Mamici de pufuleti Ian-Feb Hai Roco!!!!! 2010 (89)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Vad ca sunteti mai multe cu dorinte de sos. Scriu aici retetele ca sa le aiba toata lumea:

Sos gorgonzola cam pt 4 portii mici sau 3 portii de fomisti
100 g branza gorgonzola
100 g smantana dulce (la raionul de UHT)
20 g unt
sare si piper dupa gust

Cum se face:
Se taie cubulete gorgonmzola;

Intr-o tigaie (teflon cle mai bine) la foc mic se topeste untul, se adauga gorgonzola, se amesteca si se subtiaza cu smantana. Se adauga sarea si piperul, se serveste fierbinte ca rece se sleieste.

Sos bechamel:- pt 4 portii
1 l smantana dulce (la raionul de UHT)
20 g unt
un galbenush
sare si piper dupa gust

Se topeste untul intr-o cratita (de teflon de preferat) si ia de pe foc si se adauga galbenusul (asta ca sa nu se coaca oul si se adauga un pic de smantana) Apoi se pune din nou pe foc si se amesteca continuu, api se adauga usor usor toata smantana. Insist sa fie smatana dulce ca altfel se imbranzeste si nu iese bun sosul.
Se pune sarea si piper si la fel se serveste fierbinte ca altfel nu e bun.

Si io nu fac sos de revelion, Plateea ca te-as primi la mine cu drag pt ca tam tam mergem la restaurant!!!! da scriu acuma un mesaj separat ca sa va spun ce am mai facut!

Catalutza 32+ Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

am reusit sa termin de calcat acum,am fost si cu sotul la cumparaturi,am facut si curat doar in dormitor....restul maine,am scapat de salata(a facut-o mami)...eu orikm doar atat faceam la bucatarie

plateea eu sunt fara toti neuronii,deci chiar nu stiu cum as putea contribui....oricum ma bazez pe voiam toata increderea

Andreea 32+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Eu pentru Revelion o sa fac placinta Alexutzzzei si somon la cuptor pe pat de lamai (mai vedem de garnitura).

Singura problema e ca nu am cumparat ingredientele pentru placinta, ca dupa noaptea trecuta mi-e frica sa ies din casa. Sper sa mai fie maine dimineata deschis la Billa

Vai, cred ca innebunesc daca trebuie sa stau o luna in casa, deja simt ca nu mai am somn noaptea, ma tot invart prin casa dintr-o parte in alta si nu mi se leaga nimic: curatenie ioc, calcat ioc (ca deh, acu mi-e frica... poate maine). Turbez!!!

Ratusca 35+

AMR 5 SAPTAMANI

POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME...

doua observatii:
1. dupa ce scoti pestele, sa arunci feliile de lamaie ca se amaraste carnea de la peste si sosul;
2. [poti face broccoli si conopida la garnitura cu sos bechamel sau sos gorgonzola. Dau pm cu reteta pt bechamel/gorgonzola, desi eu le-amluat de pe net si a fost super OK de acolo le stiu.

Catalutza 32+ Irina

Da, multumesc, vreau retetele de sos!

Si cu statul in pat, si eu stau cu picioarele indoite, ca daca sunt intinse... vai sufletu'!

Ratusca 35+

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Acum despre noi: miscam cu spor, exact ca la bb Ivan, de zici ca suntem in Tom si Jerry, cand Jerry e pe sub patura si fuge...asa apare si pe burtica mea cand isi misca picioarele. O facem dansatoare, clar!!!!!!!!!!!!

Noi o sa facem revelionul la un restaurant, poate chiar o sa ma invite sotul la un vals de abia astept (n.r. suntem, mari dansatori amandoi, am facut dansuri sportive si tare ne place sa ne dantuim...) ca nu am mai dansat de cand am ramas insarcinata..ba cu decolarea de placenta...ba cu bb ba nu am avut unde...

Asa ca ieri am fost am cumparat rochita, suberba!!!!!!!!!! gen baby doll, cu dantela si satin frrumoasa ce mai, eu cam grasutza da acuma important e ca nu ma duc in blugi . Si inca am o dilema cu pantofii ca tare mi-as mai puen tocuri - nu aruncati cu cartofi - am renuntat deja la idee ca am preferat sa dansez in balerini decat sa stau pe scaun cu tocuri . Da inca nu mi-am cumparat balerini maine vreau sa ma duc!

Cam atata despre noi, v-am alergat ca disperatele si eu si Irina sa va ajungem din urma, dar gata, am citit tooooooooooot!

Catalutza 32+ Irina

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Citat:

Eu pentru Revelion o sa fac placinta Alexutzzzei si somon la cuptor pe pat de lamai (mai vedem de garnitura).

Singura problema e ca nu am cumparat ingredientele pentru placinta, ca dupa noaptea trecuta mi-e frica sa ies din casa. Sper sa mai fie maine dimineata deschis la Billa

Vai, cred ca innebunesc daca trebuie sa stau o luna in casa, deja simt ca nu mai am somn noaptea, ma tot invart prin casa dintr-o parte in alta si nu mi se leaga nimic: curatenie ioc, calcat ioc (ca deh, acu mi-e frica... poate maine). Turbez!!!

Ratusca 35+

AMR 5 SAPTAMANI

doua observatii:
1. dupa ce scoti pestele, sa arunci feliile de lamaie ca se amaraste carnea de la peste si sosul;
2. [poti face broccoli si conopida la garnitura cu sos bechamel sau sos gorgonzola. Dau pm cu reteta pt bechamel/gorgonzola, desi eu le-amluat de pe net si a fost super OK de acolo le stiu.

Catalutza 32+ Irina

Da, multumesc, vreau retetele de sos!

Si cu statul in pat, si eu stau cu picioarele indoite, ca daca sunt intinse... vai sufletu'!

Ratusca 35+

AMR 5 SAPTAMANI

vezi pe pagina 14 ca le-am postat deja.

La nume ce zici de Horia sau Matei? asa trebuia sa il cheme pe bb daca era baiat

Catalutza 32+ Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Si reteta de peste pe pat de lamaie? Ca suna interesant, tare. A circulat pe aici si n-am vazut-o?

37+

AMR 3 saptamani!

Bebe e complet dezvoltat. Sa vedem cand o fi pregatit sa ne cunoasca :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Eu am obosit. Ma doare spatele. Ma bag la patut si mai vorbim.

37+

AMR 3 saptamani!

Bebe e complet dezvoltat. Sa vedem cand o fi pregatit sa ne cunoasca :).

Mergi la inceput

am schimbat semnatura si noi si normal ca alerg si io dupa stelutza ca Lorex

Aaaaaaaaaaa, am uitat sa va zic, m-am facut blonda, din nou, mai sa plang de fericire ca se apropie de culoarea mea de dinainte de sarcina....sunt atata de fericita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ca data trecuta iesise aluna in loc de blond super deschis gri

Catalutza 33+ Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Andre-lina, sotul a luat mulajul din mall cotroceni.Dar mai simplu de gasit e pe bebelushultau punt ro, la categoria Mulaje.Ai acolo 6 pagini cu diferite feluri de mulaje.

Decenuela, despre oxitocina a explicat Plateea recent (aseara). Daca nu in cap asta, atunci pe la sf capitolului anterior. Stimuleaza lactatia si contractia uterului.

Vikinga, am fost cu google earth pe la tine prin Sylt, e f f frumos! M-a incantat bogatia de vegetatie! Poate o sa vin si eu ca turist candva

Lorex - Pufuletus Dependentus de 31+ ....10 kile cu

www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album

MULTUMESC!

Andrelina, DE Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt (01.12.2009)
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT
PRIMUL CRACIUN CU TUDOR- THE PATRIOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

elefantica.......super ideea ta, macar nu m-am plictisit azi in halul ala.................

mersi mult......de idee
nu sunt asa reusite ca si ale tale, eu mi le-am facut singura......dar merge......

AICIvedeti pozele noastre artistice....cat de cat........

Poze
Bea 37+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!

Mergi la inceput