Mami de fulgusori de novdec 2009- Bravo Carla(188)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia74

SHTEPHY sar'mana de link. Fata din poza te pupa.

Lidia

Si eu o pup ca tare draguta mai e .

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Cezar Iustin (4 dec 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Am reusit sa pun niste poze pe webshots.
Verific link. Sper ca merge.

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
http://family.webshots.com/album/576105196nUplYZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

hello all,

am si eu o intrebare pt fetele care alapteaza si care administreaza gluconat de ca la bebei. cum il dati?in ceai, in lapte,simplu? mie dr mi-a spus sa ii dau in ceai, dar eu nu vreau sa ii dau ceai la bb.
multumesc pt raspunsuri

mamica implinita de bebe Robert Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

de aceeasi parere sunt si eu.
totusi, varianta cu mesajul compilat parca ar iesi prea lung
(eu in continuare sunt la ..... "dragi pufuleti" )

Citat:
citat din mesajul lui monis5

pentru moment vroiam sa va zic parerea mea legat de stafeta - fiecare care vrea si se simte inspirata si simte ca are ceva de transmis, sa intre la ian-feb, sa scrie.... parerea mea ofc

_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai

"Orice copil te face sa vrei sa mai traiesti odata"
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Buna ,fetelor !!!
LA MULTI ANI TUTUROR FULGUSORILOR SARBATORITI AZI!! SA CRESTETI MARI SI SA FITI MEREU VOIOSI !!

Ramonika -La multi ani cu sanatate si bucurii pt cei doi sarbatoriti!!!

ANCUTZA cu intarziere ce-i drept,primeste si din partea mea un calduros LMA si multa sanatate si numai clipe minunate alaturi de cei dragi tie!!

LAVI super fain ca mergeti la cabana ...noi ,abia la anul..
Aaa si ai fost foarte inspirata cu mesajul pt pufuleti...imi place..

SHTEPHY un buchet mare de sa treaca starea proasta ,oricare ar fi motivul..

revin mai incolo..plange praslea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Crissa eu il pun in seringa de 2 ml, il extrag din fiola, scot acul si il torn la bb in gurita cate putin, treptat, ca sa vad si daca scuipa ceva inapoi. Uneori ma pacaleste, tine mult in gura si eu zic ca a inghitit. Smart ass piticul

Citat:
citat din mesajul lui crissa13

hello all,

am si eu o intrebare pt fetele care alapteaza si care administreaza gluconat de ca la bebei. cum il dati?in ceai, in lapte,simplu? mie dr mi-a spus sa ii dau in ceai, dar eu nu vreau sa ii dau ceai la bb.
multumesc pt raspunsuri

mamica implinita de bebe Robert Andrei

mami de bebe MATEI (10.11.2009)

Mergi la inceput

Si....ca sa fiu si eu up-to-date.....

LA MULTI ANI pentru Ruxandra, bebe de Ramonik
LA MULTI ANI pentru sot de Ramonik si tati de Ruxandra

LA MULTI ANI pentru Flavius Cristian, bebe de Camy

LA MULTI ANI pentru Alexandra si Georgiana, bebei de Speranta

LA MULTI ANI pentru Raluca Magdalena, bebe de Lauradi!

LA MULTI ANI pentru Dragos Andrei si Eva Maria, bebei de Gabitza

LA MULTI ANI pentru David, bebe de A_driana

_

Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

salutare,

multumim pentru urari
astazi suntem mai matzaiti decat de obicei.... ceva nu ne place...
mancam haotic, nu prea dormim.... iar gazele nu prea vor sa iasa...
plus ca iar ne trezim simultan.... daca nu se decaleaza pana la noapte... va trebui sa mai trezesc pe cineva si pe tura mea sa ma ajute sa-i hranim... plus ca si eu va trebui sa ma trezesc pe tura cealalta pentru a da o mana de ajutor...
noi avem o mica problema,.... cu toate ca mananca exact acelasi lucru... Dragos nu are probleme cu scaunul, este galbui .... pe cand Eva trebuie ajutata ca nu o pot vedea cum se invineteste si se screme incercand sa faca si ea ceva... si la ea e verde... probabil de la ceaiul de musetel pe care il mai bea tot in scopuri laxative

o zi buna va doresc in continuare... si o noapte linistita

Dragos si Eva _30.11.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

multumesc pt. urari fetelor.

crissa si eu tot cu seringa ii dau calciul.

Ramonika Ruxandra tati si Vladutz

Mergi la inceput

asa...ne-am intors din parc, unde am stat pret de 1 ora....desi afara nu am simtit frigul, cand am ajuns in casa, parca inghetasem toata...fi-miu n-avea nici o treaba....si pare ca nici acum, inca doarme, de aproape 1 ora...cu mici "ih ih"...dar e linistit, si inca in cosmonaut ..ca nu l-am dezbracat, daor l-am deschis sa se aeriseasca

maine, gospodina si-a propus sa faca o supa de pui, o friptura si un piure...drept pt care l-am consemnat pe tacsu lu' printes la domitzil

aveti idee la ce ora incep emisiunile de revelion?...ca sa ma instaleaz si eu in canapia cu scutecele pe langa mine, creme, ser, comprese, bibi si toate cele trebuincioase.....ca noi asa petrecem Revu'....si daca avem noroc, o sa mergem putin si pe la cabana plapumioara

azi noapte nush ce-o fi fost cu fi-miu...a dormit de pe la 11 noaptea pana pe la 5 fara un sfert dimi.....da' m-a tinut pana pe la 7...si apoi mi-a dat trezirea definitiva la 8 ....insa, vreau sa va zic ca eram asa de fresh azi-dimi la 5...de as fi plecat atunci, pe loc, un drum pana in Austrica

hai ca am aberat destul...

Stephy, te pup dulce, sa-ti traca supi si sa revii aici cu zambetul pe buze si cu cheful tau de scris ..si lasa carcaiecii deoparte, ca nu e bine sa-i iei cu tine in noul an
printesu' doarme si acum, sa stii....am venit in casa pe la 4.30 si acum e 6.15...

Camy, mersic de urari , apropos de asemanari intre fulgusorii din Odiseea noastra, in poza asta...al tau imi pare ca seaman cu al meu ....ptiu, ca tare frumosi mai sunt!
(abia astept sa ne pove' de botez, si sa-mi spui cum s-a descurcat Sunu' in postura de nasa }

buna dimi, lavi ....ce fain ca mergeti la munte...lasa ca nici n-o sa simti nevoia de net....si daca te arde "dejtili"....bagi un semeseu
(fain mesaj de predare a stachetei )

Alinus, cum mai sunt mucisorii?..adica, mai sunt au ba?

Flavours, bebelul meu nu trozneste...nu stiu ce sa-ti spun...sorry...daca te-a asigurat dr. ca e ok...atunci poat enu e cazul sa-ti faci probleme (hai ca maine, poimaine facem si noi cinste )

Diana, te-ai descurcat cu pruncii?..

Ramonik, ce dreptate ai cu activitatile de Revelion

alexa, ce ma bucur sa te vad printre noi....asa sa fie si la scutece, da?

si eu sunt de parere ca ar trebui sa punem in lista doar mamicile si bebeii de la care avem vesti..restul...sa ramana la alegerea lor daca vor sa fie trecuti.....asta daca or mai scrie pe aici..

clrp, tinem agitatele in priza, pentru orice veste de venire pe lume a lui Mate, ne-ai da maine!

cristina_boc, si lu' Raru' meu ii mai chioraie uneori....cred ca nu avem motiv de ingrijorare....eu deja am invatat lectia...atata vreme cat doarme linistit, plange cand ii e foame sau cand tb schimbat, ia in greutate, zambeste..si mai nou, "vorbeste" cu noi..las orice grija deoparte

miany.....

pfuuu...ce mai placinta....cred ca va trebui sa ies mai des afara cu fi-miu [:-))] pe vreme rece..chit ca tremur ca piftia .....chiar, aveti piftie de Revelion?

_

Muhammad Ali

Mergi la inceput