Bobocei de sept-oct 2008 (236)
Raspunsuri - Pagina 11
andy.p spune:
Fetele mele dragi,vo doresc:
UN AN ,2010,PLIN DE BUCURII,SANATATE SI TOT CE VA DORITI ALATURI DE CEI DRAGI!!!!
Nici noi nu plecam nicaieri,asa ca ne 'vedem ' la ora 00.00
Ada daca veniti,sper ca nu ne uitati ![]()
Babytza sper ca esti mai bine

Paula ma bucur ca ati ajuns,cu mine cred ca va vedeti mai degraba in Lotus
..va sun.
VA PUP PE TOATEEEE!!!
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
babytza spune:
Va multumesc mult dragele mele 

Sunteti ca de obicei minunate
Am mai luat un calciu si sunt mai bine. Papica e aproape gata. Mai am de pus puiul fetelor la cuptor si gata
Ouale au iesit delicioase iar curcanul arata de milioane. Marfa de reteta am gasit pe un site. O sa intru sa multumesc personal tipei care a postat-o . E cu explicatii foarte misto si cu poze pas cu pas.
Angelyna asta era buba, ca mi s-a terminat folia de aluminiu ![]()
Din fericire a incaput animalul in punga 
Am coafat printesa , i-am tuns putin varfurile , cam cas , dar din avion nu se vede
E superba 

I-au venit prietenele, a urcat si baiatul vecinei . o sa iasa frumos !!!!! 
revelionul copiilor va fi asta 

Mai intru sigur pana la miezul noptii sa va urez si eu de de toate ![]()
Cum iese soata din baie, ma duc si eu sa ma fac frumoasa si sa ma imbrac mai de seara, ca m-am saturat de trening ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
kllemi spune:
buna seara
babytza imi pare rau ca te simti rau, tocmai acum 
andy sigur ne auzim/vedem la 00.00 ca si noi stam acasa 
Noi am inceput revelionul de azi-noapte...."sarbatorim" la greu cu febra, maraieli si nemancat....toate aste din cauza faptului ca vrea sa ne faca un cadou de an nou, si anume un canin 

Vreau sa stiu daca si la voi sa intamplat asa.....
Si noi vrem sa va uram celorlalte fete care nu mai intra:
UN AN NOU FERICIT ALTURI DE CEI DRAGI, MULTA SANATATE SI FOARTE MULTI BANI!!!
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
felicic76 spune:
gata cu pregatirile, ne-am imbaiat toti, baietii dorm, ar trebui sa dorm si eu dar m-am anesteziat cu cafea si .... acum stau pe net![]()
La multi ani tuturor! Hai 2010, vino mai repede, ca mi-a ajuns 2009!
Remarc o ciclicitate: 2000, 2004 si 2006 (nu mai vorbesc de 2008 care a fost absolut superb) au fost ani esentiali in viata mea, se pare ca sa imi da Dumnezeu un an bun si apoi un an mai putin bun![]()
Sotul meu ma face cu capul, zice: Auzi, dar am avea cu cine sa-l lasam pe Piti in seara asta? Ca am doua invitatii in Spice! Imi venea sa-l omor
asta dupa ce mama a plecat aseara acasa la ea, la tara, zic: Mah, tu esti nebun? el zice: pai te-am vazut disperata cu pregatirile si cumparaturile si am zis ca-mi dai in cap daca iti zic, ca de-abia ieri le-am primit

De Vlad nu va mai povestesc, ca parca doar al meu sturlubatic aici, o sa pun foto cum scutura bradul sa cada globurile, ca merele![]()
Dar, tot bebelusesti, mai are cineva graficele de crestere, un link ceva, Vlad avea la 1 si 2 luni 12,6 kg si vreau sa verific daca este ok, doctorul mai vine la noi in martie pentru vaccin, pana atunci nu-l mai vede decat daca, Doamne Fereste, avem probleme.
toate ne vedem in 2010!
felicic76 spune:
nikolici:
Super tare! pupici printesei!
babytza: incearca si un Magne B6, la mine face minuni 
preety: eu am reusit sa pregatesc ce mi-am propus in conditiile in care D-na Vio a plecat azi la 15 de la mine, apoi a trebuit sa-l urmaresc pe Piti sa nu-mi dea focul mai tare la cuptor si sa arda curcanul
. De-abia acum l-am linistit, baie si un bibe cu lapte
andy.p, ange, claudina,babymom, ankussa: 
nushu:

300 spune:
Eh, abia mis-a decongelat carne de friptura, sta putin la fezandat si o arunc pe frigare sa se faca la abur-flacara impreuna cu niste carnati de casa. Acum coc niste peste si legume, mioneza cu usturoi e gata si tiramisu se prelinge prin frigider. Zic io ca m-am descurcat onorabil pt cineva care nu gateste nimic de revelion...
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
300 spune:
Aproape mi s-a dus dracului pestele, sotul a dat peste un borcan cu ulei lasat pe blat langa chiuveta si l-a varsat. Apoi l-a sters, evident. In timp ce spala pe jos, anda tot dadea sa intre cu labutele in lighean si tati se fofila finutz... asta mica impingea cu capul si coatele, zici ca s-a nascut imbrancindu-se nu alta!
Ramona,
b de la bebe, blog...
claudinna spune:
sunt si eu pe aici
pregatirile gata, noi imbracati, musafirii sositi, mai tr sa ajunga mama
pana la urma ne-am strans vreo 10 persoane, cu Razva cu tot si e in cumea fericirii
danseaza de zor si ia pe toata lumea de mana sa arate bradul
noi avem maine ati musafiri, ca dau la grinda o fetita si vin si mosii sa-l dea la grinda pe Razvan
intrebare: pe covrig ce se pune? se mai pun bani?
300, distractie maxima la voi acolo!
gospodina!
babytza, ma bcuur ca esti bine!! sa faci o poza la curcan pana nu-l papati![]()
Paula, distractie palcuta!! ce-as vrea sa fiu acolo...apa termala...mmmm
kllemi, sanatate multa!! asta e, tr sa e dea si dintii, ce sa facem?!
baby_boy, sa ne arati poze cu checul![]()
Ange, 
cuscra si nora!
felicic, ce sa mai, nicaieri nu-i mai bine ca acasa
Sanatosi sa fiti, ca ocazii vor mai fi!
deja se aud pocnitori, artificii...
cica e luna plina, ceea ce se intampla o data la 12 ani de anul nou, asha ca tr sa va puneti 12 dorinte!!!
voi scoateti copiii afara la 12 noaptea??
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
300 spune:
La noi gata pregatirile, gata si masa. Nu pOt scrie si nici nu pot bea cola cu fi-mea langa mine. Zilele trecute i-am dat sa bea (la ea a bea din ceasca mea inseamna a-si pune buzele pe margine si a imita bautul, nicidecum a consuma din beuturile mele) si... de data aia a baut! Si i-a placut
Axi am zis c-o fi uitat si mi-am turnat si eu cola sa alunece friptura aia odata si ghici! A urlat pana a luat cana si a si baut... nu putin. Bea asa ca un caine. Deci la noiincasa nu se mai bea suc,nu se mai mananca salam, ciocolata... ce-oi mai taia de pe lista?
edit: claudinna mi se pare ca se pun bani pe colac dar o sa inreb acasa, In Bucuresti nu cred ca se dau copiii la grinda, toata lumea care m-a auzit s-a mirat. Moasa noastra e la VL, e sora mea (nr2)
Ramona,
b de la bebe, blog...