Bobocei de sept-oct 2008 (236)
Raspunsuri - Pagina 9
andy_galro spune:
Neatza! Noi azi plecam la munte la o cabana si venim inapoi in 2 sau in 3. Sper sa aveti toate un revelion frumos!!!

Pupici multi tuturor

Noul an 2010 sa va aduca sanatate, bucurii si numai impliniri pe toate planurile!!!
La multi ani !!!

Paula-Laura spune:
Buna!
Am avut o surpiza f. placuta,cei de aici au wifi gratis ![]()
Asa ca profit de ocazie sa va urez:
Un An Nou cu Sanatate, Fericire si Belsug!
Si tot ce altceva va mai puteti dori!
Babymom,Andy ..ce urat plouala voi
Noroc ca e misto la piscina si ca Lotusul nu e chiar asa de aglomerat ![]()
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
preety spune:
Dragi mamici de bobocei, va uram si noi multa sanatate, sa va aduca 2010 tot ceea ce nu v-a adus 2009, cele care-si doresc sa aibe parte de alta serie de bobocei
, si sa ne reauzim cu bine in mediul nostru virtual!!!
Sa aveti parte de
buna, de armonie in familie
dar sa mancati cu grija ca sa nu
!!!![]()
Va
si
cu drag!!!

Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze noi!
Ticker Sorina Gabriela
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank">
Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
www.duracell-romania.ro/galerie-foto/rusuand13/6/" target="_blank"> Votati-o pe Sorina la concursul Duracell !!!!!!!!
gaia.nevia spune:
salutari si de la noi.
am bagat la cuptorul nostru nou si foarte curat o friptura cu cartofiori, morcovei si alte legumitze.
sper sa n-o explodez... oare cat ar trebui sa stea pe-acolo???
O sa mai pun pe genunchi (ca masa nu avem) disera niste pescaresti (icre de crap, icre negre, salata de peste), o salata fresh verde cu rosioare, ceapa etc, pentru friptureishan (daca o ard, ramane doar salata, pun niste branza in ea
) si deja cred ca ne ajunge pana peste cap cum suntem doar noi doi (luptandu-ne cu copiii sa nu ne rastoarne farfuriile).
Mai avem felurite dulciuri din comert (cozonaci, ciocolate, prajituri, bomboane) le va rezolva TL fara gres.
Nocom, ai avut dreptate cu cuptorul, cand ii dau drumul, merge pe flacara maxima pana ajunge la temp setata pe termostat, apoi cade flacara singura la minim

Paula, te rog da-mi si mie info despre Baile Felix, unde v-ati cazat si pe unde ati mers pana acolo, cat ati facut pe drum, etc.
Daca vreau sa-l conving pe TL de concediu in ianuarie, trebuie sa vin cu date ![]()
Teo tuseste rau, in quinte, nu mai stiu ce sa-i mai dau. Radu si el cam mucios, TL tuseste de se rupe si eu... din urma, nu ma las.
Va pup cu drag si va urez (in caz ca nu mai intru...chestie cam improbabila) LA MULTI ANI! Un an nou minunat, plin de impliniri de care sa va bucurati sanatosi, alaturi de cei dragi!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
babytza spune:
Mie mi-e un rau de nu mai pot
Am luat deja doua pastile , sper sa imi treaca mai repede , nici nu pot sa stau in picioare
Trebuie sa fac mancarea .....
Nocom mai sunt si nesimtiti , ca daca nu insistam eu cu mail-ul sa ii intreb de o mie de ori ce e cu pachetul nostru de nu a ajuns, ei nici nu se prindeau de greseala . Eu le ziceam ca nu a ajuns si ca imi arata pe site ca e de 2 saptamani in Irlanda, ei o tineau una si buna ca totul e ok si e pe drum....
pai e pe drum, stiu asta, dar nu e unde trebuie 
In fine, am de la ei vreo 20 mail-uri...i-am disperat
Iti dai seama ca nu mai puteam de nervi...au zis insa sa nu imi fac griji in privinta banilor sau a produselor, ca e din vina lor si vor trimite alt pachet. Macar atat, daca tot imi ajunge comanda dupa 2 luni...de parca stam pe planete diferite ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
300 spune:
Ada frptura se lasa pana pare gata, incearca sa bagi o furculita in ea din cand in cand. SI daca e cazul mai adauga vin sau alte lichide din cand in cand.
Babytza ce-ai patit? Ce simtpome ai si ce pastile luasi?
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
300 spune:
Stiu ca sunt off-topic in perioada asta dar poate va mai intereseaza pe careva www.fns.usda.gov/tn/Resources/Nibbles/fgp_nibbles.pdf" target="_blank">chestia asta.
Ramona,
b de la bebe, blog...
300 spune:
Noi nu mai pelcam de revelion, e super ca oricum nu prea voiam sa mergem. Sa vedem daca vrem ceva special de mancare, daca nu o sa fac niste carne si carnagti pe gratarul nou si mai discutimos, sa verific ce ingrediente mai am in casa ca n-avem chef sa mai cumparam nimic. .
Ramona,
b de la bebe, blog...
babytza spune:
Ramo imi bubuie capul si mi-e greata
Am luat ceva de cap si un metoclopramid.
Am umplut curcanul , astept sotul cu punga pentru cuptor, sper sa fie suficient de mare pentru tava
Ca daca nu e , ma bate , de o ora sta la coada pentru ea 
Ma duc sa culc puiul mic
Cea mare abia s-a trezit acum o ora ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
nikolici spune:
babytza
Eu ma chinui sa o adorm pe K.Ad-hoc s-a stabilit party la noi acasa
.Asa ca vreau nu vreau tre sa fac si eu ceva bucatareala, numa ca fii-mea nu vrea sa doarma.A adormit 10 min si m-am trezit cu ea in bucatarie.Acum iar la tzatzaiala.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)