Bobocei de sept-oct 2008 (236)
Raspunsuri - Pagina 7
alexa si mami spune:
Oana nici eu nu-s stricta cu mancarea, dar oua crude chiar nu pot ingera
si nu neaparat din cauza alaptatului... Eu frec galbenusurile cu zaharul si cu laptele si le fierb vreo juma de ora la bain mare (sau cum se scrie), racesc, amestec cu mascarpone si albusurile le-am inlocuit cu frisca. Asa pot da linistita si Alexei.
300 spune:
Alina eu am o placere criminala de-a linge telul ala plin de albus spuma dulce, inca de cand eram copil
. In definitiv e alta consistentza... sa vezi ce buna e spuma aia cu capsune si data la rece
. Acu' sper ca nu te-am oripilat.
Moaaa, bebelina doarme de la 2 si ceva. Yummy!
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
alexa si mami spune:
hai mai Ramo ca nu m-ai oripilat asa usor. exact ce ai descris tu face soata sub privirile mele ucigatoare ![]()
preety spune:
Am
rulouri de pui ... piept de pui condimentat, impanat cu cascaval si cu castravete murat in mijloc... bagat la cuptor in folie de aluminiu... apoi scos... dat prin ou si pesmet si pus un pic pe tigaie... yam-yam
Acum ma duc sa 
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze noi!
Ticker Sorina Gabriela
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank">
Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
www.duracell-romania.ro/galerie-foto/rusuand13/6/" target="_blank"> Votati-o pe Sorina la concursul Duracell !!!!!!!!
angelynna82 spune:
Hello,
Nikolic super tare faza cu babyphone-ul
, colindatorii .hmmm sper sa nu inceapa si la noi prea devreme ![]()
ClaudiaH
si noul an sa va aduca numai bucurii
Felicic imi place de Vlad
e super tare 
Sabinel offf, imi pare rau de lovitura
,
am Amalia sa treaca
Nocom bine ati revenit 
Giulianna
, ne auzim la anul, numai bine si sanatate
, distractie placuta 
Codrutza eu am pus-o pe maie sa stea cu pitica si azi am facut cam 90% din mancare
, maine mai am fripturile de facut 
Babytza multumam de cafea, tare binevenita e
, cand pui galbenusul cu lapte pe foc se face un fel de pudding, trebuie insa sa nu lasi mult pe foc altfel se taie
Oana din pacate galbenusurile nu ai cu ce sa le inlocuiesti
, insa poti pune mai putine albusuri si mai mult mascarpone
. Sa;vat reteta de tiramisu, tiramisu, tiramisu, mai tre sa spun ca am bale pe tst![]()
Andy_galro ma bucur ca scapati de muci 
300 Crina umbla aseara cu un castravete murat in mana si un cartof prajit in alta ![]()
Preety votat
, arunca un rulou p-aci ca-s nehalita de ieri 
Nushulica felicitari pentru dintisori
, chiar nu stiam ca se poate fara galbenusuri 
Moama ce meniu ai de revelion, imi ploua in gura 
Lumi un an nou fericit, numai bucurii, sanatate si tot ce iti doresti tu mamica frumoasa de huni pretiosi 
Alina asa linge si sor-mea cremele, frisca sau orice altceva de pe tel 
Pana acum numai bucatareala am facut: piftie de curcan dupa reteta lui feli
, piftie de porc, salatat de beof, salata de vinete, tort diplomat(belea a iesit, am si poze
), Crina a bagat somn cu maie
, maine doar friptura si curatenie![]()
de
Crina Alexandra
il asteptam pe
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
preety spune:
Ange 
Va invidiez pe cele care puteti gati... pe mine Sorina nu ma lasa sa fac mai nimic... azi abia am reusit cu rulourile alea si cu fileul de peste
... d-aramite alte chestii mai complicate nici nu se pune vorba...
Dar... noi sa fim sanatosi 
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze noi!
Ticker Sorina Gabriela
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank">
Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
www.duracell-romania.ro/galerie-foto/rusuand13/6/" target="_blank"> Votati-o pe Sorina la concursul Duracell !!!!!!!!
angelynna82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui preety Ange ![]() Va invidiez pe cele care puteti gati... pe mine Sorina nu ma lasa sa fac mai nimic... azi abia am reusit cu rulourile alea si cu fileul de peste ... d-aramite alte chestii mai complicate nici nu se pune vorba...Dar... noi sa fim sanatosi ![]() Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze noi! Ticker Sorina Gabriela www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!www.duracell-romania.ro/galerie-foto/rusuand13/6/" target="_blank"> Votati-o pe Sorina la concursul Duracell !!!!!!!! |
ici multi multi, mama a stat cu pitica altfel nici eu nu puteam face 
de
Crina Alexandra
il asteptam pe
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRINAtat de mare sunt
baby_boy spune:

N-am mai reusit sa intru.Am hotarat sa ma dedic mai mult celor doi barbati din viata mea zilele astea....si tare bine este.
Asa ca nu am reusit sa mai citesc..scriu nimic.
Azi am bucatarit la greu.
Meniul nostru este asa
Chec aperitiv{a iesit foarte frumos},
salata de ton,
salata de conopida,
bruschete cu caviar,
conopida pane,
peste pane,
chiftelute,
rosii si castraveti,
cascaval cu muschi azuga,
supa de curcan,
friptura de porc cu garnitura de amestec chinezesc,
tort ambasador.
Nu am mai facut sarmale, salata beof,salata de vinete..ca mi s-a luat de la craciun si acum am vrut ceva mai diferit.
Nu stiu daca mai apuc sa intru asa ca vreau sa va urez acum cu ocazia celui de-al doilea revelion petrecut impreuna cu voi
Un 2010 plin de realizari si impliniri !!!
Cate o stea pentru fiecare vis implinit, Cate un fulg pentru fiecare bucurie!!!
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
Nocom spune:
preety pai ce spui tu acolo suna fff bine!!!
Lasa ca fata creste si timp debucatareala o sa tot ai!!! 
nushu FELOCITARI pentru dintzoc, hai ca vad ca inceputul a fost mai greu, acum vin in gaska!!!
Baga, baga, baga, baga!!!!!!
luminita sper sa va distrati bine in familie si ajutoarele sa ramana si a doua zi la hranitul si jucatul cu copilasii!!!! 
babytza eu cred ca pastilutele acelea homeopate s-au pierdut. Poate ar trebui sa scri la firma care ni le-a trimis sa se intereseze la curier....
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
anamona spune:
nikolici, ai incercat sa schimbi frecventa la babyphone?
int-adevar cam naspa faza, dar poate doar aparatul lor bate asa mult, asa ca aveti o sansa sa nu fi fost auziti....