LMA Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *128*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns provista spune:

buna fetele frumoase!
am intrat putin pe forum inainte de a intra in noul an, imi este dor de a citi pe net in fiecare zi ca pana mai curand dar macar am multumirea ca mai citesc seara pe tel mob inainte de culcare.

Daca toata lumea doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu va urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari astfel incat acest nou an sa va umple sufletul de voie buna!

La multi ani 2010! La multi ani ghiocei iubiti si dragalasi!

sa va fie viata frumoasa si plina de realizari si impliniri.

va si va doresc petrecere frumoasa!
noi suntem la bran unde vremea e f frumoasa si calda parca vine primavara
va de mii de ori

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

ca nu am mai intrat de 2 saptamani, nu da-ti cu rosii, m-am gandit la voi la fiecare lacrima de a lui Andrei si credeti-ma ca a avut destule.
Dar voi sunteti gagici tari asa ca ma iertati ca nu sunt la curent cu nimic, dar Andrei a fost bolnav si azi e prima zi cand mai zambim si noi si e mai ok.Pe scurt le-a facut pe toate o data febra, amigdale, puroi, bube si cred ca si dinti care deocamdata nu se vad.
Nu putem sa nu intru macar azi sa va urez.

Asa ca.. in primul rand va multumesc ca existati, ca ma suportati, ca ma faceti sa rad, sa plang, sa iert,sa iubesc.Va cer iertare daca v-am suparat si declar deschis ca va IUBESC.
LA MULTI ANI!!! SA NE URAM INCA 100 DE ANI DE ACUM INCOLO!
FIE CA ANUL CE VINE SA FIE MAI BUN,SA VA ADUCA FIECARUIA DINTRE VOI CE VA DORITI ,IAR NECAZURILE SA FIE CAT MAI PUTINE SI SA TREACA REPEDE.
PS si noi vom avea un home revelion si sper ca macar in noaptea asta sa dorm ca nu mai stiu cum e de 2 saptamani.

de berbecut DARIUS ANDREI (27.03.2009)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Intru si eu pe fuga, am timp doar pentru un:

LA MULTI ANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

La multi ani, fete dragi!
Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de copilasii si sotii vostri, sa aveti un an bun, mai bun decat toti de pana acum! Va imbratisez cu drag pe toate si pup cu drag toti ghioceii!

Iar Ancai ii doresc ca in anul care vine sa-si gaseasca adevarata jumatate, sa o vedem pe deplin fericita si implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_tinaus spune:

LA MULTI ANI!mamici dragi.
Sa ne bucuram in anul ce vine cat mai mult de nazdravaniile copiilor nostri sanatosi, frumosi si cu pofta de viata, sa profitam de fiecare moment petrecut impreuna in familie!
Va multumesc ca existati si Doamne Ajuta sa fim impreuna chiar si virtual cat mai mult de aici inainte.
Va cu drag chiar daca nu reusesc sa scriu prea des, va citesc cu siguranta tot timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Anul nou bate la usa,
Raul faca-se cenusa.
Bucurii si sanatate,
Domnul sa va dea de toate.
Si cand nici nu va ganditi,
Sa fiti si mai fericiti.

LA MULTI ANI, 2010 !!!

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 - plimbareata

CRACIUN 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna seara-n prag de An Nou!Precum vedeti, si acum, in noapte de sarbatoare, eu tot pe aici bantui!Anca, si eu astept sa vad daca ma apropii cat de cat cu banuiala mea, dar am rabdare...Anul nou ste aproape, asa ca vorba "la anu'" nu ma sperie defel Va urez si eu tot ce-i mai bun e lumea asta, un an minunat alaturi de bebeii nostri dragi, sa-l pretrecem frumos, cu fruntea senina, sanatate multa si buzunarele mereu pline! De bani , desigur!Va pup si va urez petrecere frumoasa!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

LA MULTI ANI! Sa aveti parte doar de bucurii in 2010.

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

LA MULTI ANI!!! UN AN NOU CU BUCURII SI IMPLINIRI.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

LA MULTI ANI!!! un an nou minunat alaturi de familiile voastre; sa va bucurati unii de ceilalti, sa va iubiti mult de tot si sa vi se implineasca toate dorintele din lume

PRIMUL CRACIUN

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput