Bobocei de sept-oct 2008 (236)
Raspunsuri - Pagina 12
babytza spune:
Am revenit sa va urez si eu una, alta ![]()
La multi ani !!!!! Sa vina noul an cu sanatate , fericire ,implinirea tuturor dorintelor, multa dragoste si bogatie din plin !!!!
Imi bubuie creierii din nou si abia am putut ciugulii ceva
De crcan nu ne-am atins inca, nu mai intra nimik , facem poc de la aperitive
Va pup si ne auzim la anul ! 

Babytza si puii
Valentina
David
gaia.nevia spune:
LA MULTI ANI!!!!
(am muncit de ne-or iesit okii, dar terminaram bucataria - blat nou, rafturi... e gata!!!)
Friptura a iesit super.
Si, ca sa fiu sigura ca e cu noroc, la noi se trece de la 2k9 la 2kk10...
facu radu de 5 ori, si ultima oara si manca din el. Avem si pe canapea intins nitel... ma duc sa beau o sampanie si va pup pe toate!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
angelynna82 spune:
Babytza
ici multi, imi pare rau ca te dare iarasi apul 
Felicic a mea avea acu 2 sapt 11.460 imbracata asa ca Valdutz e bine 
Ankussa
si multi
ici
300 nu mai zic de al meu cum se fofileaza .... ca deja urc pe pereti 
Claudinna tocmai i-am pus nurorii tale bani in dres
, doarme la ora asta ![]()
Va
am cu mare drag pe tine, Razan si sotul tau 
Ada va aduce noroc Oadu ![]()
Ma duc sa deschidem sampania si sa halim tortul, dar inainte vreau sa va multumesc ca ati fost alatur de mine atata timp si m-ati ajutat cum a-ti stiut mai bine, pentru acest lucru sunteti in inima mea si va urez din suflet La Multi Ani si anul 2010 sa aduca bucurii, sanatate, impliniri si dragoste
de
Crina Alexandra
il asteptam pe
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
andy.p spune:
LA MULTI ANI 2010!!!!!
LA MULTI ANI TUTUROR!!!!

Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
angelynna82 spune:

LA MULTI ANI 2010, LA MULTI ANI MAMICILOR, BOBOCEILOR, FAMILIILOR NOASTRE 

de
Crina Alexandra
il asteptam pe
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
angelynna82 spune:
Kllemi apropo de febra si alte cele...tre sa spun ca fetele noastre se aseamana fff mult, de trei zile Crina face temperatura si e agitata, nu prea mananca...mai continui? ![]()
de
Crina Alexandra
il asteptam pe
Atat de mare sunt
kllemi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui angelynna82 Kllemi apropo de febra si alte cele...tre sa spun ca fetele noastre se aseamana fff mult, de trei zile Crina face temperatura si e agitata, nu prea mananca...mai continui? de Crina Alexandra il asteptam pe www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRINAtat de mare sunt |

MULTUMESC MULT
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
anamona spune:
La multi ani! multa sanatate si bucurie, copii sanatosi si voiosi,!
va fi un an extraordinar pentru scumpii nostri bobocei: vor fi stapani pe piciorusele lor, vor invata sa vorbeasca, abia astept frumoasele momente din noul an!