Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *37*
Raspunsuri - Pagina 5
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana si sta piciul ? ca si eu abia astept sa-l trec la carut ...ca tare inghesuit mai sta in landou....Doarme asa sau il lasi pe spate ? ca davidelu dupa maxim 10 minute afara doarme bustean nu admira si el peisajele |
sta si e tare fericit. nici suzeta nu-i mai trebuie . si, cand adorme, il las pe spate de tot ca sa-i fie mai comod.
Ioana de Carol Ioan Pataniile noastre
lutoniana spune:
citat din mesajul lui Ioanna81 mai fetelor, mai. copiii vostri dorm ziua? cam cat asa??! ca al meu m-a terminat neica. doarme vreo juma de ora dupa masa (sau la 2 ore dupa ce a mancat). si cine e marait?? ghici ghicitoarea mea! Ioana de Carol Ioan Pataniile noastre |
eu nu stiu daca ma incadrez in peisaj....dar al meu doarme fratica....
daca ies afara si stau 3 ore...le doarme....precizez ca ies mereu IMEDIAT dupa masa. Daca ploua tare si nu iesim ....doarme prin leganus, pe canapea...se trezeste radem glumim....iar mai atipim....
Si seara de pe la 7 e agitat si jucaus ....si-l tin asa pana pe la 10 cand facem baldabac , papa si nani
Va dau voie sa ma invidiati
Lucia, mami fericita de minune David 13 Septembrie 2009
lutoniana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanna81
sta si e tare fericit. nici suzeta nu-i mai trebuie . si, cand adorme, il las pe spate de tot ca sa-i fie mai comod. Ioana de Carol Ioan Pataniile noastre |
super, abia astept si eu sa trecem la nivelul urmator dar ma gandesc ca si tine ca nu e chiar asa ferit si o sa-i vina vantul,ploaia, gazele, mirosurile...direct in mocusoara. Dar o vom face noi si pe asta
lutoniana spune:
fetelor daca aveti chef sa cititi acest www.desprecopii.com/info.asp?id=1927" target="_blank">articol ca e tare interesant pentru cele care vor gemeni
Chiar interesant....auzi in lactate sunt hormoni de crestere din ceea ce se da la doamna vaca sa manance si alte cateva chestii tari.
kemsy spune:
Neata!!
Uff, trebuie sa scriu repede ca bib s-a trezit si incepe sa urle!
Mai am de recuperat, vad deja ca se vorbeste de gatit si sorturi sexy.
Eu gatesc maine, mie imi place sa fie totul proaspat facut!
Si eu vroiam sa va intreb legat de somnul lui bb. Al meu doarme ziua cate 3-4 reprize de 15 minute, iar cand e treaz plangeee, neamule. Nu se calmeaza decat in brate sau la tzitzi. Nu stiu ce sa-i mai fac de marait ce e. Macar noaptea doarme. Nu inteleg de ce ziua plange iar noaptea doarme. Se plictiseste oare??? Ca a inceput sa se ridice, daca il tin inclinat, incearca sa se ridice. Daca il tin pe verticala (in brate la min e, vai de salele mele)), tace
In rest, ma pandeste o mica depresie...Nu ma intrebati de ce, asa mi se intampla in preajma sarbatorilor petrecute printre straini...
Sper sa ne mai auzim azi...daca ma lasa micul plangagios.
P.S in stilul asta nu apuc eu sa citesc cartea lui Monti....
O zi buna tuturor
Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)
Asa s-a nascut Loris
lutoniana spune:
plec sa cant la alta masa ca aici s-a inchis
lutoniana spune:
citat din mesajul lui kemsy P.S in stilul asta nu apuc eu sa citesc cartea lui Monti.... |
nu-i nimic ca ne da Cristina meniul pe zile si pe saptamani si eu il printez si i-l dau lui Adi sa cumpere ingredientele ...si gata...ca doar eu stau cu copilul si alaptez
Pupam micul marait dulce si cu parul pufos si pe mami desigur
kemsy spune:
Luto, oare face asta cristina??
Pufosul abia are de 2 zile pielea capului mai hidratata...ca era plin (inca este) de cruste. Mai are cineva? Si pana cand le au crustele astea, ca deja m-am plictisist de ele
Si acum solicit sprijin moral, incurajari etc. Sa va zic de ce. Mi-am luat masina, asa cum v-am anuntat (saptamana viitoare o am in garaj). Daaaaar, am o fricaaaaaaa, de mor. Anxietatea mea creste numai cand ma imaginez la volan. Nu stiu de ce
Acum nu ma intrebati de ce am luat-o daca am frica asta. Aici la mine in pustietate, fara masina esti....ras din viata sociala . Nici macar magazin sa iau paine nu este, sunt numai case. Si ma gandeam eu ca trebuie sa infrunt frica asta, si sa ies si eu in lume...
Off, off, mai, mai
Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)
Asa s-a nascut Loris
katteryna spune:
Buna fetelor!Chiar daca eu si mami nu v-am mai scris de mult, va mai citim din cand in cand si ne gandim cu drag la voi!Azi, mami m-a imbracat in costumas de sarbatoare si m-a rugat sa-i salut frumos pe colegii mei de generatie!Va pup pe toti si va multumesc ca va ganditi la mine si la mami!
RAISA
PLACINTICA
RAISA MARIA
vik-cj spune:
fetele! In sfarsit am ajuns si eu la zi cu cititul (de trei zile tot recuperez).
Am vazut poze cu mamici si bebici frunosi foc! Si pe Crissbebe mireasa....deosebita, Felicitari! Nu mai nominalizez ca sigur uit pe cineva.
Le doresc sanatate micilor bolnaviori si sa le treaca repede tote problemele...
Noi suntem ok, obosita eu de numa, marti ne-au plecat musafirii din Austria care venisera de Craciun...plus toti colindatorii care erau curiosi sa vada cat a mai crescut Isabela...intr-un cuvint am avut un Craciun plin de musafiri si super obositor pentru mine. Dar mamarutza a rezistat eroic...seara mai trage vreo 10-15 min de plans de oboseala dar asta e tot. Apropos de dormit ziua...a mea are cam 4 reprize de cite 40-50 min/zi...si eu am trecut-o la categoria pisica...asa doarme ca si pisica, cum e vreun zgomot mai mare in casa cum incepe sa maraie. Pumnii si degetele aratatoare le tzocaim si noi foarte fericite, accepta si suzeta daca sunt in preajma sa i-o ofer. In rest ne straduim sa facem miscari de intoarcere de pe burta si sa prindem jucariile de pe marginea patutului...
Fetelor si eu mi-am propus din 4 ianuarie sa tin regim ca nu se mai poate asa...am de dat jos 7-8 kg! 5 din sarcina si 3 recente (sarbatori). Asa ca astept cu interes lista cu meniuri (multumesc de pe acum lui Cristina-ana, se pare ca ea e experta in Monti) si sustinere!
Sper sa mai intru miine sa va urez...pina atunci spor la bucatareala!
de printesa mica Isabela Maria
Isabela