LMA Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *128*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Mihaela, Pisik, multumesc de aprecieri. Drept e ca si mie mi se pare Sophiphi frumoasa (deh, e a mea!) dar mai mult mi se pare haioasa; io si tac'su pur si simplu stam si murim de ras uitandu-ne la ce mutre face...si cand se mai si trezeste cu freza ei rebela valvoi... (apropo, daca vedeti ceva dubios in poze la sotzu' meu, nu vi se pare: e vopsit brunet. Io l-am vopsit, nu mi-a convenit schimbarea, dar daca asa i-a cerut rolul...ma pot eu impotrivi?)
Cat despre mine...poate ca acum arat in limite rezonabile, dar asta numai fiindca Dyana si Bianca au starnit ambitia in mine, pentru asta le sunt din greu recunoscatoare, ca intru in noul an relativ impacata cu silueta mea.
Ce scump e Vladimir, o mandretze de baiat; cred ca el si Pitonul sunt cei mai dotatzi la capitolul dinti, asa e? Si dintre fete parca Ana, nu? Felicitari Alexandrei si lui David carora Mos Craciun le-aadus primul zimtisor. Iar pentru fetele ai caror ghiocei inca n-au dinti: bucurati-va cat mai puteti de irezistibilul zambet stirb! Ca eu cand i-a iesit fetei mele primul dinte, jumatate m-am entuziasmat, jumatate parca m-am simtit melancolica dupa zambetul ala superb cu guritza complet cheala! Acum are 4 dinti jos (doi mari, doi...maricei) si un muguras timid sus,abia vizibil.
Tufete, e al doilea Rev pe care "il petrec" cu voi (bine, cu unele primul, dar asta nu inseamna ca le indragesc mai putin). M-am bucurat de toate bucuriile voastre si m-am intristat la toate supararile voastre, am trait emotii mari alaturi de voi si desi n-am cunoscut personal pe nimeni imi sunteti atat de familiare, adevarate prietene. Si stiti cum se face la ceasul bilantzului: imi cer scuze daca am fost vreodata prea incisiva fatza de vreuna din voi. Imi doresc la cat mai multi ani alaturi la acest club deocamdata al scutecelor...sa fim alaturi si la "clubul adolescentilor rebeli cu mame incercand sa faca fatza situatziei" An Nou Fericit!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
8luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

LA MULTI ANI,TOT CE VA DORITI SI MULTA SANATATE TUTUROR GHIOCEILOR NOSTRI DRAGI!!!

POZE NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Mai fete,

Toti copii pe care i-am vazut in poze sunt pur si simplu minunati. Ma scuzati ca nu ii nominalizez, dar nu vreau sa omit pe cineva. Pot doar sa spun ca am retinut ma mult pozele cu Sophia pentru ca isi suge degetele cum si le sugea tata pana in clasa a 7 a(nu te speria Ilinca nu e obligatoriu si pt Sophia).
L-am vazut si pe Piton la masuratoare, pe Maia, pe cine am mai vazut...offf,aaaa poze noi de la intalneala. Vedeti eu uit repede. dar stiu ca am vazut bebei frumosi. Daca vedeam numere de telefon sau numere de masina le recitam pe toate (am un talent la retinut numere).

Si trebuie sa spun ca ma amuz de fiecare data cu relatarile Ilincai si tot timpul rad cu lacrimi pentru ca imi aduc aminte de poveste de anul trecut cand s-a uns cu ulei de masline sa ii incapa picioarele in cizmele mov.

O sa o caut in Odisee sa o recitesc ca tare am mai ras.

Pisiko, nasoala faza cu masina, dar ma bucur ca v-ati adaptat din mers.

Olga, de ce nu ii dai soacrei niste laxativ in cafea sa ii inchizi gura? O sa se inchida ea in baie.

Hai ca va pupacesc ca vad ca acum va odihniti pentru noapte ce vine.

Noi nu facem nimic special de Revel. Mergem pe principiul "o noapte ca toate noptile", asa ca nu o sa ne destrebalam- vorba aia nici televizor nu avem si nici nu vrem sa ne cumparam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

La multi ani! Sa aveti un 2010 plin de bucurii, surprize placute, realizari si sa va indepliniti visele!

"Să ningă,
Să plouă,
Să picure rouă,
Si grâu să'ncoltească,
Bogat să rodească!
S'aducă nădejde
Trecând de primejde.
Copiii să crească,
Multi ani să'nflorească
Ca merii,
Ca perii,
În mijlocul verii
Si'n timpul primăverii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Fetele mele dragi va doresc un an nou fericit mai bun si cu multe realizari ,multa sanatate si distractie placuta in seara aceasta .Va pup

Monica mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Fetele mele dragi !!!

Intru si eu sa va urez un an nou fericit alaturi de cei dragi si sa va spun ce mult ma bucur ca v-am avut langa mine si anul acesta si sper inca 100 de ani de aici incolo !!!

LA MULTI ANI !!!!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Aha, Bianca, deci tu esti pe forum de cand imi trageam io cizmele-n labele elefantine...esti veterana! Pacat ca n-ai si scris!
Cu degetul lui Sophiphi nu-mi fac nicio grija (spre deosebire de unii!!! esti pe receptie, Floric?:P), ea-si suge degetele cand ii e foame (si-atunci ma priveste fix in ochi, si cu ce ochi!!) sau cand ii e somn; mai suge si fara motivele astea 2, dar foarte rar. Suzeta n-a mai vrut-o de la 3 luni, de cand si-a descoperit bunatate de degete. Eee, si dac-ar suge pana-n clasa a VII a tot nu m-as supara, e plin youtube-ul de fete de clasa a VII a care sug altceva, din pacate.
Nici noi nu avem program special de Rev, doar ne imbracam frumos , ne punem la masa, bem (nu ma-ntere ca o ametesc pe Phiphi, bag si io o bere si shampanie) si apoi probabil ne punem niste seriale sau filme pe comp. Suntem la stadiul Dr. House. La TV nu ne uitam aproape niciodata, de-ar fi toti ca noi ar da faliment toate televiziunile romanesti cu show-urile lor de kko cu tot.
Astazi sotzul a fost baby-siter toata ziua si i-a tot pus muzica; a dansat Sophiphi de s-a spart in figuri, dar cel mai tare a facut pe Black Sabbath, rockeritza lu' mama!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
8luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Intru si eu repede sa va scriu un an nou FOARTE bun!

Nu am citit din urma, am inteles ca a ajuns surpiza la galati, Floric sper ca nu ai avut prea multa bataie de cap la retusat surprizele, adica sa fi inteles cum era modelul original , are o poza Ayla si i-o poti cere ca sa verifici cum trebuia sa ajunga, :), multumesc daca v-a placut, si mai am inca in lucru doar cateva, insa la posta abia luni mai ajung, pt petrean si cris_tinaus, si Dodo-pui. Si pt fetele din bucuresti acre inca asteapta surpiza, asta este, "la anu' taica", uite cum mai avem iar motiv sa ne intalnim in parc sau la verdecafe, vedem noi. anamaria zice ca banuie ceva, sincer nu prea cred ca e f aproape, ce zici IlincaM, banuie corect sau nu? dara daca asa va fi, inseamna ca "ne-a dat clase", acum na, EU abia astept sa vad dc s-a prins sau nu... vedeti, chiar si eu voi avea o surpriza :)).

pe toti, sa ne revedem voiosi si sanatosi cu totii!

pt ghiocei si pt noi, mamele, care stati cu sufletelul lipit de umbra potecii batute de talpitele copilasilor nostrii! Si pentru tati , acolo unde distanta dintre mama si tata e < 1 m !

La Multi Ani!

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

La multi ani, dragele mele!Nu am un mare talenlt la scris asa ca ma rezum la a va spune ca va doresc sa va fie bine si sa va multumesc pentru ca mi-ati fost aproape si pentru tot ce-am invatat de la voi!Gata mesajul ca dau in plans...mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

LA MULTI ANI DRAGALASELE MELE
va multumesc pentru anul care a trecut si pe care mi l-ati facut de mii de ori mai bun decat as fi crezut vreodata, pentru ca am putut sa impartasesc cu voi atata bucurie, pentru ca mi-ati fost alaturi in clipele grele si m-ati sustinut mereu cand am avut nevoie; pentru ca ati fost sincere cand a fost cazul si m-ati "trezit" de multe ori din greselile pe care le faceam
va doresc ca anul nou ce vine sa va gaseasca cu sufletele pline de bucurie alaturi de minunile din viata voastra, sa va aduca numai fericire, sanatate, multa intelegere in familii, sa avem puterea sa trecem impreuna peste toate greutatile si sa ne bucuram de fiecare dintisor, pas, "mama" rostit de sufleteii nostrii!!
sper sa ramanem aceesi familie unita ca si pana acum
va multumesc ca existati

PRIMUL CRACIUN

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput