Mamici de pufuleti Ian-Feb Hai Roco!!!!! 2010 (89)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Citat:

Citat:

Eu pentru Revelion o sa fac placinta Alexutzzzei si somon la cuptor pe pat de lamai (mai vedem de garnitura).

Singura problema e ca nu am cumparat ingredientele pentru placinta, ca dupa noaptea trecuta mi-e frica sa ies din casa. Sper sa mai fie maine dimineata deschis la Billa

Vai, cred ca innebunesc daca trebuie sa stau o luna in casa, deja simt ca nu mai am somn noaptea, ma tot invart prin casa dintr-o parte in alta si nu mi se leaga nimic: curatenie ioc, calcat ioc (ca deh, acu mi-e frica... poate maine). Turbez!!!

Ratusca 35+

AMR 5 SAPTAMANI

POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME...

doua observatii:
1. dupa ce scoti pestele, sa arunci feliile de lamaie ca se amaraste carnea de la peste si sosul;
2. [poti face broccoli si conopida la garnitura cu sos bechamel sau sos gorgonzola. Dau pm cu reteta pt bechamel/gorgonzola, desi eu le-amluat de pe net si a fost super OK de acolo le stiu.

Catalutza 32+ Irina

Da, multumesc, vreau retetele de sos!

Si cu statul in pat, si eu stau cu picioarele indoite, ca daca sunt intinse... vai sufletu'!

Ratusca 35+

AMR 5 SAPTAMANI

vezi pe pagina 14 ca le-am postat deja.

La nume ce zici de Horia sau Matei? asa trebuia sa il cheme pe bb daca era baiat

Catalutza 32+ Irina

Optiunile pana acuma sunt IOAN ANDREI si IOAN HORIA, deci ai nimerit-o! Cu Ioan Andrei nu prea sunt eu impacata, ca practic astea sunt numele noastre, as vrea ca bebe sa aiba identitatea lui, e suficient ca preia numele de familie de la noi...

Voi ce votati fetele?

Ratusca 35+

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

catalutza.................ca bebe ivan misca irina ta...........
of of copii astia vor fi foarte energici.....daca stiu sa planga asa cum se joaca in burta................am belit-o!!!!!!!!!!

noi nu mergem nicaieri de rev...........stam acasuca............
avem o sampanie pentru copii...........eventual cumparam ceva artificii si gata..................

mancam cremvusti si peste si dormim.....de putem.............

apropos....ceva reteta de peste la cuptor????????????

Poze
Bea 37+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

elefantica.......super ideea ta, macar nu m-am plictisit azi in halul ala.................

mersi mult......de idee
nu sunt asa reusite ca si ale tale, eu mi le-am facut singura......dar merge......

AICIvedeti pozele noastre artistice....cat de cat........

Poze
Bea 37+ cu Ivan Matei

sunt superbe...doamne tre' sa-mi fac si eu urgenttttt

Andreea 32+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Si reteta de peste pe pat de lamaie? Ca suna interesant, tare. A circulat pe aici si n-am vazut-o?

37+

AMR 3 saptamani!

Bebe e complet dezvoltat. Sa vedem cand o fi pregatit sa ne cunoasca :).

Asta-i super simpla, pentru bucatarese nepriceputeanu ca mine :

se toarna putin ulei intr-un vas de iena (ici prea putin dar nici mult, ca somonul e un peste gras). Se taie 1-2 lamai felii subtiri, pe care le pui pe fundul vasului de iena.
Se condimenteaza somonul (taiat si el felii/rondele cum l-ai cumparat) cu diverse arome, dupa gust (eu folosesc un mix de condimente pentru peste, insa doar putin, pentru ca el are gustul lui destul de puternic, nu e ca pestele alb fara gust).
Si se pune pestele pe patul de lamai si se da la cuptor. Nu stiu sa zic exact cat trebuie sa stea, pentru ca eu am un cuptor cam handicapat si niciodata nu incalzeste la fel. Cum e peste, cam jumatate de ora in medie, dar il mai scoti sa mai testezi daca e facuta carnea.

Si cam asta e!

Ratusca 35+

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

ratusca............nu stiu.............
ce va place voua............

sanatos sa fie

eu iar am dormit azi............
cred ca se intorc vremurile bune de la inceputul sarcinii........
sau o fi si asta vreun semn, ca se odihneste organismul..se pregateste de marele eveniment???????????

Poze
Bea 37+ cu Ivan Matei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

elefantica.......super ideea ta, macar nu m-am plictisit azi in halul ala.................

mersi mult......de idee
nu sunt asa reusite ca si ale tale, eu mi le-am facut singura......dar merge......

AICIvedeti pozele noastre artistice....cat de cat........

Poze
Bea 37+ cu Ivan Matei

sunt superbe...doamne tre' sa-mi fac si eu urgenttttt

Andreea 32+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

baga mare!!!!!!!!!!!!!!!!

Poze
Bea 37+ cu Ivan Matei

Mergi la inceput

Citat:

Acum despre noi: miscam cu spor, exact ca la bb Ivan, de zici ca suntem in Tom si Jerry, cand Jerry e pe sub patura si fuge...asa apare si pe burtica mea cand isi misca picioarele. O facem dansatoare, clar!!!!!!!!!!!!

Noi o sa facem revelionul la un restaurant, poate chiar o sa ma invite sotul la un vals de abia astept (n.r. suntem, mari dansatori amandoi, am facut dansuri sportive si tare ne place sa ne dantuim...) ca nu am mai dansat de cand am ramas insarcinata..ba cu decolarea de placenta...ba cu bb ba nu am avut unde...

Asa ca ieri am fost am cumparat rochita, suberba!!!!!!!!!! gen baby doll, cu dantela si satin frrumoasa ce mai, eu cam grasutza da acuma important e ca nu ma duc in blugi . Si inca am o dilema cu pantofii ca tare mi-as mai puen tocuri - nu aruncati cu cartofi - am renuntat deja la idee ca am preferat sa dansez in balerini decat sa stau pe scaun cu tocuri . Da inca nu mi-am cumparat balerini maine vreau sa ma duc!

Cam atata despre noi, v-am alergat ca disperatele si eu si Irina sa va ajungem din urma, dar gata, am citit tooooooooooot!

Catalutza 32+ Irina

Ce fain petreceti, bravo voua!
Distractie placuta si ai facut foarte bine ca ai optat pentru balerini, important e sa te simti cat mai bine si, oricum, tocurile nu se vad pe sub masa, nu?

Ratusca 35+

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

noi am cumparat peste file, ca nu imi plac pestii cu oase, mi-e frica sa nu ma innec.............

dar habar nu am cum o sa il preparam...........

Poze
Bea 37+ cu Ivan Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:

Optiunile pana acuma sunt IOAN ANDREI si IOAN HORIA, deci ai nimerit-o! Cu Ioan Andrei nu prea sunt eu impacata, ca practic astea sunt numele noastre, as vrea ca bebe sa aiba identitatea lui, e suficient ca preia numele de familie de la noi...

Voi ce votati fetele?

Ratusca 35+

AMR 5 SAPTAMANI

Eu as opta pentru IOAN HORIA, dar sa nu fie prea aproape ziua de nastere de ziua de nume, ca atunci o sa aiba o singura petrecere si un rand de cadouri Noi ne gandisem la MIHNEA daca bb era baiat, parca nu-i asa des intalnit si noua ne suna bine

34+ Maia Ilinca (sper sa nu ne razgandim)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Eu pe somon v-as recomanda sa il lasati la bait pentru vreo 2 ore ca sa ii iasa mirosul ala de moare musca 2 zile dupa ce gatesti, plus ca se fragezeste.
Il puneti in vas de iena cu zeama de la o lamaie si cu ulei de masline si peste fiecare file de somon puneti ceapa taiata julien si usturoi taiat bucatele. Puneti o folie de plastic deasupra si bagati la frigi pt vreo 2 ore. Dupa aia il scoateti, il spalati si il gatiti cum zice ratusca. La somon, eu folosesc cu succes rozmarin pe post de condimente. Merge si oregano, da nu le amestecati ca iese prea aromat. dac aveti rozmarin proaspat, puneti pe fundul vasului crengutzele de rozmarin si apoi lamaia si fileul. si inca un rand deasupra lui. Si cam asta e tot. cam 30 min la foc potrivit.

Catalutza 33+ Irina

Mergi la inceput