Bobocei de sept-oct 2008 (236)
Raspunsuri - Pagina 6
preety spune:
Nushulica m-ai dat gata... cand faci atatea? si mai important de atat... cand le mananci ???
...
Si pe principiul "eu cu cine votez?" ... "eu cum fac fileul de cod???" ![]()
PS: felicitari ptr dintzoci... 
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze noi!
Ticker Sorina Gabriela
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank">
Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
www.duracell-romania.ro/galerie-foto/rusuand13/6/" target="_blank"> Votati-o pe Sorina la concursul Duracell !!!!!!!!
babytza spune:
Nushulica felicitari de dintisori !!!!!!!!!!!!!! 

Am citit si eu reteta de acolo, data viitoare o incerc si pe aia, desi eu nu am probleme cu oul crud
Dar poate are alt gust cu lapte si incalzita putin pe foc crema 
Nocom daca iti spun trebuie sa te omor, e secret de stat ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
andy_galro spune:
oana pai vad ca tu esti foarte stricta.....eu doar primele 3 luni de alaptat am fost precauta cu ce am mancat....apoi am introdus incet-incet din fiecare aliment ca sa se obisnuiasca micutzul si nu a avut nimic....nici chiar de la oua crude
....acum fiecare face cum vrea
tzitziri spune:
Nusha,exact reteta aia de tiramisu o stiu si eu
.Chiar imi suna cunoscute si formularile din ea(aia cu 'nu fiti tentate sa il puneti pe al 4lea)
.Eu stiu reteta de www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/6682/tiramisu-tiramisu-tiramisu/" target="_blank">aici.Cred ca ma bag ca e pofta mare!
Piept de gasca face si soacra'mea ca 'specialitate' la mesele de Craciun sau Paste si stiu doar ca il lasa peste noapte la marinat/fezandat sau cum se numeste aia.Face niste smacuri cu mirodenii si iaurt cred, il lasa sa prinda gust si il baga a doua zi la cuptor.Iese delicios![]()
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
tzitziri spune:
Andy_g
, nu sunt deloc stricta
.Acum de exemplu bag in mine Pepsi (imi mai ia durerea de cap
) si mananc inclusiv carne de porc,miere,ciocolata ,de fapt mananc cam orice!
Dar am zis ca poate pot sa evit.Cum fac de exemplu cu maioneza doar cu ou fiert asa am zis ca poate merge sa fentez cumva oul ala crud.Daca nu merge o sa incerc si asa...doar ca de fiecare data cand am bagat ceva ce nu mai mancasem pana atunci in meniu sunt atenta putin sa nu aiba urmari la David.Ceea ce pana acum nu s-a intamplat deci probabil o sa incerc si asta.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
dyanira spune:
Neata!!!
Fetelor multumesc de sustinere
ca intotdeauna sunteti minunate.
Andy.g cum de le stii tu pe toate???
Bineinteles ca ai ghicit.Ma bucur ca Andreiu tau e mai bine cu mucisorii.
Nocom bine ai revenit acasa!!!
Nusha super meniu imi place!!!!
Nikolici tare faza cu babyfonul!!!!
Feli
o sa iti urmez sfatul si o sa il mai las sa si cada!!
M-am apucat si eu de gatit fac asa (sper sa si reusesc):
Salata de vinete, ciuperci cu maioneza, salata berlineza, oua umplute, snitele de purcel, chiftelute, carnati prajiti, supa de curcan, file de peste cu legume (reteta de la feli), piftie de curcan, sarmalute (daca primesc varza acra ca eu nu am pus anu asta) si daca mai e nevoie si niste fripturica de pui.
Dulciurile le-am comandat la cofetarie prajituri de casa si tort.
M-am apucat de azi de dimineata desi sunt singura cu Andrei si nu am asa spor dar nu vreau sa ma apuce iar maine 8 seara ca la Craciun
Tin sa mentionez ca am invitati ca nu mancam noi atata
desi mi se potriveste si mie emoticonul ala care zicea Nocom ca e o poza cu ea![]()
![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
nikolici spune:
Bai de ce ma afisati peste tot???
De ce?
. Am mancat si eu o data in an...acum rabdari prajite ca sa fiu sexy mom
.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
Si apropo de babyphone...offf ce or fi mai auzit spionii din casa noastra, nu imi e de ce aud eu...imi e de ce au auzit ei...ahhh, nu mai poate omul sa....in casa lui.Oare ma cunosc...mi-as pune o pungutza pe fatza sa nu ma mai recunoasca
.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
300 spune:
Nusha daca totusi vrei snitele din pieptul ala poti sa-l fierbi mai intai si folosesti zeama la altceva.
Eu fierb gainile de casa inainte de a le baga la cuptor ca n-am niciodata rabdare sa stau dupa ele. In plus, mie-mi plac la capac deci nu pot turna vin mult pe ele etc. De fapt in afara de putin ulei, sare si piper nu torn nimic. Sotul meu mananca friptura la capac cu maioneza dupa reteta fpostata anul trecut de Laureta (aia care se face cu blenderul cu picior) in care pun si 3 catei de usturoi. E moarte curata dar mananci de rupi.
Eu nu gatesc absolut nimic de revelion, mergem in vizita. Cred totusi c-os a fac o ciorba de legume acraaa ca dupa atatia carnati si mici este nevoie! SOtul meu s-a specializat in pizza, ii iese beton!
Prajituri? Abia azi am terminat tiramisu, mai am fursecuri si rulada plus cozonac trimise de mama deci iar nu ma complic.
Preety nu mai am reteta Feliciei, dar eu am facut file de peste la cuptor asa: am taiat legumele dorite solzisori/feliute (in general am ps cartof cuburi, ceapa si ardei solzisori, morcovi feliute, rosii rondele), deasupra lor fuileurile de peste si si in timp ce se cocea m turnat si vin alb, invariabil ajung la juma de sticla/tava. Iese bun. Ah, nu uita de condimente, pui ce-ti place.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
luminita2008 spune:
hello,
dau mai rar pe aici ca nu-mi vad capul de trebi si musafiri. parca nu se mai termina! azi am reusit sa fac curat, maine ma bag la salate... abia astept sa ne linistim si noi putin... unde mai pui ca nici nu dorm de vreo saptamana, din cauza de huni agitati...
vorbeati de baie/spalat pe cap. ai mei huni pretiosi n-au nicio problema cu baita. ii spal pe cap in fiecare seara, cu apa in cada. la clatire, folosesc dusul. le mai intra apa/sampon in ochi, dar e ok, nu protesteaza. cel putin deocamdata...
dya
nocom, bine ai revenit!
babytza, ma bucur ca papa soricelul!
giuli, drum bun, sa ne reauzim cu bine!!!
nushulica
, felicitari pentru noul dintzoc, tot asa sa iasa si ceilalti, toti, pe nesimtite!
anca, hunii mei s-au cam dat pe brazda cu papica. nu vroiau decat fin, pana pe la 1 an si o luna. cam atunci am incercat sa le dau fructele pe razatoarea mica, parte date pe razatoare, parte blenduite, sa alunece mai bine. a mers, iar acum papa fructele doar pe razatoare + biscuiti, iar eu incerc sa aleg fructe cat mai moi pentru asta; pere, de ex. la legume, cand gatesc, las morcovii intregi sau doar pe jumatate taiati, apoi ii dau tot pe razatoare. nu fac figuri. sper sa-i tina.
si noi facem revelionul acasa, cu bunicii hunilor. cam nasol pentru mine ca n-o sa ma odihnesc deloc si hunii ma iau a doua zi de buna, dar asta e... sper sa fie frumos.
v-am pupat, intru cand mai apuc...
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"