonika
Ruxandra
tati
si Vladutz
roxyaly spune:
Lavi foarte frumos meajul de predare a stafetei.daca toata lumea vrea eu propun sa ramana asa.te pup
Ramonika La multi ani x2.Sa fie sanatosi si de acum impreuna cu micuta voastra sunteti o familie implinita.
Lidia multumim pentru aprecieri.Matei creste bine si e cumintel.
Camy imi pare rau ca a plans Flaviusica.va pup pe amandoi.
Am pus poze noi pe picassa.

mami
Matei Constantin
roxyaly-poze
shtephy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lidia74 RAMONIKA nu gasesc forumul pufuletilor de nov dec 2010 . Da un link la fata pliz.![]() Lidia ![]() |
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146661
Lor trebuie sa le predam stafeta,ei vor fi in centrul odiseei timp de 2 luni.
Am vazut o foarte frumoasa fata in poza.Sunt incantata tare de cunostinta,draga mea.

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Cezar Iustin (4 dec 2009)
cristina_boc spune:
Salutare tuturor,
Distractie frumoasa pentru fetele care se pregatesc de Rev. Nu ma pot gandi la asa ceva. Va fi o noapte la fel ca si celelalte.
Am o intrebare, ca de obicei cand scriu pe forum.
Bebelusului meu ii "chioraie" foarte tare intestinele. A mancat si acum doarme linistit. A fost putin agitat pana i-am dat sa manance dar asa e de obicei. Ar trebui sa-mi fac griji? Ma gandesc ca daca ii era foame nu dormea asa linistit.
Multumesc.
O zi faina tuturor,
CRIS
,
Andrei Cristian, 7 dec 2009

. Da un link la fata pliz.