LMA Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *128*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

of pisik ce mai "patirati" si voi; pai bine macar ca au ajuns primii acolo si au vazut pensiunea, ca te trezeai cu copilul in jeg si era si mai rau, si va enervati si toata noaptea de revelion cu altii calare pe voi; eu zic sa te opresti la breaza, macar sa te bucuri de revelionul asta cat a mai ramas, ca sigur intre prieteni o sa fie bine si nu o sa regretati; si lasa, ca te prinde anul nou si neepilata si nespalata pe cap... nu-i problema

PRIMUL CRACIUN

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Diana: BUFET!!!!!pune masa intr-un colt si fa-le salate si alte minunatii din care-si pot pune singuri in farfurii siLa multi ani! Centrul camerei trebuie sa fie liber pt mutzu...daca se trezeste copilul si vrea sa danseze
Oliska-eu aspune-o la treaba...orice!!!as ocupa-o tot timpul.chestii care-i fac placere impletite armonios cu chestii care o enerveaza la culme...A noatra a avut in sarcina acum 3 ani sa pazeasca bradul de Alex (sau invers) ca ii agatasem acolo ceva ce-l atragea...de atunci cica nu mai vine la noi de sarbat pana cresc mari copii.
Pisik-aventuri de aventuri...finalul anul viitor...
Noi stam bine cu prg de sarbatoreala...am refuzat toate invit si ramanem acasa cu program intensiv de vizite pt maine si poimaine. in seara asta vine un amic la noi sa se intretina cu consortul ca eu sigur adorm dupa o sapt singura cu astia 2.nu-mi bat prea tare capul ca am aplicat sfatul ce i l-am dat Dianei:fac bufet si...sa se descurce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Vai de mine, Pisik, ce ghinion, toate pe capul tau, indigestie, Mosh Craciun, lipsa de confort. offff....multi sa treaca! Si eu daca ajung intr-o situatie ca nu ma pot spala sau aranja fac urat de tot, spume la gura, nu se poate intelege nimeni cu mine (am patit-o cand eram studenta la Cluj si era ziua mea, urma sa ma pregatesc pentru chef si s-a luat apa si io eram nespalata!! M-am pus pe jos pe gresie in baie si am inceput sa rag si sa injur- aveam vreo 21 de ani, dar cred ca asa as face si acum). Dar zic si eu, bine ca n-ati apucat sa ajungeti la jegaraia aia de cabana!!
Gigelica, nici n-am stiut daca sa roshesc sau sa rad, auzi la ea, bunaciune, cand abia s-a mai reglat acul cantarului...tufete, io n-am cantar iar dna Ficatzel are la cabinet un cantar stricat de vreo 4 luni, se zgarceste sa-l schimbe...stiti unde m-am cantarit? La vetul Ghiury, are cantar si uman. Eeei, ultima data cand m-am cantarit la Ghiury aveam 64 de kile, cred ca mi-a fost si jena sa va zic; alaltaieri aveam 58!! Nu ma las pana n-ajung la 53, sa fiu ca inainte sa raman insarcinata, iac-asha! Azi voi pacatui destul de urat (Olishka, nu da cu biciul) dar nu-mi fac griji, ca voi relua de cel tarziu luni si va fi ok!
Am pus putine poze cu mine de la Craciun ca erau singurele in care nu mi se vedea mandretzea de triplu herpes inflorit in coltzul gurii!
Am vazut poze cu Pitonashul aniversat (mi-a placut ce asortata era vestutza cu shosetele!), cu bunica frumoasa si tiramisuuuu

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
8luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Anamariame, ce mare si lungana e Evaaa, eu ma bucuram ca Sophiphi are 72 de cm, ma gandeam ca vai, ce inaltutza e...cred ca e ca o musculitza pe langa Eva! Asta cu plansul isteric se mai intampla cred ca oricarui copil, si Sophiphi a mai avut asa episoade pentru mine ramase neexplicate, numa maica-mea se chinuia cu diagnosticele:"o doare ceva! ai baut prea multa cafea!! ai baut porcarii de-alea de sucuri!"(deci cam toate explicatiile ma gaseau vinovata). Eu zic sa nu-ti bati capul la cate un episod de-asta trecator, de cele mai multe ori se intampla cand bebe e obosit, vrea sa doarma dar nu poate, eventual il mai chinuie si un dinte peste toate astea...
Nu v-am zis ce-am patit si eu, daca tot e vorba de ghinioane: in parcare la Real am coborat geamul sa vad in spate mai bine, ca erau inca aburite geamurile si n-am avut rabdare sa mai stau. Cand am coborat geamul am auzit un zgomot ciudat, dar n-am bagat in seama...dupace-am iesit si-am vrut sa ridic geamul, surpriza: nu mai urca, degeaba am tot incercat stupefiata, aleluia!! Am condus asa pana acasa, am crezut ca-mi zboara fatza, noroc ca mi-a dat sotzul caciula lui, totusi mi-au falfait ochii! No, amu io ce fac cu geamul ala, ca de-astea n-am mai patzit?!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
8luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Intru sa va spun LA MULTI ANI, Toate ghinioanele sa ramana in anul asta vechi si sa trecem in NOUL AN cu speranta, fericire si ganduri bune.

Eu raman acasa in seara asta sa petrecem frumos in familie. NU stiu daca mai intru pana......la anul.

SA INCEAPA PETRECEREA!!!!!!

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Va multumesc de incurajari fetelor, suntei dragute ca intotdeauna
Am intrat si noi in Buc si m-am hotarat sa tinem drumul pana la Breaza ca m-am gandit asa: acasa avem de urcat 4 etaje cu mii de bagaje, vreo 5-6 ture sa tot facem. Pe urma trebuie sa despachetz tot, in casa e totul vraiste, pana desfac bagajele si strang ma apuca seara. La Breaza insa avem ajutoare la carat, plus ca nu am nimic de despachetat, doar de scos una alta, la pregateli nu ma inghesui ca si asa mi-e rau si poate apuc si eu macar un dus sa fac si sa ma aranjez un pic la par. Singura problema e cu Ana, sa nu o ametim de tot cu atatea schimbari, dar ea e fetita mare si sper ca va reactiona ok.

Am vazut pozele cu Sophie, este pur si simplu adorabila . Iubesc copilul asta, are o fatuca atat de dulce, e frumoasa domnule ce mai! Iar ILINCA arata f bine, nu stiu ce se tot plange. De Manole ce sa zic, ma termina cu fata aia blanda, mereu imi aduc aminte de un power point cu animale in care e un catel din rasa lui Manu cu o vrabie in cap. Nu stiu daca stiti poza, e mortala.

OLI, imi pare rau ca te sacaie soacra. Eu te inteleg cel mai bine. Iti tin pumnii sa nu te enerveze prea rau

Am vazut si PITON frumusel, chiar ca seamana la mutrite cu Mutzu minune

DYANA, nasol cu invitatii nepoftiti, sa dea Doamne Doamne sa nu te enerveze prea tare

Hai ca va las si eu. Daca nu ne mai citim anul asta va doresc tot ce imi doresc mie X 100 si sa stiti ca va iubesc pe toate! Si pe copilasii vostri

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=1670" target="_blank"> Un vot, va rugam

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Hello, hello!

Lipsit pe motiv ca am dat o tura pana la Brasov sa ne balacim. Sa nu intram in noul an nebalacitit.

Am vazut ca ati scris mult, mai ales acum ca depanati amintiri.
Am mai vazut si poze dar mai am de recuperat si cred ca inca mai am de vizionat.

Daca nu mai intru eu va urez de pe acum UN AN NOU MINUNAT, MAI BUN DECAT CEL CE TOCMAI A TRECUT, asa ca sa fiu sigura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

iata si dovada

http://picasaweb.google.com/theodorvladimir/PeSfarsitDeAn#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

AM PRIMIT SURPRIZA!!!!!!!!!!

anca_nicolae, esti grozava. asta da surpriza. imi place de mor. nu ma mai satur privind surpriza. multumesc din suflet.

floric, ii multumesc si lui catalin ca l-a "aranjat" pe catalin al meu.

ilinca, esti o blonda sexoasa. am vazut de-a tzitziiiiiii.....doamne -ajuta sa fie pline cu laptic cat mai mult timp.
sophiphi este dementiala. frumoasa rau, asa dulce, blanda....e bestiala, si asa eleganta....si ce privire aresunt topita.
sunteti toti 3 asa tineri si frumosi....

fetelor, eu nu mai intru ca tb sa ma pregatesc si eu un pic si mai am cate ceva de facut si prin casa.plecam lka nanutii mariei.
vreau sa va urez :
LA MULTI ANI, UN 2010 CU SANATATE, BUCURII, ZAMBETE SI KILOMETRAJUL DAT PESTE CAP DE LA CATI KM VOM FACE CU GHIOCEII NOSTRI MERGAND IN PICIORUSE.
SA FITI FERICITE

sa ne vedem sanatosi si fericiti la anul.

PT NOUL AN.

din 10 martie 2009, mami fericita de

CRACIUNITA CU OCHI ALBASTRI
poze noi
http://news.webshots.com/photo/2735879440103769444fBmYEU

http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5418795815470836034

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

La multi ani tuturor, un Revelion minunat, oricum l-ati petrece, si un an nou asa cum vi-l doriti !!!!

Eu am racit. Parca mi-a smirgheluit cineva gitul, si ma si simt rau, asa, ca la inceput de orice raceala/viroza sau ce mama naibii o fi.

Pisik, imi pare rau de incident, dar fii si tu optimista: macar ai parchet...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput