Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *37*
Raspunsuri - Pagina 4
lutoniana spune:
Ioana buna dimineata, ai rasfoit putin caietul de prezenta sa vezi cam cat ai lipsit ?
Ia da raportul complet cu ce face ochiosul tau dulce.
Il pupa Luci sa-i treaca urdorii.Nu stiu de la ce ar putea fi...batea vantul prin parc ? ca nu cred sa fie curenti de aer asa puternici sa-l ia prin invaluire in carut, nu ?
Lucia, mami fericita de minune David 13 Septembrie 2009
suede spune:
Laptele de san este dulce...si s-ar putea sa nu manance daca nu e indulcit sucul.
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Suede pacat ca a trebuit sa experimentezi asa ceva dar noi iti multumim pentru sfaturi ca sunt foarte bune. Intreb si eu asa de curiozitate, de ce trebuie indulcit orezul ala ? nu-l papa fara ? Eu mi-am propus sa nu-i dau zahar si NIMIC dulce pana pe la 1 an...ca asa am citit Si ca ei daca nu stiu cum e gustul dulce...nici nu-i duc dorul. Probabil va fi mai greu cand va degusta niste ciocolatica .....am in fata ochilor dinaceea Kinder pt copilasi, plina de laptic cu E-uri multe si gustoasa de pici Dar momentul acesta e mai indepartat Lucia, mami fericita de minune David 13 Septembrie 2009 |
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Botez:
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx
Poze Craciun
http://family.webshots.com/album/576091119iWqWmf
lutoniana spune:
Ioana ce bine de tine...la mine ciocolatica a ramas un subiect vesnic prezent ...o lupta pierduta mereu
Dar din ianuarie am sa incerc sa nu mananc si daca voi vrea am sa pap dinaceea scarboasa, amaruie, cu 80% cacao. (acest gen de ciocolata era preferata soacrei mele, Dumnezeu sa o ierte)
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui lutoniana Ioana buna dimineata, ai rasfoit putin caietul de prezenta sa vezi cam cat ai lipsit ? Ia da raportul complet cu ce face ochiosul tau dulce. Il pupa Luci sa-i treaca urdorii.Nu stiu de la ce ar putea fi...batea vantul prin parc ? ca nu cred sa fie curenti de aer asa puternici sa-l ia prin invaluire in carut, nu ? |
pai sa vedem... la sfatul pediatrei l-am ridicat la 45 de grade asa ca am inaugurat caruciorul sport in care nu mai este asa de ferit ca in landou. nu batea vantul rau dar ... batea.
Carol si mami pe Luci
Ioana de Carol Ioan Pataniile noastre
lutoniana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanna81
pai sa vedem... la sfatul pediatrei l-am ridicat la 45 de grade asa ca am inaugurat caruciorul sport in care nu mai este asa de ferit ca in landou. nu batea vantul rau dar ... batea. Carol si mami pe Luci Ioana de Carol Ioan Pataniile noastre |
si sta piciul ? ca si eu abia astept sa-l trec la carut ...ca tare inghesuit mai sta in landou....Doarme asa sau il lasi pe spate ? ca davidelu dupa maxim 10 minute afara doarme bustean nu admira si el peisajele
aidaciolac spune:
hello de prin Constanta , orasul in care m-am nascut , crescut si maturizat si reintorcandu-ma descopar ca nu ma potrivesc si sunt venita de pe alta lume .
un oras plin cu oameni nervosi care claxoneaza la orice pas si din orice motiv
aici langa mama este un parc central in care nu imi pot plimba copilul din cauza claxoanelor ... nu-i nimic ca am luat-o printre case si blocuri , dar se gasesc destui si pe acolo sa claxoneze
va fete dragi si ma intorc in sunetele de claxoane sper sa nu ma obisnuiesc
Ioanna81 spune:
mai fetelor, mai. copiii vostri dorm ziua? cam cat asa??! ca al meu m-a terminat neica. doarme vreo juma de ora dupa masa (sau la 2 ore dupa ce a mancat). si cine e marait?? ghici ghicitoarea mea!
NelaM spune:
Asa e cum zice Laura, laptele de la san este dulce. Stiu pentru ca l-am gustat zilele astea cand v-am zis ca i-am scos Anei de la congelator lapticul... am pus pe limba sa vad daca nu e acru cumva, desi statuse numai in congelator... Si marea mi-a fost mirarea sa constat cat poate fi de dulce. Imediat m-am gandit ca of course ca e dulce, la cate dulciuri am bagat in ssarcina (asta era prima productie de lapte, la inceput, chiar dupa ce am nascut-o pe Ana).
SARBATORI FERICITE!_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui aidaciolac hello de prin Constanta , orasul in care m-am nascut , crescut si maturizat si reintorcandu-ma descopar ca nu ma potrivesc si sunt venita de pe alta lume . un oras plin cu oameni nervosi care claxoneaza la orice pas si din orice motiv aici langa mama este un parc central in care nu imi pot plimba copilul din cauza claxoanelor ... nu-i nimic ca am luat-o printre case si blocuri , dar se gasesc destui si pe acolo sa claxoneze |
pai tu venita din linistea Banatului.. cred si eu. noua ni se par normale sunetele ingrozitoare ale orasului... din pacate
NelaM spune:
Ioana, Ana nu prea mai presteaza ziua somnic. Din ce in ce mai rar. Ieri a fost eveniment de-a dreptul ca a dormit 3 ore legate! In rest, jumate de ora, cel mult 40 de minute...
Ma duc ca urla, nu stiu ce are.
SARBATORI FERICITE!_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)