Mamici de pufuleti Ian-Feb Hai Roco!!!!! 2010 (89)
Raspunsuri - Pagina 14
ratusca_mica spune:
Eu pentru Revelion o sa fac placinta Alexutzzzei si somon la cuptor pe pat de lamai (mai vedem de garnitura).
Singura problema e ca nu am cumparat ingredientele pentru placinta, ca dupa noaptea trecuta mi-e frica sa ies din casa. Sper sa mai fie maine dimineata deschis la Billa 
Vai, cred ca innebunesc daca trebuie sa stau o luna in casa, deja simt ca nu mai am somn noaptea, ma tot invart prin casa dintr-o parte in alta si nu mi se leaga nimic: curatenie ioc, calcat ioc (ca deh, acu mi-e frica... poate maine). Turbez!!!
Ratusca
35+ 
AMR 5 SAPTAMANI
POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME...
ratusca_mica spune:
Se mai intampla cuiva sa simta ca daca stati in fund, cu burta stransa, e totul OK si in momentul in care va intindeti in pat si destindeti burta sa inceapa contractiile? Ca la mine cam asa se intampla, de-aia prefer sa stau intr-un fotoliu decat in pat!
Ratusca
35+ 
AMR 5 SAPTAMANI
POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME...
plateea spune:
ratusca, sincer... eu nu am contractii, deloc, dar... mie cel mai bine imi e intinsa in pat. cum machircesc pe scaun, cum ma impinge junior, sa ii fac loc. asa ca... sunt vesnica printesa din padurea adormita... ![]()
asa... si rog fetele care au ceva de spus si de transmis fulgusorilor sa trimita PM la mine sau la cris, sa reusim pana maine sa facem un amalgam postabil pe forum. 
36+ cu
bbTo...+ 3 kg
, ... -3 milioane de neuroni
dar inca... satena
si... lista continua!
AMR teoretic 4 sapt.
, practic "cica" 2 sapt.
lorex spune:
Abia am venit si eu de la socri ca i-am ajutat la pregatit bucate de anul nou..nush la ce fac atata mancare dom'le..
am aruncat o gramada de mancare de la craciun ca mi s-a intors de ata mancare grea..
Ratzusca si eu patesc cam la fel cu contractiile numai ca nu de fiecare data mi se intampla.La fel ca Plateea si cand stau pe scaun nu-i prea place, incepe sa protesteze.
Plateea spor la incropit mesajul.Eu n-am inspiratie acum...poate cand o vom preda ![]()
Lorex - Pufuletus Dependentus de 31+ ....10 kile
cu
www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album
catalutza81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ratusca_mica Eu pentru Revelion o sa fac placinta Alexutzzzei si somon la cuptor pe pat de lamai (mai vedem de garnitura). Singura problema e ca nu am cumparat ingredientele pentru placinta, ca dupa noaptea trecuta mi-e frica sa ies din casa. Sper sa mai fie maine dimineata deschis la Billa ![]() Vai, cred ca innebunesc daca trebuie sa stau o luna in casa, deja simt ca nu mai am somn noaptea, ma tot invart prin casa dintr-o parte in alta si nu mi se leaga nimic: curatenie ioc, calcat ioc (ca deh, acu mi-e frica... poate maine). Turbez!!! Ratusca 35+ ![]() AMR 5 SAPTAMANI POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME... |
doua observatii:
1. dupa ce scoti pestele, sa arunci feliile de lamaie ca se amaraste carnea de la peste si sosul;
2. [poti face broccoli si conopida la garnitura cu sos bechamel sau sos gorgonzola. Dau pm cu reteta pt bechamel/gorgonzola, desi eu le-amluat de pe net si a fost super OK de acolo le stiu.
Catalutza
32+
Irina
catalutza81 spune:
| citat din mesajul lui ratusca_mica Se mai intampla cuiva sa simta ca daca stati in fund, cu burta stransa, e totul OK si in momentul in care va intindeti in pat si destindeti burta sa inceapa contractiile? Ca la mine cam asa se intampla, de-aia prefer sa stau intr-un fotoliu decat in pat! Ratusca 35+ ![]() AMR 5 SAPTAMANI POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME... |
Io, io am aceasta problema, nu stiam in schimb ca sunt contracti pana ieri la control cand dr mi-a zis ca am colul intrredeschis si ca repaos. Ca nu e de speriat da sa stau mai cumintiza
Catalutza
32+
Irina
danyelana spune:
Catalutza, vreau si eu retetele de sosuri daca se poate. 

Acum
36+ cu bb mic si scumpic
Arthur
AMR - 4 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
Am intrat in luna a noua !!!!
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
plateea spune:
cata, ce povestesti tu acolo de conopida cu gorgonzola???

iubita, tu vrei sa ma ai la masa de rev, si nu stii cum... ![]()
da si mie plssss...
reteta, macar sa stiu in amanunt la ce salivez...![]()
36+ cu
bbTo...+ 3 kg
, ... -3 milioane de neuroni
dar inca... satena
si... lista continua!
AMR teoretic 4 sapt.
, practic "cica" 2 sapt.
catalutza81 spune:
Bubu_bu cred ca tu vroiai sa stii la cine am mers la POp am mers, multumesc lui Adina ca draga de ea mi-a cedat programarea. El mi-a zis ca din cauza pozitiei lui bb, e ff greude masurat si ca si lui i-a fost dificil sa faca asta. Stii cat inseamna un mm in minus la un os? 1 sapt retard la osul respectiv si cam 300 g la greutate...asa ca desi stiu cum e si nu o sa poti sta calma....incearca sa stai calma. La mine a fost altceva, era diferenta prea mare intre oasele late si cele lungi, deci nu neaparat retardul de crestere era problema, ci faptul ca exista risc sa fie dizarmonic dezvoltata. Pe mine nu ma ingrij un retard de crestere, pt ca stiu cand am facut-o deci ar trebui sa aiba cel putin 2 sapt fata de varsta clinica. La tine cum e, poti approxima cand l-ai conceput? Eu dupa asta am vazut dc are sau nu retard de crestere... A si inca o chestie, e posibil ca la varsta sarcinii e care o ai tu, placenta sa nu mai indeplineasca chair ff bine functiile de hranire, ceea ce nu e anormal, pt ca se pregateste de iesirea triumfala
.
Daca vrei, eu pe 12 ian am programare la Adriana Klein de la Municipal, la clinica Polisano, dc vrei cedez programarea. Mi-a fost recomandata ca o super ecografista. te gandeswti si imi dai pm dc vrei.
Catalutza
32+
Irina
cris_mario spune:
| citat din mesajul lui ratusca_mica Se mai intampla cuiva sa simta ca daca stati in fund, cu burta stransa, e totul OK si in momentul in care va intindeti in pat si destindeti burta sa inceapa contractiile? Ca la mine cam asa se intampla, de-aia prefer sa stau intr-un fotoliu decat in pat! Ratusca 35+ ![]() AMR 5 SAPTAMANI POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME... |
si eu am exact aceeasi problema...de obicei knd ma linistesc si ma intind am contractii

Andreea
32+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze