Bobocei de sept-oct 2008 (236)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

nikolici, ai incercat sa schimbi frecventa la babyphone?
int-adevar cam naspa faza, dar poate doar aparatul lor bate asa mult, asa ca aveti o sansa sa nu fi fost auziti....

Nu...ce mai conteaza acum?Deja stiu spionii unde tzin tezaurul in casa.
Dar nu mai las emisia deschisa non stop, doar la nevoie cand se doarme..

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Mama ce se gateste la voi..la greu.Eu fac doar salata de beof si ceva sa mancam dupa amiaza si seara.Atat!Restul ospatz la soacra-mea pe 1 ca si serbeaza ziua de nastere.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

sa va mai zic cu ce se ocupa fii-mea in timpul liber :
- reproduce linia melodica de la 3 melodii: Pupaza din tei, Ragga de pinguins si o melodie a noastra (inventata de mine cand era ea e mica si pe care i-o cantam cand vroiam sa o linistesc).
- in plus fredoneaza dupa noi cand are ea chef si alte cantece...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

apropo de mancaruri:

nici noi nu ne laudam cu mari meniuri: o sa facem un gratar afara si cam asta e felul principal, apoi ce om mai gustari avem delicatese luate de-a gata de la magazin

si apropo de siluete: eu una m-am complexat rau de tot zilele astea: am zis sa profit de zilele de concediu si sa merg la nitel shopping.
Gresita decizie, ca m-am umplut de spume:
1. wrong mall : afi palace - parcare inundata, magazine urate
2. moda pentru slabanoage....(parca toate croielile tin cu tot dinandinsul sa scoata in evidenta cele 5 kile in plus)

deprimata fiind ca nu o sa am si eu ceva nou pentru nopatea dintre ani, am mai incercat o data, de data asta in Baneasa....aici parca am avut un pic de noroc, am mai gasit niste magazine mai rasarite, dar concluzia generala e ca in mod categoric asta nu e cea mai buna perioada de shopping

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello fetele

Am uitat deja ce vroiam sa scriu Ufff...

Am alergat o gramada azi. Am fost pe afara cu copiii, am fost pe la banca sa schimb cardurile si am constatat ca mi-au facut noile carduri tot pe numele de fata.....trebuie sa merg iar saptamana viitoare sa fac cerere pentru altele Fir-ar sa fie ... Sper ca nu le platesc iar , ca nu e din vina mea, eu le-am dus actele de casatorie din vara...In sistem ma aveau cu noul nume .Ar fi trebuit sa se sesizeze ei (zic eu )
Am fost la cumparaturi, am fost sa iau reteta mamei...
Am avut un soricel tare nervos azi, ii iese maseaua 3 , de-ar iesi odata

Am pregatit umplutura pentru curcan , e foarte buna, maine fac si garnitura si il bag la cuptor de dimineata Salivez deja

De la tiramisu imi iau gandul , nu am gasit mascarpone nicaieri , cred ca s-au hotarat toti sa faca de revelion tiramisu

Pup pe toata lumea si fug la nani ca sunt zombi

Nocom am vorbit deja cu ei de saptamana trecuta,mi-au zis intr-un final ca au incurcat numarul de pachet Se pare ca s-a pierdut pe drum pachetul si vor trimite altul. Nu v-am zis nimik, pentru ca am cautat pachetul la vama in aeroport, la UPS, la posta...peste tot... si am tot sperat ca poate ajunge totusi anul asta . Imi pare tare rau si eu il asteptam cu mare interes. Mai dureaza pana ajunge Imediat dupa sarabatori trimit altul si am sa insist sa il puna prin curier. E vina lor si o sa fac scandal sa ajunga naibii mai repede...
Am sa le sugerez sa faca si o poza coletului , asa nu mai gresesc numarul de livrare

Edit: daca vreti mai multe detalii despre pastilute vorbim pe mess sau la telefon

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

'neata
eu imi astept randul la dushulica...
azi am bucatarit cat a dormit Razvan de pranz...vreo 3 ore si ceva...in consecinta, acum, seara, nu mai putea sa adoarma...asha ca ni s-a cam decalat programul cu vreo ora-doua

anamona, nu mai fi suparata bine ca pana la urma ai gasit ceva frumos! si zici ca deja ai cantareata la domiciliu?! ce dulce trebuie sa fie! eu ma topesc dupa glasurile lor calde

nushulica, zau ca nu stiu de unde atata timp sa faci pregatorile alea! si banuiesc ca aveti musafiri bune rau!

babymom, am vazut mandrete de baieti! si i-am vazut impreuna cu Razvan, care comenteaza tot ce vede. avem urmatorul comentariu: "Ava-diiiii-b'adu!"

felicic, esti tu haioasa rau cum povestesti, dar Vladut al tau mi se pare super copil! iti da de cap, dar cred ca-ti si vine sa-l mananci cu totul cand il vezi plin de energie si descurcaretz!

nikolici, ai incurcat-o! sa vezi ca te cauta aia!

in seara asta am fost in centru si pana la urma ne-am dat in trenuletz...ca aseara nu-l mai puteam deslipi de acolo. pai sa vedeti veselie! ce mai facea cu mana si ce mai striga "ti-tiiiiii!" o nebunie!
apoi facea cu mana de pe margine si dansa, ca aveau aia colinde
cu greu l-am luat de acolo

si aporpos de cantece si de cat de usor invata copiii din ele, eram in masina si ascultam ca de obicei muzica pentru copii. canta Bimbam, catecelul cu magarusul cel gri care face i-ha-i-ha...asha ca din seara asta stim si cum face magarusul!

inca una si ma duc: Razvan stie ca in dulap se tin haine si daca-l intrebi ce e in dulap iti spune: 'aine!
cand sa plecam in oras i-am zis sa vina sa-l imbrac si s-a dus glont la dulapul lui l-a deschis si a zis ranjind: 'aine!

noapte linistita!! (mi-a venit randul la si dupa ma astepata un vin fiert cu scortisoara)

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

neatza si de la noi...recunosc ca am citit tot ce a-ti scris dar nu am apucat sa postez si eu nimic din cauza de trebaluiala.....nu cine stie ce...dar acolo ceva, tot iti ocupa timp

Cand am zis si eu ca ma culc mai devreme in seara asta ca mi-a adormit copilul pe la 11...ce sa vezi ca la 12 sa trezit si acum suntem zombi amnadoi, asteptam sa vedem cand o s-o mai ia somnu acu', ideea este ca sa trezit cu un pic de temperatura, nu i-am pus termometru, dar am simtit la mana.....al meu sot zice ca a vazut ceva alb la caninul din dreapta sus ....da doamne sa fie asta si nu altceva

nushule uuuuuaaaaauuuuuu......mai terminat cu meniul de revelion, dar ave-ti ceva invitati nu gluma

anamona avuse-si timp si de innoire....ei bravos ....bine ca ai gasit ceva pina la urma....am fost si eu pina in CARRFOUR ORHIDEEA....nu pot sa spun ce era in magazine la toale...super aglomerat

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata!
si pentru toata lumea!

SA AVETI UN AN MAI BUN DECAT CEL CE SE INCHEIE, SA FITI SANATOSI SI SA AVETI NOROC IN TOATE!
DISTRACTIE PACUTA DE REVEION!!

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

NEATAAAAAA!!!

Daria inca doarme, cred ca vrea sa faca Revelionul cu noi la noapte!!!! SUUUUPER!!!!

babytza nici eu nu am gasit ieri mascarpone NICAIERI, mi-au zis aia de la carefour ca au vandut alaltaieri 1400 de cutii!!!!, si eu cred ca toata lumea va face tiramisu!! dar eu la cine sa ma duc sa mananc o portie?!?!?!?

Ce naiba se intampla cu coletele din State?? Si noi i-am luat lui Matei un aparat foto din State, mi l-au pus la posta niste rude si s-a pierdut!!! Noroc ca mai cumparasem cateva cadouri pt matei, caci daca era singurul.... Daca stam departe....

Sa avem o zi buna si sa reusim sa facem tot ce ne-am propus!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Neata!

Ader la cafeaua voastra. Eu am luat mascarpone din metro inainte de craciun si am gasit la galeata de 1 kg asa ca mai am de o portie vrand-nevrand. Trebuie sa fac un tiramisu, nu? Dar sa va anuntati din timp care veniti la degustat . Eu cred ca lumea ne citeste threadul si ne-au furat reteta daca am tot laudat-o atata! Propun sa raspandim retele bune pe PM de acum incolo :))

Regular mail poate dura si 6 saptamani pana ajuunge in romania din state ssau Canada si intr-adevar se pierd multe colete, numai eu stiu ce pateam cu clientii mei din cauza asta si cate colete retrimiteam.

Anamona forte fain cu Thea cantareata. Mai am si eu una de ocazie pe-acasa dar nu prea nimereste notele si da din fund in acelasi timp.

Va urez un revelion pe cinste! IO sunt ppe-aici, dupa cum spuneam nu am de facut mare lucru si nici nu mai vreau sa joc Ricochet ca e prea addictive.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput