Bobocei de sept-oct 2008 (236)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

"RETETA de AN NOU !!!!

Se iau douasprezece luni,
se curata bine de amaraciune, stress, mandrie, invidie, egoism, formalism si frica.

Se imparte fiecare luna in 28-31 de zile, pentru ca provizia sa ajunga exact un an.
Se cantareste munca si linistea, adaugandu-se chibzuinta si harul.
Se cerne cu abilitate, iubire si vointa, intelepciune, ingaduinta, frecandu-se cu sinceritate, tandrete, gratie si alint.

Se uneste rabdarea cu bunavointa, muzica si buna dispozitie.

Se impatureste cu intelegere si speranta,
se pudreaza cu sacrificii,
se presara vraja, daruire si receptivitate.

Se acopera cu amabilitate, gingasie si mult bun simt.

Se indulceste cu multa toleranta, optimism, veselie si umor.
Se aromeaza cu blandete, bunatate, concesii si acuratete sufleteasca.

Tapetata cu afectivitate si pretuire, se coace la caldura inimii, cu dragoste din belsug.

Se flambeaza cu puritate, stima si respect.

Preparatul se serveste zilnic, cu buchete de fericire, ornat cu surprize, invelit in invioratoarea si inepuizabila credinta in Dumnezeu! Pofta buna!”

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Fuga, fuga, ca-n doua clipe imi sosesc musafirii si eu sunt cu toate cu fundu-n sus . Da' nu m-am putut rabda sa nu intru sa va urez:

Un an nou fericit, cu sanatate, plin de bucurii si impliniri!
LA MULTI ANI!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Babytza nu te-a ametit metoclopramidul ala? Cand ti-e greata incearca si un preparat de plante, eu ma inteleg f bine cu hepatobilul si mai stia si CD27 ceva asemanator.

Ma intreba soacra-mea ce mancare buna am facut. De care nimic sa-i zic? .

edit: vad ca e ziua in care multa lume pica pe baricade: gazda mea de revelion, apoi tu apoi tata... are o criza de rinichi... sper ca lista sa se opreasca aici!

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Babytza, tare rau imi pare de capu' tau . Stiu cum e sa ai treaba si sa-ti plesneasca tzeasta... Pupici multi sa-ti treaca sa nu prinda Revelionul asa!
Incearca si cu No-spa - pe mine m-a salvat ieri de la o situiatie similara.

Paula, ma bucur ca va simtiti bine in ciuda vremii mizerabile. La ce piscina va balaciti? Vroiam sa te sun, da-mi era sa nu nimeresc in timpul odihnei sau in alt moment neprielnic (poate-mi iau totusi inima-n dinti ). Vreau sa ne intalnim, daca s-o putea...

Ada, deci planuiti concediu in vestul tarii? Sper sa nu va razganditi ca mi-ar place sa va vad (macar). Cazarea la casuta mea nu v-ar conveni ??

Nikoloici, foarte faina reteta! Dar ce ma fac daca nu-mi iese?! Ca pare tare dificila...

Va puuup!!!! Pe toate, fara exceptie!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Ramo eu nu mai am fiere (bila ) asa ca nu cred sa ma ajute hepatobilul
Acum sunt ametita de zici ca am baut toata noaptea Da nu ma mai doare capul
Si mai am la treabaaaaa Ufff , am luat un calciu efervescent , poate imi mai revin putin.

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

babytza, asa am patit eu inainte de Craciun...rau de tot mi-a fost si o ameteala de nu puteam sa stau in nicio pozitie...
pana la urma n-am luat nimic si a trecut cam 2-3 ore...dar vreo doua zile tot nauca am fost
oboseala si-a spus cuvantul

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Ada, deci planuiti concediu in vestul tarii? Sper sa nu va razganditi ca mi-ar place sa va vad (macar). Cazarea la casuta mea nu v-ar conveni ??

Este o oferta generoasa, super excelenta si iti multumesc din suflet, doar nu vrem sa deranjam, ca suntem multi! (adica va dublam volumul, frate!)
Vorbim oricum, sa reusesc sa-l urnesc pe Neurnitul din casa (lui si pana la Sinaia i se pare FOARTE DEPARTE!!!! AVEM DOI COPII!!!!)

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Hello,

Si Crina mea fredoneaza , atre draguti sunt cand fac asa

Anamona

Babytza sper sa se rezolve cu pastilutele am soricelul. Uofff, sper sa iti treaca durerea de cap . Poti sa invelesti tava in folie de aluminiu, lasi sa se patrunda in sucul lui apoi dai folia la o parte pentru culoare

Claudinna felicitari pentru progresele puiului, multe stie

300 ma bag si eu la tiramisu al tau

Ada multa sanatate va uram

Nikolici tare buna reteta

Un 2010 cu bucurii, sanatate, multa dragoste si ce va doriti voi. Multi ici si din partea noastra, ca ne sunteti tare dragi

Cica am terminat cu curatenia, urmeaza friptura si gata...ne pregatim sa intampinam noul an cu toate cele ale lui...bune...rele, cine stie ce va mai fi

de Crina Alexandrail asteptam pe www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

am terminat si eu cu bucatareala am facut un dus si stau cu copilul in pat,el doarme

ma intrebati cand mancam tot ce am facut...pai pe 2 maxim 3 sigur va trebui sa gatesc ceva ca avem musafiri multi si sigur se termina tot rpd mai ales ca au iesit asa buuune

babytza sper ca esti mai bine si in grafic cu treaba

si acum urarile si ies:

LA MULTI ANI!!!SA AVEM PARTE DE UN AN NOU MAI BUN SI PLIN DE BUCURII!!!

petrecere frumoasa tuturor!!!

de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Ramo / Ada am ras cu lacrimi... "de care nimic sa-i zic?!!!" mortal... iar faza cu "neurnitul" penala de-a dreptul... am si eu un din asta acasa ...

Noi n-avem invitati... nu plecam nicaieri... deci subscriu cu brio la "nimicul" Ramonei

Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze noi!
Ticker Sorina Gabriela

www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
www.duracell-romania.ro/galerie-foto/rusuand13/6/" target="_blank"> Votati-o pe Sorina la concursul Duracell !!!!!!!!

Mergi la inceput