Bobocei de sept-oct 2008 (236)
Raspunsuri - Pagina 5
300 spune:
Oana dac-ai sti cat de multe oua moi, ochiuri moi, pastrama, maioneza, icre am balotat eu de cand sunt gravida ti s-ar face si mai pofta. Go for it, mami, n-o sa patesti nimic! Mai ales in perioada asta cand ouale nu au timp sa se invehcheasca ca sunt cumparate si folosite la mare greu.
in alta ordine de idei buna dimineata! ANdy nu vrei cafea? Acu' se face si randul meu...
Anca mai ai dulciuri?
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
300 spune:
Anda nu a vrut fructe cu cereale (nu mai mancase demult si am zis poate-poate). Acum are o farfurie cu fructe si un ursulet barni pe masuta de cafea si pe ea a interesat-o o felie de kiwi fara seminte care e al draclui de acra! Umbla cu o geanta de-a mea dupa gat si cu felia aia in mana...
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
preety spune:
Babytza multumesc... ratasem adunarea de poze ... 
Fetelor mai votati-ne si noua Bighideanu si Sorina (de pe toate tel posibile... costa doar un pic de timp), ca nu o duc bine nici unul nici altul
!!!
Dati-mi si mie idei cum sa fac un file de peste... si cu ce garnitura... ca parca nu as muri dupa cartofi copti...
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze noi!
Ticker Sorina Gabriela
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank">
Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
www.duracell-romania.ro/galerie-foto/rusuand13/6/" target="_blank"> Votati-o pe Sorina la concursul Duracell !!!!!!!!
preety spune:
Si binenteles va invit la 
cu biscuiti... ca astia sunt preferatii sorinei ... si nu pot bea cafeaua fara sa-i dau si ei biscuiti... ![]()
Uitasem sa va spun ca eu mananc biscuitii ei de copii si ea mananca biscuiti clasici caci numai aia ii plac...![]()

Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze noi!
Ticker Sorina Gabriela
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank">
Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
www.duracell-romania.ro/galerie-foto/rusuand13/6/" target="_blank"> Votati-o pe Sorina la concursul Duracell !!!!!!!!
Nocom spune:
Neata,
Cine se indura si de mine cu reteta de tiramisu??
sa-ru-ma-na!!!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nocom Neata, Cine se indura si de mine cu reteta de tiramisu?? sa-ru-ma-na!!! |
Tiramisu
O punga mare (aia portocalie de care zice si Mihaela) de piscoturi
5 oua
90-100 g zahar
500g mascarpone
esenta rom/ vanilie
un ibric de cafea (cam 300ml)
cacao
Separi galbenusul de albus. Bati albusul pana se face spuma , apoi adaugi zaharul.
Amesteci galbenusul cu mascarpone.
Le combini si pui esenta.
Inmoi piscoatele
Pui un rand de piscoate apoi un strat de crema . Mai pui un rand si pui si restul de crema.
Presari cacao peste tiramisu si il bagi o ora la rece .
Apoi te indopi

Mihaela si in reteta aia de pe punga e tot cu oua crude.
Preety votat

Babytza si puii
Valentina
David
Nocom spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Apoi te indopi ![]() |
Multumesc mult!!!
DAR MIE SA-MI SPUI DE UNDE AI LUAT POZA ASTA RECENTA CU MINE?!?!?!?!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
nushulica spune:
fetelor imi cre scuze ca n-am mai apucat sa scriu nimic dar mai citesc asa printre bucatareala si am vazut acum mesajul oanei legat de tiramisu,raspunsul este DA![]()
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=112055 ai aici reteta e penultima postare de pe pagina...despre albusuri nu stiu insa ce sa-ti zic
pofta mare
david de vreo 3zile are 2 dinti

la fel a iesit si no.2 fara bocete diaree sau altceva,doamne ajuta s-o tinem tot asa
va pup pe toate si va urez un an nou bun si plin de bucurii din partea copilasilor!!!
meniul meu de rev daca va intereseaza sau poate inspir pe cineva este aici:http://forum.desprecopii.com//forum/topic.asp?TOPIC_ID=145908&whichpage=11
deja fierb vreo 3 oale la mine pe aragaz asa ca sigur nu mai intru
de
David
tzitziri spune:
Am inteles!Cred ca o sa pun atunci doar albusurile crude si galbenusurile le frec putin pe foc ca sa nu imi stea in gat de tot
.
Andy_g, pai am si eu o problema cu ce se transmite prin alaptat.Adica am mai dat eu pe langa 'regimul' de alaptat dar chiar sa mananc oua crude nu![]()
Ramo, recunosc ca si eu mananc oua moi sau carne de porc (mi se facuse pofta saptamana trecuta si de aia prajita..adica rau de tot!),dar la oua crude nu m-am aruncat pana acum.Desi poate ai dreptate ca nici alea moi nu sunt prea facute deci ce mi-e crud ce mi-e moale....Poate imi fac si eu curaj![]()
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
anca81 spune:
Nushulica, m-ai dat gata cu meniul de Rev 

. Felicitari pentru dintisori 
Eu fac doar o supa si ceva friptura ![]()
Anca &
Carla (13.08.2008)